Το μικρό νησί του Αιγαίου που κατοικούν μόνο ζώα! Γνωρίστε το Πιπέρι...

Το Πιπέρι δεν είναι ένα γνωστό νησί και μάλιστα πολλοί αγνοούν ακόμη και την ύπαρξή του. Η ομορφιά του όμως και ο ρόλος του είναι πολύ σημαντικός.
Το νησί Πιπέρι είναι ιδιωτικό νησί και βρίσκεται στις Σποράδες, βορειανατολικά της Αλοννήσου. Μοιάζει και είναι μοναχικό και ξεκομμένο από τα άλλα νησιά του Αιγαίου καθώς είναι ένα ερημονήσι που ζουν μόνο σπάνια ζώα.

Δέκα πανέμορφα μπαλκόνια του κόσμου για να πιείς τον καφέ σου... Φωτογραφίες με θέα που σας ταξιδεύει…

Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι τώρα σε ένα μπαλκόνι με θέα ένα χιονισμένο βουνό ή για τους λάτρεις του καλοκαιριού σε ένα μπαλκόνι με θέα το απέραντο γαλάζιο;
Είναι όμως και μερικά μπαλκόνια που κλέβουν την παράσταση και μπορούμε άνετα να πούμε ότι είναι τα καλύτερα μπαλκόνια για να απολαύσεις τον καφέ σου ή σε ορισμένες περιπτώσεις και μια κούπα ζεστή σοκολάτα.
Διαλέξαμε και παρουσιάζουμε δέκα μπαλκόνια που αξίζει να γνωρίσεις μέσα από φωτογραφίες ακόμη και αν δεν τα επισκεφτείς!

ΜαρινοΣ ΑντυπαΣ : Ο άνθρωπος που ξεσήκωσε τους αγρότες και έβαλε φωτιά στον κάμπο

Η ταραχώδης ζωή του Μαρίνου Αντύπα που αφιερώθηκε στην εξέγερση των κολίγων

Στην πρόσφατη κάθοδο των αγροτών στη πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα στις πολλές και διαφορετικές σημαίες που έκαναν την εμφάνισή τους, τις εντυπώσεις έκλεψαν μερικές οι οποίες ήταν κίτρινες και στο κέντρο τους είχαν την εικόνα ενός άντρα.

Το ορφανό κορίτσι που κληρονόμησε τον άνδρα της, έμαθε «μπάλα» και έγινε «Τσαρίνα»

Η ζωή της Margarita Louis-Dreyfus από τις εργατικές κατοικίες της Αγίας Πετρούπολης στη χλιδή.
Είναι όμορφη, ψηλή, ξανθιά, έχει πολλά λεφτά καιένα μυστήριο γύρω της και δική της ποδοσφαιρική ομάδα, γεγονός που εύκολα την φέρνει ψηλά στις προτιμήσεις του ανδρικού πληθυσμού!
Ο λόγος για την Margarita Louis-Dreyfus (Μαργκαριτά Λουί-Ντρεϊφύς), την ορφανή κοπέλα από την Αγία Πετρούπολη, της τότε Σοβιετικής Ένωσης, που έγινε η «Τσαρίνα» της Μασσαλίας με έναν καλό γάμο, το δικό της...

Πώς δημιουργήθηκε η υπέροχη ροζ λίμνη Το μοναδικό φαινόμενο στη Σενεγάλη - Δείτε τις φωτογραφίες

Υπάρχουν πολλές λίμνες, μεγάλες, εντυπωσιακές που μοιάζουν σαν καθρέφτες. Αυτή όμως η λίμνη των τριών τετραγωνικών χιλιομέτρων έχει κάτι ξεχωριστό. Είναι ροζ και αποτελεί πόλο έλξης δεκάδων φωτογράφων κάθε χρόνο ενώ είναι υποψήφια για τον κατάλογο της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.
Η ροζ λίμνη ή αλλιώς λίμνη Ρέντμπα βρίσκεται στη Σενεγάλη στη βορειοδυτική Αφρική και το χρώμα της οφείλεται σε ένα μοναδικό φαινόμενο.

Τριήμερο για τα κρητικά κρασιά από τις 20 έως τις 22 Φεβρουαρίου

Ανοδική είναι τα τελευταία χρόνια η πορεία του κρητικού κρασιού που «κατακτά» σταδιακά την ελληνική αγορά αλλά και αγορές του εξωτερικού, ωστόσο το ζητούμενο είναι το προϊόν να μπει σε περισσότερες επιχειρήσεις εστίασης καθώς και σε ξενοδοχεία.
Η επισήμανση αυτή έγινε σήμερα από το μέλος του δικτύου οινοποιών Κρήτης Στελλά Γαλάνη στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος της έκθεσης

Έτσι κατασκευάζεται το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου Φωτογραφίες

Σε περίπου τρεις μήνες το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο θα κάνει το πρώτο του ταξίδι και σε ένα ναυπηγείο στη βορειοδυτική Γαλλία τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι δουλεύουν ακούραστα για να είναι έτοιμο να πέσει στο νερό.
Το κρουαζιερόπλοιο «Harmony of the Seas» της εταιρείας Royal Caribbean, με τις τεράστιες νεροτσουλήθρες του, τα ρομπότ να φτιάχνουν κοκτέιλ πίσω από τη μπάρα του Bionic Bar και 12.000 φυτά και δέντρα πάνω του, θα αποπλεύσει από το Σαουθάμπτον στις 20 Μαΐου.

Πέθανε ο συγγραφέας και φιλόσοφος Ουμπέρτο Έκο... Ρέντσι: Τεράστια απώλεια για τον πολιτισμό

 Ο δημιουργός του μυθιστορήματος «Το όνομα του Ρόδου» απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών
Ο ιταλός συγγραφέας και φιλόσοφος Ουμπέρτο Έκο, ο δημιουργός του πασίγνωστου μυθιστορήματος «Το όνομα του Ρόδου», απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών, μετέδωσαν τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο πολλά ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Ουμπέρτο Έκο πέθανε χθες Παρασκευή περί τις 21:30 (22:30 ώρα Ελλάδας) στο σπίτι του, όπως ανέφερε στον ιστότοπό της η εφημερίδα La Repubblica, επικαλούμενη την οικογένειά του. Ο ιταλός συγγραφέας, που ζούσε στο Μιλάνο, έπασχε από καρκίνο.