Εντυπωσιακές Εκδόσεις των Pink Floyd

Ο εντυπωσιακός κατάλογος του βρετανικού, ιστορικού στο χώρο της ροκ μουσικής, συγκροτήματος των Pink Floyd, κυκλοφορεί από την ΕΜΙ, σε πολυτελείς εκδόσεις, ενώ περιλαμβάνει πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.
Yλικό από τη μεγαλειώδη καριέρα..
τους, η οποία ξεχωρίζει όχι μόνο για τις θεαματικές συναυλίες τους, τις πρωτοποριακές συνθέσεις τους με τις πειραματικές ενορχηστρώσεις αλλά και τις πωλήσεις τους οι οποίες υπολογίζονται σε 74,5 εκατομμύρια άλμπουμ στην Αμερική, πάνω από 300 εκατομμύρια παγκοσμίως, γεγονός που τους καθιστά ως την πιο επιτυχημένη ροκ μπάντα.
Αξίζει να αναφερθούμε, επίσης, στις επιρροές που δέχτηκαν τα μετέπειτα συγκροτήματα της ροκ σκηνής.

Από το1967 μέχρι σήμερα οι Pink Floyd έχουν δημιουργήσει έναν από τους πιο διαπρεπείς και ανθεκτικούς καταλόγους στην ιστορία της ηχογραφημένης μουσικής.
Και τα 14 αυθεντικά στούντιο άλμπουμ έχουν γίνει digitally remastered από τον James Guthrie (co-producer στο The Wall) και κυκλοφορούν με νέο δεξιοτεχνικό packaging και booklets που δημιούργησε ο σταθερός τους συνεργάτης στον σχεδιασμό των artwork, Storm Thorgerson.
Οι “Discovery’ εκδόσεις είναι σχεδιασμένες ως μία εισαγωγή/πρόλογος για τον καλλιτέχνη και περιλαμβάνουν τους στίχους όλων των τραγουδιών του κάθε άλμπουμ.

1. Discovery editions
The Piper At The Gates Of Dawn
A Saucerful of Secrets
More
Ummagumma
Atom Heart Mother
Meddle
Obscured By Clouds
The Dark Side Of The Moon
Wish You Were Here
Animals
The Wall

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...