Τσίπρας: Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με τις λίστες – Μπόργιανς: (Φωτό+Βίντεο)

 Nobert Walter Borjans. Από το 2012 είχαμε στείλει στοιχεία και δεν έγινε τίποτα..
Διάρκειας μιας ώρας περίπου ήταν η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς που έχει παραδώσει στις ελληνικές αρχές λίστα με τραπεζικά δεδομένα καταθετών.

Ο Max Verstappen οδηγεί εντυπωσιακά μονοθέσιο F1 της Red Bull σε πίστα του σκι

Τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1 έχουν σχεδιαστεί να κινούνται σε πίστες συγκεκριμένων προδιαγραφών, μεταξύ άλλων για λόγους ασφάλειας και πρόσφυσης και όχι σε κοινούς δρόμους. Πόσο μάλλον εκτός ασφάλτου, σε χώμα ή ακόμα και σε χιόνι.
 Και όμως στο σικ αυστριακό χειμερινό θέρετρο Kitzbuehel ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1, πιο συγκεκριμένα ένα RB7 της Red Bull, με το νεότερο πιλότο όλων των εποχών, τον 18χρονο πλέον Max Verstappen,

Τα Φιλαράκια δεν επιστρέφουν και ο Μάθιου Πέρι φταίει για αυτό

Ο Μάθιου Πέρι πυρπόλησε κάθε σχέδιο για reunion του Friends καθώς έχει υποχρεώσεις που θα τον κρατήσουν μακριά από τα τηλεοπτικά, μόνο, Φιλαράκια του.
“O Mάθιου δεν θα παραστεί καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο για τις πρόβες του θεατρικού The End of Longing που ξεκινάει παραστάσεις στις 2 Φεβρουαρίου στο Playhouse Theatre” δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του καλλιτέχνη.

Μην είστε και τόσο σίγουροι ότι τα Φιλαράκια επιστρέφουν

“Ελπίζω και οι έξι να είναι στο ίδιο δωμάτιο την ίδια στιγμή. Bέβαια δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο” ανακοίνωσε ο Bob Greenblatt του NBC εχθές στη συνάντηση της Television Critics Association και το διαδίκτυο ενθουσιάστηκε.
Το reunion μιας από τις πλέον δημοφιλούς sitcom όλων των εποχών είναι κάτι που πολλοί

ΚΑΙΡΟΣ- ΕΛΛΑΔΑ-WORLD* Ραγδαία επιδείνωση του καιρού - Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Δραματική επιδείνωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, Σάββατο, με τα φαινόμενα κακοκαιρίας να φτάνουν στο απόγειο τους τη Δευτέρα όταν και θα επικρατήσουν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Σήμερα, Σάββατο (16/01) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στο Ιόνιο, την Δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και κατά περιόδους στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

Στα χιόνια με το Nissan X-Trail (Φωτό+Βίντεο)

Το X-Trail (Rogue στις ΗΠΑ) είναι ένα από τα πιο ικανά τετρακίνητα οχήματα της κατηγορίας. Με τις κατάλληλες τροποποιήσεις ωστόσο, μπορεί να μετατραπεί σε «θηρίο», και να ανταπεξέλθει στις πιο ακραίες συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Μόντρεαλ, η Nissan παρουσίασε μια πρωτότυπη έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Warrior. Εξοπλίζεται με ερπύστριες της American Track Truck., διαστάσεων 1,22 x 0,38 x 0,76 μ. και custom