Μάθημα για τον Ομπάμα η αποτυχημένη λιτότητα στην Ευρώπη

Μέχρι στιγμής η προεκλογική στρατηγική του Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να συνοψιστεί ως εξής, γράφει ο Ρόμπερτ Ράιχ στον «Guardian»: «Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, η οικονομική μου πολιτική λειτουργεί, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας αλλά μείνετε μαζί μου και θα είστε εντάξει»...

Τα δίδυμα της Κλεοπάτρας και του Μάρκου Αντώνιου στο φως Βρέθηκαν χάρη στην ανακάλυψη μιας ιταλίδας αιγυπτιολόγου

Τα δίδυμα της Κλεοπάτρας και του Μάρκου Αντώνιου, ο Αλέξανδρος Ηλιος και η Κλεοπάτρα Σελήνη έχουν τώρα πρόσωπο!Το «βρήκαν» χάρη στην ανακάλυψη μιας ιταλίδας αιγυπτιολόγου, η οποία εντόπισε και ταύτισε ένα γλυπτό του Μουσείου του Καΐρου με τα δύο παιδιά της Κλεοπάτρας..

ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ Στην Ελλάδα στις 30 Απριλίου ο Μ. Ψωμιάδης

Στην Ελλάδα στις 30 Απριλίου ο Μ. Ψωμιάδης Εκδίδεται στις 30 Απριλίου από τα Σκόπια στην Ελλάδα ο Μάκης Ψωμιάδης, αφού το υπουργείο Δικαιοσύνης της της..

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ALTER Αναβολή για 30 Απριλίου πήρε ο Κουρής

Αναβολή για 30 Απριλίου πήρε ο Κουρής Για τις 30 Απριλίου αναβλήθηκε, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη του εκδότη Γιώργου Κουρή, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα σήμερα, για χρέη προ το Δημόσιο, συνολικού ποσού περίπου 300 χιλιάδων ευρώ..

Καλιφόρνια Και ο Sylvester Stallone πουλάει το σπίτι του

Πωλητήριο στο σπίτι του στην Καλιφόρνια έβαλε ο γνωστός ηθοποιός Sylvester Stallone ζητώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4,5 εκατ. δολαρίων...

Φάντι Μέρζα: «Ο Ζαμπίδης θα καταλάβει γιατί με αποκαλούν θηρίο»!

Με άγριες διαθέσεις έφτασε στην Ελλάδα ο Φάντι Μέρζα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Μιχάλης Ζαμπίδης το Σάββατο στο πλαίσιο του Iron Challenge 3. «Μέσα στο ρινγκ θα καταλάβει γιατί με αποκαλούν..

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «Bob Marley Tribute» στις 26 Απριλίου

Στις 26 Απριλίου έρχεται το μεγαλύτερο μουσικό event της άνοιξης.
Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία, η One Love Reggae Ideas παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Bob Marley Tribute.

Μια βραδιά αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στην προσωπικότητα που σφράγισε με το ταλέντο της μια ολόκληρη μουσική σκηνή.πηγη

Τραγουδούν «Stinking of you» Ακυκλοφόρητο ντουέτο τoυ Κurt Cobain με την Courtney Love!

Τους ξέραμε ως ζευγάρι στη ζωή, στον κόσμο των παραισθησιογόνων ουσιών και στο ροκ καλλιτεχνικό σύμπαν των ‘90s. Σήμερα όμως μάθαμε και κάτι ακόμα που ενώνει τον αδικοχαμένο frontman των Nirvana, Kurt Cobain και τη- βραχνή, ενίοτε τσιριχτή- φωνή των Hole, Courtney Love. Εκτός..

Λέτε να παίζει ρόλο η κρίση στην χώρα μας; Οι Γάλλοι της Ελλάδας ψήφισαν Αριστερά

Οι Γάλλοι της Ελλάδας ψήφισαν Αριστερά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που συγκέντρωσε η γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα από όλα τα προξενεία. Στη χώρα μας, επι 7.762 εγγεγραμμένων, ψήφισαν 2.873 (37.01%) εκ των οποίων 2.844 έγκυρα , τα 29 άκυρα...

Μία απίστευτη ιστορία... Την πήρε το τσουνάμι, βρέθηκε στην Αλάσκα!

Σε νησάκι της Αλάσκας βρέθηκε μία μπάλα ποδοσφαίρου, η οποία παρασύρθηκε από το τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011.Την μπάλα, η οποία είχε κάτι γραμμένο στα ιαπωνικά, βρήκε ο David Baxter στο νησάκι Μίντλετον...

Επικεφαλής ο Χαράλαμπος Αθανασίου Ανακοινώθηκε το Επικρατείας της ΝΔ

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, πρόεδρος της  Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας..

Επιτέλους, ο Καραμανλής μίλησε!

Με δήλωση στήριξης της Ν.Δ. και του κ. Αντώνη Σαμαρά παρενέβη στην προεκλογική περίοδο μετά από μακροχρόνια ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής,  επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που είχε προ μηνός δημοσιεύσει το protothema.gr  για τη συμφωνία που είχε επιτευχθεί με τον πρόεδρο του κόμματος περί δημόσιας δήλωσης, λίγο πριν τις εκλογές..

Επιτέλους, ο Καραμανλής μίλησε!