Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτόν τον πειρασμό...?

Ποζάρει αισθησιακά, κοιτώντας τον φακό με λάγνο βλέμμα που σε μαγνητίζει..
Η συγκεκριμένη κοπέλα, είναι το μοντέλο, που καταφέρνει με τα προσόντα του, να μετατρέψει μία φωτογράφηση εσωρούχων, σε ερωτικό υπερθέαμα... βοηθάει βέβαια και το γεγονός ότι τα εσώρουχα που φοράει για τις διαφημιστικές..

Η Λάουρα είναι Αιγυπτιοκαναδή.ίσως οι περισσότεροι να μην την γνωρίζεται, όμως τώρα ήρθε η ώρα να την μάθετε

Η Λάουρα Μισέλ Πρέστιν κατάγεται από τον Καναδά και την Αίγυπτο είναι 23 χρονών και ακολουθεί καριέρα μοντέλου στον Καναδά.
Είναι και γυμνάστρια και το 2007 ψηφίστηκε Miss Toronto Μοντέλο της χρονιάς για μαγιώ..

Στους αθηναϊκούς κινηματογράφους οι περιπέτειες του Τεν Τεν

Στη Μεγάλη Βρετανία είναι στην κορυφή των Box Office. Οι νέες περιπέτειες του Τεν Τεν κάνουν τους παραγωγούς να τρίβουν τα χέρια τους, αφού τα έσοδα της ταινίας φτάνουν ήδη τα 6,7 εκατομμύρια λίρες μέσα σε μια εβδομάδα (μόνο στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία), τα μεγαλύτερα έσοδα που έχουν σημειωθεί σε ταινία animation για το 2011.
Ενώνοντας τις δυνάμεις τους ο Steven Spielberg με τον συνεργάτη του Peterr Jackson φέρνουν στη μεγάλη οθόνη «Το μυστικό του Μονόκερου»...

Εντυπωσιακές Εκδόσεις των Pink Floyd

Ο εντυπωσιακός κατάλογος του βρετανικού, ιστορικού στο χώρο της ροκ μουσικής, συγκροτήματος των Pink Floyd, κυκλοφορεί από την ΕΜΙ, σε πολυτελείς εκδόσεις, ενώ περιλαμβάνει πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.
Yλικό από τη μεγαλειώδη καριέρα..

Νίκος Βέρτης

Ο Νίκος Βέρτης γεννήθηκε στην Ολλανδία και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την μουσική. Παίζει μπουζούκι από 7 χρονών και η πρώτη του επαφή με το τραγούδι έγινε σε ηλικία μόλις 15 ετών.
Ξεκίνησε να τραγουδά σε μικρά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας. Το 2002 ξεχώρισε τόσο στο..

10 πράγματα που δεν ξέρατε για την Ήβη Αδάμου!

Στο περιοδικό "Down Town" η Ήβη Αδάμου μας εξομολογήθηκε κάποια πράγματα το οποία δεν γνωρίζαμε...

Είμαι γεννημένη στις 24 Νοεμβρίου του 1993. Τοξοτάκι δηλαδή».

«Έχω δύο αδερφές, τη Δέσποινα, 18 ετών, και την Κλεοπάτρα, 10. Η μαμά μου μαζί με τη μεγάλη μου αδερφή ήταν αυτές που έκαναν την αίτηση..

Η Κία φιλοσοφεί τη ζωή

H αμερικανίδα Κία Ντρέιτον, είναι από την Αταλάντα, ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικια των 3 ετών και έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για το αμερικάνικο Playboy.
Οπως εξομολογείται είναι κόρη..

Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος παρουσιάστηκε στο τραγούδι το 1969. Τότε κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτή η φωνή θα γινότανε η έκφραση της λέξης «αγάπη» και πως θα έσπαγε κάθε φράγμα πωλήσεων σε δίσκους.

Σήμερα ο Γιάννης Πάριος είναι ο τραγουδιστής με τις πιο πολλές..

Χατζηγιάννης: 'Θα έρθουν καλύτερες μέρες

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξέφρασε αισιόδοξα αισθήματα για την έκβαση της κατάστασης που διέρχεται η Ελλάδα, αλλά δεν έβγαλε τον εαυτό του έξω από το "παιχνίδι".

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις από την πρεμιέρα της ταινίας "Λούφα και Παραλλαγή-Σειρήνες στη Στεριά", όπου και παρευρέθη, ο Κύπριος..

O Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Universal Music Greece ανανεώνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους

Στα κεντρικά γραφεία της Universal Music Greece στον Χολαργό, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Τάσος Ξιναρής, και ο δημιουργός και τραγουδιστής μερικών από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, Μιχάλης Χατζηγιάννης, υπέγραψαν το συμβόλαιο για την ανανέωση της συνεργασίας του τελευταίου με την εταιρία από την οποία ξεκίνησε,..

Η "Μικρή Αγάπη" του Μύρωνα Στρατή οπτικοποιήθηκε!

Το δεύτερο single από το δίσκο με τίτλο "Αλλος Κόσμος" του Μύρωνα Στρατή, οπτικοποιήθηκε από έναν ταλαντούχο σκηνοθέτη, τον Sheriff Francis και το αποτέλεσμα είναι ένα αισιόδοξο video clip με πολλά 60ς στοιχεία και αρκετούς guests έκπληξη.
O δημοφιλής ερμηνευτής της ελληνικής pop-rock σκηνής, αφηγείται τη "Μικρή του Αγάπη", η οποία αναμένεται να γίνει η ραδιοφωνική επιτυχία του χειμώνα.

Δείτε το video clip..

Ψηφιακή «Εξέλιξη» στο Πλανητάριο Ταξίδι στον χρόνο με ελληνική υπογραφή

Αθήνα

Με ένα ταξίδι δισεκατομμυρίων ετών, από την γέννηση του Σύμπαντος μέχρι την εμφάνιση των..

Γαλανομάτης με… λέιζερ! Επέμβαση με λέιζερ-«αστραπή» κάνει τα καστανά μάτια, γαλάζια

Ονομάζεται «Lumineyes» και υπόσχεται να μετατρέψει τους παραπονιάρηδες καστανομάτηδες σε… γαλανομάτηδες σε μόλις 20 δευτερόλεπτα.
Η αισθητική επέμβαση με λέιζερ, που αναπτύχθηκε από την καλιφορνέζικη εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού Stroma Medical, δρα ουσιαστικά αποχρωματίζοντας την ίριδα του ματιού. Αν και ακόμη οι..

Τα δέντρα μεταναστεύουν Η κλιματική αλλαγή προκαλεί ανακατατάξεις στα είδη δέντρων του πλανήτη σύμφωνα με μεγάλη μελέτη

Η κλιματική αλλαγή οδηγεί σε μετανάστευση ακόμη και τα δέντρα. Μεγάλη μελέτη βορειοαμερικανών επιστημόνων διαπιστώνει μια σημαντική μετακίνηση των ειδών των δέντρων στο δυτικό τμήμα του βορείου ημισφαιρίου – τάση η οποία δεν αποκλείεται να σημειώνεται και στον..

Georgian National Ballet 13 Νοεμβρίου 2011

Ένα show όπου οι νόμοι της βαρύτητας καταργούνται

Σε μια μοναδική στιγμή για τα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας τα εθνικά μπαλέτα της Γεωργίας θα μας επισκεφτούν, στα πλαίσια της περιοδείας τους "Sukhishvili Balkan Tour", για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία τους προκειμένου να απολαύσει και το Ελληνικό κοινό ένα υπερθέαμα φιλτραρισμένο μέσα από την παράδοση. Μια πρωτόγνωρη μουσικοχορευτική εμπειρία γεμάτη ένταση..

badmintontheater.ΑΡΛΕΤΑ 11 Νοεμβρίου 2011

Η στιχουργός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτρια και μουσικός, θα μας οδηγήσει σε μια αναδρομή με κομμάτια που αγαπήθηκαν από όλο τον κόσμο.
Η Αρλέτα, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του..

Voca People 4 - 6 Νοεμβρίου 2011

Έχετε δει ποτέ ορχήστρα χωρίς μουσικά όργανα? Οι 8 φιλικοί εξωγήινοι από τον πλανήτη Voca «προσγειώνονται» στο Θέατρο Badminton και μας κάνουν να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για τη..

Τεντέν, χάρμα οφθαλμών

Νέα τεχνολογία, νέα αισθητική, νέος κινηματο-γράφος, μια νέα εποχή. Ο πιτσιρικάς, με το τσουλούφι και το συμπαθέστατο τετράποδο που το φωνάζουν Μιλού, αλλάζει το σύμπαν του σινεμά. Καθηλωμένος επί δύο ώρες έβλεπα τον εαυτό μου να..

«Διαμαρτυρία, αντίσταση και δουλειά αλλάζουν μια χώρα»

«Η φύση μπορεί να επιβιώσει χωρίς τον άνθρωπο, ο άνθρωπος όμως δεν επιβιώνει χωρίς τη φύση», λέει ο ελληνικής καταγωγής μεξικανός ποιητής και ακτιβιστής, του οποίου το έργο εμπνέεται από τη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον

Το μποστάνι του σπιτιού του, στο Κοντεπέκ της μεξικανικής..

Ξανά στη φυλακή η Lindsay Lohan

Και πάλι στη φυλακή θα βρεθεί η Lindsay Lohan, έπειτα από απόφαση του δικαστηρίου, λόγω της ασυνέπειάς της απέναντι στο πρόγραμμα κοινωνικής εργασίας το οποίο έπρεπε να ακολουθήσει σαν ποινή μετά από καταδίκη για κλοπή.
Η νεαρή σταρ καταδικάστηκε σε 30 μέρες φυλάκιση και θα πρέπει να..

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΛ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΗΣ Το δράμα μιας φωνής

Αν η χρονιά φέτος στη μουσική είχε όνομα - και φωνή -, αυτό θα ήταν Aντέλ. Το 2011 της ανήκει, από όποια πλευρά κάνεις μετρήσεις. Ποσοτικά και ποιοτικά. Η πιο εμπορική είναι και η πιο εκλεκτική τραγουδίστρια. Και όμως, η ιδιαίτερη φωνή της στην οποία οφείλει την απόλυτη επιτυχία της, είναι και η αιτία για τα βάσανά της τώρα.














ΠΗΓΗ

Ξεκινά το 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!


Το «μενού» του 52 Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης:

Διεθνές Πρόγραμμα

Το Διεθνές Διαγωνιστικό φιλοξενεί τις πρώτες και δεύτερες ταινίες νέων δημιουργών από όλον τον κόσμο, επιλογές του καλλιτεχνικού διευθυντή του, Δημήτρη Εϊπίδη..

Peter Brook: Ένας μαγικός αυλός στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια αναπάντεχη διασκευή του περίφημου Μαγικού Αυλού, όπου η θεατρική ιδιοφυία του Πήτερ Μπρουκ συναντάει τη μουσική ιδιοφυία του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ θα παρουσιάσει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 2, 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2011.

Μετά την «Τραγωδία της Κάρμεν» και τις «Εντυπώσεις από τον Πελλέα», η ελεύθερη απόδοση του Μαγικού Αυλού από τον Πήτερ Μπρουκ αποτελεί περισσότερο μια ποιητική επίκληση παρά μια σχολαστική διασκευή. Η σκηνοθεσία του Μπρουκ ντύνει με ένα νέο, παλλόμενο φως το αριστούργημα του Μότσαρ

ΠΗΓΗ