Ανακαλύφθηκε μυστική βάση των Ναζί στην Ανταρκτική "Treasure Hunter"

Ανακαλύφθηκε από Ρώσους επιστήμονες η μυστική βάση "Treasure Hunter" που δημιουργήθηκε μετά το Τρίτο Ράιχ στην Ανταρκτική (Pics + Vid) 

Μια μυστηριώδης βάση με την ονομασία "Schatzgraber" ή "Treasure Hunter" ήρθε στο φως της μετά από έρευνες Ρώσων επιστημόνων στην Ανταρκτική.

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας.

Άστραψε και βρόντηξε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, κατά την εκδίκαση υπόθεσης υπαλλήλου, η οποία προσελήφθη στο Δημόσιο με πλαστό απολυτήριο γυμνασίου.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Επιστρέφει το 'βρώμικο' χρήμα του 'αμαρτωλού' ταμείου 1MDB

Ποιο το πρώτο σχόλιο του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του κρατικού επενδυτικού ταμείου της Μαλαισίας.

Τις δωρεές που έγιναν προς τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το ίδρυμά του, από το μαλαισιανό κρατικό επενδυτικό ταμείο 1MDB, το οποίο είναι αντικείμενο έρευνας για "ξέπλυμα" χρήματος, θα επιστρέψει ο σταρ του Χόλιγουντ, σύμφωνα με δήλωση των εκπροσώπων του.

Κρατήρας 200 μέτρων στο Καλπάκι

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς. Επί τόπο πυροσβέστες, σε επικοινωνία ο δήμαρχος με το ΙΓΜΕ (Vid) 
Με το πρώτο φως της ημέρας φάνηκε το μέγεθος της μεγάλης νέας καθίζησης του εδάφους που σημειώθηκε στο περιφερειακό δρόμο του Καλπακίου, δίπλα σε ένα μαντρί.

AdTech Ad
Από τύχη την ώρα της κατάρρευσης του εδάφους, δεν βρίσκονταν εκεί ο βοσκός και τα ζώα.

Η πόλη που ξεφορτώθηκε πολιτικούς και αστυνομία

Στο Μεξικό, το οργανωμένο έγκλημα φτάνει παντού, ακόμη και στο μικρότερο χωριό. Υπάρχει όμως μία μικρή πόλη στην πολιτεία της Michoacan που έχει καταφέρει να όχι μόνο να ξεφορτωθεί μια και καλή τους γκάνγκστερ, αλλά να πετάξει έξω από τους κόλπους της την αστυνομία αλλά και τους πολιτικούς.
Με επικεφαλής τις γυναίκες, οι άνθρωποι της Χεράν, σύμφωνα με το BBC, μία ωραία πρωία αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να έχουν στα πόδια τους τους αστυνομικούς και τους πολιτικούς και τα κατάφεραν καθώς υποπτεύονταν ότι συνεργάζονταν με τα εγκληματικά δίκτυα.

H Αυτοκίνηση 2016 άνοιξε τις πύλες για το κοινό

Η έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση 2016 άνοιξε τις πύλες για το κοινό, σήμερα Σάββατο 22 Οκτωβρίου και θα το υποδέχεται έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.
Η φετινή γιορτή του αυτοκινήτου προβλέπεται συναρπαστική γιατί οι κατασκευαστές αυτοκίνητων έχουν δημιουργήσει πληθώρα νέων μοντέλων και στοχεύουν στην αύξηση του ποσοστού που κατέχουν στην αγορά.

Η Ελλάδα στις δέκα πρώτες χώρες σε αριθμό συμμετοχών στην έκθεση SIAL 16 στο Παρίσι

Βήμα εξωστρέφειας του αγροτοδιατροφικού τομέα της Ελλάδας αποτέλεσε η συμμετοχή του στην εφετινή έκθεση SIAL 16 στο Παρίσι, που μαζί με την ANUGA της Κολωνίας, είναι οι δυο μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις για τον αγροτοδιατροφικό τομέα στην Ευρώπη. Για πρώτη φορά η Ελλάδα μπήκε στην ομάδα των 10 πρώτων χωρών (Τop 10) με βάση τον αριθμό των εταιριών που συμμετείχαν, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.

Σχέδια Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα για το Mega

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα στη μιντιακή πιάτσα ότι οι οικογένειες Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη βρίσκονται εκ νέου σε συζητήσεις για την τύχη του Mega.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές επεξεργάζονται τρία σενάρια, ανάλογα και με τις εξελίξεις στο ΣτΕ. Το πρώτο έχει να κάνει με την προοπτική να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία αδειοδότησης και μοιραία το κανάλι της Μεσογείων να ρίξει «μαύρο».

Ο Γιάννος Γραμματίδης αγόρασε την Mercedes του Αλέξανδρου Ωνάση

Η Εθνική Τράπεζα και ειδική εκκαθαρίστρια της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έβγαλε σήμερα Παρασκευή σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, με κλειστές προσφορές, μία συλλεκτική Mercedes, μοντέλο του 1972, που χρησιμοποιούσε ο Αλέξανδρος Ωνάσης.
Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του kosmoslarissa.gr η πλειοδοτούσα προσφορά, ποσού 25.000 ευρώ,

Στον Ιβάν Σαββίδη η χορηγία της Super League

Έγινε η μίνι... ανατροπή στην Super League σχετικά με το κομμάτι της χορηγίας του πρωταθλήματος. Στο έκτακτο Δ.Σ. της Παρασκευής αποφασίστηκε από τις ομάδες πως δεν υπήρχε λόγος να μην γίνει δεκτή η πολύ υψηλή πρόταση της εταιρείας Σαββίδη.
Έτσι υπήρχαν τρεις εταιρείες για την προσφορά: ο ΟΠΑΠ, η ALTER EGO συμφερόντων Μαρινάκη και η DIMERA του Σαββίδη.

Alter Ego προς ΣΚΑΪ: Είμαστε εξ αρχής προσηλωμένοι στους όρους της προκήρυξης, τονίσαμε την ανάγκη για διαφάνεια

Συνεχίζεται η σύγκρουση της Alter Ego συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ΣΚΑΪ.
 
Απαντώντας σε προγενέστερη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η Alter Ego ανέφερε τα εξής:
 
Η «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.» απαντώντας σε πρότερη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, επισημαίνει τα εξής:

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Χρυσαυγίτης, δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Ο πρώην αστυνομικός παραδόθηκε Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή το 2012, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, το απόγευμα της Παρασκευής, στην οδό Πανόρμου, ύστερα από πιέσεις του συγγενικού του περιβάλλοντος.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, παρέδωσε το όπλο του φονικού, ομολόγησε την πράξη του και ζήτησε «συγγνώμη».

Τα βαριά ονόματα της «λίστας Μπόργιανς 2»: Ο πρώην υπουργός, ο γιος του πολιτικού και ο πρόεδρος

Γιος γνωστού πολιτικού της δημοκρατικής παράταξης, πρώην υπουργός με ρητορική δεινότητα, δύο ονόματα που παραπέμπουν σε κατηγορούμενους στο σκάνδαλο Siemens και τραπεζίτης που τον βαρύνει κατηγορητήριο για κατάχρηση δημόσιου χρήματος είναι ανάμεσα στα 475 πρόσωπα της «λίστας Μπόργιανς 2».
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, από τη συγκεκριμένη λίστα δεν λείπουν και τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά και εκδοτικά ονόματα της χώρας,

Πώς μια μικρή περιοχή του Βελγίου απέτρεψε τη εμπορική συμφωνία ΕΕ - Καναδά;

Η οργισμένη διαπίστωση της λιθουανής προέδρου Ντάλια Γκριμπαουσκάιτε ότι η ΕΕ έγινε «όμηρος της εθνικής πολιτικής μιας μεμονωμένης χώρας» ήταν κάθε άλλο παρά υπερβολική. Διότι στην πραγματικότητα δεν πρόκειται καν για μια ολόκληρη χώρα. Αντιθέτως αφορά τη συγκατάθεση του κοινοβουλίου της γαλλόφωνης περιοχής της Βαλονίας στο Βέλγιο, με μόλις 3,5 εκατομμύρια κατοίκους.

Η σέξι γιατρός από την Ηγουμενίτσα που «αναστατώνει» το διαδίκτυο (εικόνες)

Είναι όμορφη, σέξι και ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά είναι και…γιατρός.
Η Ελπίδα Διαμάντη στα 26 της χρόνια είναι αναμφισβήτητα από τις πιο σέξι γιατρούς.

 Με υποτροφία σπούδασε ιατρική στο εξωτερικό και ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο της ενώ μεγάλη της αγάπη είναι και το μόντελινγκ.

Μάλιστα έχει πάρει μέρος και σε καλλιστεία. Το σίγουρο είναι ότι «καίει» καρδιές με τις σέξι φωτογραφίες που «ανεβάζει» στα social media.

Συγγνώμη ζήτησε ο Πιρς Μπρόσναν για αμφιλεγόμενη διαφήμιση

Συγγνώμη ζήτησε ο Πιρς Μπρόσναν για την εμφάνισή του σε μία διαφημιστική καμπάνια στην Ινδία για ένα αμφιλεγόμενο αποσμητικό αναπνοής, για το οποίο πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι βάζει την υγεία τους σε κίνδυνο.
Ο ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό People δήλωσε «βαθιά σοκαρισμένος και λυπημένος» όταν έμαθε ότι το προϊόν το οποίο διαφήμισε μπορεί να περιέχει συστατικά τα οποία ενοχοποιούνται για την πρόκληση καρκίνου.

Το φαινόμενο με τους κλόουν έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις – Ένας τραυματίας στην Γερμανία

Ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο στην Γερμανία από ένα πρόσωπο που είχε μεταμφιεστεί σε κλόουν, έκανε σήμερα γνωστό η αστυνομία, την ώρα που συνδικαλιστές της αστυνομίας διατυπώνουν φόβους για το ενδεχόμενο να αυξηθούν τέτοιου είδους επιθέσεις ενόψει του Χαλογουϊν.
Ο νεαρός άνδρας ηλικίας 19 ετών τον οποίο ξυλοφόρτωσε ο «κλόουν» στο Ρόστοκ (βόρεια Γερμανία) έχει υποστεί πολλαπλές θλάσεις, σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία.

Ισλανδία: Πρώτο στις δημοσκοπήσεις το κόμμα των Πειρατών

Το ισλανδικό Κόμμα των Πειρατών, ένας σχηματισμός διαμαρτυρίας, έρχεται πρώτο στην πρόθεση ψήφου ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 29ης Οκτωβρίου, στήθος με στήθος με τους συντηρητικούς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε σήμερα από την εφημερίδα Morgunbladid.
Η χώρα οργανώνει πρόωρες εκλογές στις οποίες αναμένεται ότι θα ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό το κοινοβούλιό της και η σημαντικά απαξιωμένη πολιτική τάξη της, αλλά των οποίων η έκβασή είναι πολύ αβέβαιη.

Τα «ερωτικά» παπούτσια της Τερέζα Μέι (εικόνες)

Η αγάπη της για τα εκκεντρικά παπούτσια έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό. Αυτή τη φορά όμως η Τερέζα Μέι «το προχώρησε» πολύ.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας προσήλθε στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες φορώντας ένα κόκκινο σύνολο, το οποίο συνοδευόταν από ιδιαιτέρως περίεργα παπούτσια.
Συγκεκριμένα επρόκειτο για γοβάκια με χρυσό τακούνι γεμάτα κόκκινα και ροζ φιλιά σε μαύρο φόντο, αμφίεση η οποία όπως ήταν λογικό «έκλεψε τις εντυπώσεις».

Οι τοίχοι στο Παρίσι γέμισαν… φιλιά (εικόνες)

«Le baiser», είναι ο τίτλος του πρότζεκτ και 100 ζευγάρια κλήθηκαν από τον Julien nonnon να φωτογραφίσουν ένα φιλί τους! Οι τοίχοι στους δρόμους του Παρισιού γέμισαν φιλιά και για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι είναι η Πόλη του Έρωτα…

Mosul: ISIL may use civilians as human shields, says UN

At least 550 families forced to walk to Mosul by ISIL fighters as Iraqi forces intensify offensive.

ISIL fighters may be preparing to use civilians as human shields - or simply kill them - rather than let them be liberated in an Iraqi offensive to retake Mosul, according to the UN human rights chief.
Zeid Ra'ad al-Hussein said his office had reports that civilians were being held close to Islamic State of Iraq and the Levant positions in Mosul, possibly as a buffer against advancing Iraqi forces.

Police foil London Underground bomb plot

The dramatic moment a teenage suspect is arrested after a 'viable improvised explosive device' is found on a train - with 'further attacks planned'.
A 'viable device' found on a London Underground train was part of a larger plot to attack the transport network, it is believed. 
The suspicious package was found on a London Underground train on Thursday.