Μοχλός τουριστικής ανάπτυξης η γαστρονομία στα ελληνικά νησιά

Στη γαστρονομία των νησιών του Νοτίου Αιγαίου έχει στόχο να μυήσει μέσα από παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικά τοπικά προϊόντα τους επισκέπτες η δράση «Be a local», που υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ενώσεις Ξενοδόχων, φορείς του τουρισμού και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.
Οι ξενοδοχειακές μονάδες, που ήδη έχουν ξεκινήσει και υλοποιούν τη δράση «Be a local», έχουν διαμορφώσει αναλόγως τα μενού τους και προσφέρουν στους πελάτες

H Qatar Airways προσγειώνει το πρωτοποριακό Airbus Α350-1000 για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η Qatar Airways, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία, είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που έφερε το υπερσύγχρονο αεροσκάφος Airbus Α350-1000 στην Ελλάδα, για μια ειδική επίσκεψη, για να εξυπηρετήσει τη γραμμή Ντόχα-Αθήνα.
Το πιο προηγμένο τεχνολογικά αεροσκάφος στον κόσμο, το οποίο είναι και το πρώτο που διαθέτει την Qsuite, την πολυβραβευμένη καμπίνα Διακεκριμένης Θέσης της Qatar Airwaysκαι προσφέρει εξυπηρέτηση Πρώτης Θέσης στην Business Class,  τόσο για τους επιβάτες επαγγελματικών ταξιδιών, όσο και για ταξιδιώτες

Η υπέροχη αμμουδιά του Ρωμανού στη Μεσσηνία Κρυστάλλινα νερά και θέα στο Ιόνιο - Δείτε τις φωτογραφίες

Στα 15 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Πύλου, στη Μεσσηνία, βρίσκεται το χωριό Ρωμανός, σε απόσταση μόλις μερικών εκατοντάδων μέτρων από τις ακτές του Ιονίου.
Η ομώνυμη παραλία, που οι ντόπιοι αποκαλούν και Γλυφαδάκι, είναι μια εκπληκτική αμμουδιά με πεντακάθαρα γαλανά νερά. Ουσιαστικά πρόκειται για μικρές αμμουδιές, που διαδέχονται η μία την άλλη. Ένα τμήμα της ακτής είναι οργανωμένο, με ομπρέλες, ξαπλώστρες και beach bar. Η υπόλοιπη είναι ελεύθερη και δίνει πολλές επιλογές σε όλους εκείνους που θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα με ηρεμία.