Η Kim Lee σε σέξι πόζες στο «FHM» Για όλα φταίνε οι βιετναμέζικες ρίζες!


Την πρωτοείδαμε σε κάποια επεισόδια του «CSI Las Vegas» και στην..

Στο Beverly Hills Lindsay Lohan: Βόλτα με διάφανη μπλούζα

Mετά τα απανωτά σκάνδαλα και τις «βόλτες» της σε δικαστήρια, φυλακές και κλινικές αποτοξίνωσης, η Lindsay Lohan είπε να κάνει ένα διάλειμμα και να βγει για διασκέδαση..

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Βανδή - Νικολαΐδης: Το «έκαψαν» στον Ρέμο

Έπειτα από ένα γάμο και δύο παιδιά, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης συνεχίζουν να είναι ερωτευμένοι και να περνούν χρόνο μαζί..

H απάντηση της Ρούλας Κορομηλά για τα επαγγελματικά της

Στα τελευταία δημοσιεύματα που τη θέλουν να μένει «επαγγελματικά μετέωρη», αφού το συμβόλαιό της με τον Alpha έχει λήξει και ακόμη δεν έχει ανανεωθεί, απάντησε η Ρούλα Κορομηλά..

Ο Σαριέγκι σημείωσε δύο γκολ Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας δεν χρειάζονται πια μαθηματικά και θεωρίες. Ο Παναθηναϊκός..

Για το Κύπελλο Ελλάδος Με τέσσερα γκολ πέρασε ο Ολυμπιακός στους τέσσερις

Με τέσσερα γκολ πέρασε ο Ολυμπιακός στους τέσσερις του Κυπέλλου, επικρατώντας του Πανιωνίου στο..

Στο Bell Air Το νέο παλάτι της Jennifer Aniston

Ένας νέος έρωτας χρειάζεται και νέο σπίτι για να στεγαστεί. Και όχι φυσικά κάποιο τυχαίο σπίτι. Ο λόγος για το νέο παλάτι της Jennifer Aniston στο Bell Air για το..

Επέμβαση ρουτίνας για τον γνωστό τραγουδιστή Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Πλούταρχος

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του πέρασε ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος το μεσημέρι της..

«Hugo» και «The Artist» οδηγούν την κούρσα προς τα Όσκαρ

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη οι υποψηφιότητες για την 84η απονομή των βραβείων Όσκαρ, που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου. Στην «κούρσα» των υποψηφιοτήτων..

Γερμανίδα οδηγός φορτηγού τραυμάτισε θανάσιμα έναν ιταλό απεργό Συνεχίζουν την απεργία οι οδηγοί φορτηγών στην Ιταλία

Οι κινητοποιήσεις των οδηγών φορτηγών συνεχίζονται στην Ιταλία, αν και από χθες βράδυ τα μπλόκα στους διάφορους αυτοκινητόδρομους της χώρας έχουν μειωθεί..

Αν κερδίσει, θα τα δωρίσει... Ελληνικά ομόλογα αγόρασε η Bild!

Ελληνικά ομόλογα έχει αγοράσει η γερμανική εφημερίδα Bild, όπως αναφέρει η ίδια σε σημερινό δημοσίευμά της..

Η ΤΣΣΚΑ Υπερηχητική αύξησε το αήττητο σερί της σε 12-0 στην Ευρωλίγκα

Η ΤΣΣΚΑ αύξησε το αήττητο σερί της σε 12-0 στην Ευρωλίγκα, επικρατώντας της Εφές με 96-68 και όπως μαρτυράει το τελικό σκορ δεν συνάντησε καμία αντίσταση από την τουρκική ομάδα..

Το πιο απίθανο αυτοκαλάθι (Video)!

Μη ρωτήσετε να σας πούμε το όνομα του μπασκετμπολίστα ή το ποιες ομάδες έπαιζαν. Κάπου στην Αμερική σε παιχνίδι..

Ο περσινός είναι αλλιώς... Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο Ατρόμητος!

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Ατρόμητος, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΟΚ..

Ατρόμητος Eκδίκηση για το... 1968!

Η ομάδα του Περιστερίου δεν είχε αποκλείσει ποτέ τους Θεσσαλονικείς στο κύπελλο Ελλάδας..

«Η παρακμή της Δύσης παράγει απίστευτο κυνισμό» Λάβρος κατά ΗΠΑ, ΕΕ και Ισπανίας ο Φιντέλ Κάστρο

Για απίστευτο κυνισμό που παράγεται από την παρακμή της Δύσης, έκανε λόγο ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, ο οποίος με αφορμή τις δηλώσεις των ΗΠΑ και ΕΕ που ακολούθησαν τον θάνατο ενός Κουβανού αντιφρονούντα έπειτα από απεργία πείνας, «ξεσπάθωσε» κατά της Δύσης..

Δημοσκόπηση-κόλαφος στο περιοδικό «Επίκαιρα» Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!

Σε κόλαφο για το ΠΑΣΟΚ αναδεικνύεται η δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC, που πρόκειται να δημοσιευθεί την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα»..

Οι Anonymous στο μονοπάτι του πολέμου

Οι αμερικανικές Αρχές κατηγορούν τον 37χρονο Γερμανό Κιμ Σμιτς, γνωστό ως Κιμ Ντοτκόμ, πως έχει στερήσει, μέσω του ιστότοπου Megaupload, περισσότερα από 500 εκατ. δολάρια από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων. Την περασμένη εβδομάδα το FBI έκλεισε τον εν λόγω ιστότοπο, που είναι ένας..

«Μερσί» από τους Αρμενίους

Διαμαρτυρίες στην Τουρκία, πανηγυρισμοί στην Αρμενία: «merci» («ευχαριστώ») λένε τα πανό των ακτιβιστών έξω από τη γαλλική πρεσβεία στο Γιερεβάν. «Είναι μια ιστορική ημέρα για τους Αρμενίους σε ολόκληρο τον κόσμο… μια αξέχαστη ημέρα», έγραψε ο αρμένιος Πρόεδρος Σερζ Σαρκισιάν στον Νικολά Σαρκοζί. Ενθαρρημένη από την επιτυχία της στο Παρίσι, η αρμενική Διασπορά αναμένεται να διπλασιάσει τις προσπάθειες για να εξασφαλίσει αναγνώριση της αρμενικής γενοκτονίας και από τις ΗΠΑ

ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Κάνει σχέδια για τη ζωή μακριά από τα Ηλύσια Πεδία

Στο ενδεχόμενο μιας ήττας του στις γαλλικές προεδρικές εκλογές της άνοιξης αναφέρθηκε για πρώτη φορά ο Νικολά Σαρκοζί βάζοντας φωτιά στον γαλλικό Τύπο. «Σε περίπτωση ήττας σταματώ την πολιτική. Αυτό..

Ο Ερντογάν έβγαλε Τούρκο και τον Σαρκοζί!

                                                                                 
Με ένα κράμα απειλών και νουθεσιών αντέδρασε η τουρκική ηγεσία στην υπερψήφιση, και από τα δύο σώματα του γαλλικού Κοινοβουλίου, του..

F1: Τα ελαστικά του 2012

Η Pirelli παρουσίασε σήμερα στη Yas Marina στο Άμπου Ντάμπι τα ελαστικά που θα χρησιμοποιήσουν όλες οι ομάδες της F1, φέτος.

Όσες φορές και αν επισκεφτεί κανείς το τεχνητό νησί Yas Island..

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Οι ταινίες μου είναι τρόπος αναπνοής

Ο «Θίασος» Το πρώτο φιλμ που είδε σε ηλικία 11 χρόνων, η τέχνη ως «παιδικό όνειρο», τα αυτοβιογραφικά στοιχεία στα έργα του και η σχέση του με την πολιτική..

ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Τραγικό τέλος για τον ποιητή του παγκόσμιου κινηματογράφου

Τραγικό τέλος για τον ποιητή του παγκόσμιου κινηματογράφουΟ σκηνοθέτης που επηρέασε το μοντέρνο σινεμά σε όλο τον κόσμο, ο κορυφαίος του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου, έσβησε ξαφνικά στα 77 του μετά από τροχαίο την ώρα των γυρισμάτων της νέας του ταινίας..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ «Ο ποιητής που έγραφε με τις σιωπές»

Θλίψη και συγκίνηση στον κόσμο της 7ης Τέχνης, εκτενείς αναφορές στον διεθνή Τύπο και βεβαίως τα συλλυπητήρια σύσσωμης της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.«Ο ποιητής που έγραφε με τις σιωπές»..

Μια διπλωματική ζωής Με το βλέμμα του Αγγελόπουλου

Λίγο μετά τα είκοσι, χαμένη ανάμεσα σε τόσα λίγα που νόμιζα ότι ήξερα και τόσα πολλά που ήθελα σαν τρελή να μάθω, έψαχνα μια τεράστια μορφή για να πιαστώ..

Έληξε το "μπλόκο” του ΠΑΜΕ στο Hilton

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί η πρωινή συγκέντρωση που πραγματοποιούσαν μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο Hilton στο κέντρο της Αθήνας. Στο συγκεκριμένο..

Σε ομιλία του στο Κογκρέσο Την οικονομική πολιτική των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Ομπάμα

Τις επιδιώξεις και προτεραιτότητές του σχετικά με την οικονομική πολιτική των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και την ικανοποίηση του σχετικά με τις εξελίξεις σε ξένες χώρες , όπου οι ΗΠΑ είχαν ενεργό συμμετοχή..

Οι αυστραλοί πλήρωσαν τα δώρα που τους έκανε η βασίλισσα!

Η βασίλισσα Ελισάβετ και τα υπόλοιπα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που επισκέπτονται κατά καιρούς την Αυστραλία, χρεώνουν τους Αυστραλούς φορολογούμενους για τα δώρα που κάνουν στον λαό της χώρας!..

«Του οφείλουμε όλοι μας ένα τεράστιο ευχαριστώ» Π. Γερουλάνος: Εφυγε ένας κορυφαίος πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού

«Ένας απ΄ τους σημαντικότερους δημιουργούς της έβδομης τέχνης και κορυφαίος πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού χάθηκε απρόσμενα χθες βράδυ», αναφέρει ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, στη συλλυπητήριο μήνυμά του για το θάνατο του Θόδωρου Αγγελόπουλου..

Συνάντηση Σαμαρά με Πούτιν την Πέμπτη στη Μόσχα


Τριήμερη επίσημη επίσκεψη στη Ρωσία πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Μόσχα..

Δεκάδες νεκροί από κατολίσθηση στη Νέα Γουινέα

Τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατολίσθηση στην Παπούα Νέα Γουινέα, κοντά σε σημείο εξόρυξης και παραγωγής..