Ο Κώστας Λειβαδάς μας διηγείται την ιστορία του "Η επιμονή σου"! (Φωτό+Βίντεο)

 Χρόνια μέσα στα σημειωματάριά μου υπήρχε η λέξη «επιμονή» και η επαναφορά στην ιδέα ενός τραγουδιού που θα εξυμνεί την επιμονή και τις αρετές της και όχι την υπομονή. Την επιμονή και το κυνήγι του ονείρου και του έρωτα, που θα αντέξει και θα ριζώσει στο χρόνο.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας 25/8! *Νατάσσα Μποφίλιου & Μανώλης Φάμελλος «Ένα Φιλί από Δυόσμο» video

Μ' ένα μυρωδάτο φιλί έμελε να συναντηθούν μουσικά, για πρώτη φορά, η Νατάσσα Μποφίλιου με τον Μανώλη Φάμελλο. Και τι συνάντηση! Αλλαγής και νέου αέρα. Στην περίπτωση της Μποφίλιου, τα πράγματα φαίνεται πως πάντα έρχονται την κατάλληλη στιγμή.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας 28/7! * Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Γιάννης Χαρούλης μαζί στο «Χωριστά» video

 Πόσο δύσκολο είναι το «χωρίς»...; Αυτό το αύριο που έρχεται και θέλει το «μαζί»  σπασμένο σε μονάδες, που αναζητούν τον τρόπο να γίνουν και πάλι ακέραιες... Αυτό το «χωρίς», που αναπόφευκτα μετατρέπεται σε «Χωριστά» και από εκείνο το σημείο καλείται να γίνει μια νέα ζωή.

Ποινική δίωξη και σύλληψη για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη *Τι απαντά μέσω Εθνους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στις αρχές ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση του πολυτελούς αυτοκινήτου, μάρκας Ferrari, του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος την Τρίτη το απόγευμα οδηγήθηκε ενώπιον των αρμοδίων Αρχών μετά τη σύλληψή του από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και ακολούθως, αφέθηκε ελεύθερος.

Η Τουρκία περνά στην εποχή του... Σουλτάνου Ταγίπ * Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Ορκίζεται πρόεδρος ο Ερντογάν

Στο απόγειο της ισχύος του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ετοιμάζεται σήμερα σε μια «τελετή εντυπωσιακών διαστάσεων» να γίνει κι επισήμως ο σύγχρονος «Σουλτάνος» της Τουρκίας.

Πρώτος πρόεδρος της χώρας που έχει εκλεγεί απευθείας από τον λαό, πρωθυπουργός επί τρεις συνεχόμενες θητείες από το 2003, έχει αλλάξει τη χώρα όσο κανείς άλλος, εκτός από τον ιδρυτή της, Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Βάσεις 2014: Εισιτήριο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για 72.763 νέους - «Υπερπτήση» στις δημοφιλείς σχολές έως 1.000 μόρια (Διαβάστε όλους τους πίνακες)

Τις βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ όλης της χώρας, ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Παιδείας. Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους καθώς και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο- Όνομα- Πατρώνυμο- Μητρώνυμο).

Σπύρου Σώζου* Αυτός είναι ο ηρωικός πιλότος του A-7Ε Corsair

Αδειάζοντας τα καύσιμα του αεροσκάφους, το οδήγησε στο πεδίο βολής Αμπελώνα, βόρεια της Κομοτηνής
Η ψυχραιμία και οι ακριβείς χειρισμοί του υποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας Σπύρου Σώζου αποδείχθηκαν σωτήριοι, όταν την Τρίτη το μαχητικό αεροσκάφος A-7Ε Corsair, που χειριζόταν ο ίδιος, παρουσίασε μηχανική βλάβη την ώρα που πετούσε (στο πλαίσιο άσκησης με μονάδες του Στρατού Ξηράς) πάνω από τη Θράκη.

Σέντρα στις 20:30 (OTE Sport 4) *Αστέρας Τρίπολης: Απόψε γράφει ιστορία

Με… προίκα το 2-0 της Τρίπολης, ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να αποκλείσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Europa League
Κανείς δεν θα μπορούσε στην αρχή της προετοιμασίας του Αστέρα ότι η ομάδα της Τρίπολης θα έφτανε απόψε μία… ανάσα από την παρουσία της στους ομίλους του Europa League. 

Nowhere Else- Apple: Στις 9 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 6

Το νέο smartphone της Apple θα βγει σε δύο μεγέθη - Το πρώτο θα έχει οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 1136 Χ 640 pixel, ενώ θα κυκλοφορήσει ακόμα ένα έξυπνο κινητό με oθόνη 5,7 ιντσών.
Είναι πλέον γεγονός. Το πολυαναμενόμενο iPhone 6 θα παρουσιάσει η Apple στο κοινό στις 9 Σεπτεμβρίου, όπως αποκαλύπτουν έγγραφα που δημοσιοποίησε ο ιστότοπος Nowhere Else.

Ρένα Δούρου: "Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την Αττική των πολιτών"

Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ανάπτυξη, εμβάθυνση της δημοκρατίας και αλληλεγγύη είναι οι προτεραιότητες της νέας περιφερειακής αρχής
- Η ορκωμοσία έγινε συμβολικά στα Άνω Λιόσια, όπου οι κάτοικοι απαιτούν να κλείσει ο ΧΥΤΑ

Με Ζακ Γαλιφιανάκη και «Birdman» ανοίγει το Φεστιβάλ Βενετίας Βιντεο.

Ο Έντουαρντ Νόρτον, η ΄Εμα Στόουν και ο Ελληνοαμερικάνος κωμικός, Ζακ Γαλιφιανάκης, αναμένεται να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί της Μόστρα
Με τον Ελληνοαμερικάνο Ζακ Γαλιφιανάκη θα ανοίξει απόψε το 71ο Φεστιβάλ Βενετίας και τη νέα εκκεντρική ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ιναριτού, «Birdman».

Jolie - Pitt: Οι «τρελές ερωτικές σκηνές» στη νέα τους ταινία

Ήρθε η ώρα οι δυο τους να ενώσουν τη λάμψη τους και να ξανασυναντηθούν στη μεγάλη οθόνη 
Eννέα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική συνάντηση της Angelina Jolie και του Brad Pitt στην ταινία «Mr and Mrs Smith», ταινία στην οποία οι δύο Χολιγουντιανοί αστέρες γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, και ήρθε η ώρα οι δυο τους να ενώσουν τη λάμψη τους και να ξανασυναντηθούν στη μεγάλη οθόνη

ΕΝΦΙΑ: Με «φουσκωμένο» αέρα θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες για τα ακίνητα

Καμία νύξη από το ΥΠΟΙΚ περί μείωσης των αντικειμενικών αξίων - Οι πολίτες θα πληρώσουν φόρους, οι οποίοι στηρίζονται σε αξίες που δεν έχουν καμία σχέση με τις πραγματικές
Υψηλότερους φόρους από όσο τους αναλογούν θα πληρώσουν για τα επόμενα δύο χρόνια 6.000.000 πολίτες

Έλληνες εθελοντές στο πλευρό των μαχητών της ανατολικής Ουκρανίας;

Έλληνες εθελοντές έχουν καταταγεί στις τάξεις των μαχητών στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Ria Novosti, το οποίο αναπαράγει πληροφορίες της ρωσόφωνης εφημερίδας Athens Courier
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Ria Novosti,

24ωρη άδεια σε Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο, Κούζηλο για να ορκιστούν

Την Παρασκευή θα ορκιστούν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι
Εικοσιτετράωρη άδεια θα δοθεί την Παρασκευή στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Νίκο Κούζηλο που έχουν εκλεγεί δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι προκειμένου να ορκιστούν.

Ντένια Αγαλιανού: Το κορίτσι του «Next Top Model» έγινε αφίσα στο Μεξικό

Εχει γίνει τεράστια αφίσα στους δρόμους της Πόλης του Μεξικού. Οταν είδαν το book της στην Τουρκία, της έστειλαν εισιτήριο την επόμενη μέρα. Την περιμένει κυνηγός ταλέντων στο Λος Αντζελες για επαγγελματικό ραντεβού. Η ζωή της Ντένιας Αγαλιανού σίγουρα είναι συναρπαστική. «Η αλήθεια είναι ότι όταν τη διηγούμαι ακούγεται έτσι, όταν τη ζεις όμως δεν σκέφτεσαι ότι ζεις μια ενδιαφέρουσα ζωή» «Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο το 1991.

Συνάντηση Τσίπρα με τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Εμπορίου

Σύμπτωση απόψεων σε αρκετά ζητήματα, διαπιστώθηκε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου(ΕΣΕΕ) κατά τη σημερινή συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ Βασίλη Κορκίδη, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης,

Μόσιαλος και ΙΣΤΑΜΕ: Ιστορίες πασοκικής τρέλας

Θα μπορούσε να είναι απλά ένας ακόμη καφκικός παραλογισμός εξαιτίας της γνωστής διαλυτικής αδιαφορίας που ενδημεί εδώ και χρόνια στην καρδιά του κατεστημένου κομματικού συστήματος που βρίσκεται ανοικτά σε παρακμή. Πρόκειται όμως για μια ιστορία με πολλαπλές συμβολικές απολήξεις.