GP Μαλαισίας: Με τροπικές καταιγίδες!

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος F1, στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης άφησε υποσχέσεις για συναρπαστική εξέλιξη. McLaren και Red Bull είναι προφανώς οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος αλλά κανείς δεν μπορεί να διαγράψει Ferrari, Mercedes και Lotus..

Η Lady Gaga στην πρώτη θέση Οι δέκα πιο δημοφιλείς λογαριασμοί στο Twitter

Μονοπωλούν τα φώτα της δημοσιότητας και απασχολούν τις ειδήσεις. Τελευταία κατέκτησαν και το Twitter, καθώς οι λογαριασμοί τους είναι οι πιο δημοφιλείς..

Αντώνης Κανάκης: «Πιο πολύ απ' όλα φοβάμαι... εμένα!»

Ο Αντώνης Κανάκης μιλάει στο περιοδικό «Psychologies» για τη ζωή του, τους φόβους του, την επαγγελματική του επιτυχία αλλά και την κριτική που δεν μπορεί να αποφύγει!..

Έλληνες σχεδίασαν τα κοσμήματα για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Με ελληνική τεχνική και Μεσογειακό ταμπεραμέντο φτιάχτηκαν τα κοσμήματα των Ολυμπιακών αγώνων του 2012. Είναι η πρώτη φορά που μια Ελληνική εταιρία (η Folli Follie) και μια δική μας σχεδιάστρια, η Αλεξάνδρα Κούμπα..

Ποιος κρύβεται πίσω από την προσφορά στην Αθηνά Ωνάση; «Μυθική» πρόταση για τον Σκορπιό!

«Ξαναφούντωσαν» οι φήμες ότι η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται πολύ σε συμφωνία, ώστε να πουλήσει τον μικρό ιδιωτικό παράδεισο που κληρονόμησε από τον παππού της Αριστοτέλη Ωνάση, τον Σκορπιό..

Πέταξε τα ρούχα και πόζαρε με τα εσώρουχα η Brooklyn Decker

Ξέρει πώς να ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό η Brooklyn Decker και το αποδεικνύει σε κάθε της φωτογράφηση.

Αυτή τη φορά το «καυτό» κορίτσι από το Οχάιο και..

Κύπρος: Προεδρικές λιμουζίνες στο σφυρί Επιπλέον χρήματα από τις δημοπρασίες αυτοκινήτων κρατικών αυτοκινήτων

Στην Κύπρο βγάζουν χρήματα και από τις λιμουζίνες που χρησιμοποιούσαν οι πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίας. Τίποτα δεν αφήνουν να πάει χαμένο. Ετσι η κυπριακή κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει..

Στρατιωτικό πραξικόπημα στο Μάλι Η Γαλλία ζητάει την «αποκατάσταση της τάξης», συγκεχυμένη η κατάσταση

Στασιαστές στρατιώτες του Μάλι υποστήριξαν σήμερα ότι πήραν τον έλεγχο της προεδρίας στο Μπαμάκο έπειτα από πολύωρες μάχες με την προεδρική φρουρά και συνέλαβαν υπουργούς, μεταξυ των οποίων τον υπουργό Εξωτερικών Σουμεϊλού Μπουμπέγε Μάιγκα..

Σαουδική Αραβία: Χωρίς «face control» για... εργένηδες τα εμπορικά κέντρα

Ελεύθεροι να επισκέπτονται τα εμπορικά κέντρα θα είναι στο εξής οι εργένηδες του Ριάντ οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, ακόμα και τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα, σύμφωνα με απόφαση του κυβερνήτη της σαουδαραβικής πρωτεύουσας, η οποία εκδόθηκε σήμερα..

Κοινοβουλευτική Ομάδα συγκροτεί η Δημοκρατική Αριστερά

Κοινοβουλευτική Ομάδα, με βάση τον κανονισμό της Βουλής, συγκροτεί η Δημοκρατική Αριστερά.
Η ΚΟ του κόμματος του Φώτη Κουβέλη αποτελείται από τους εξής βουλευτές:..

ΚΙΝΑ Δάσος 298 εκατ. ετών κάτω από ηφαιστειακή τέφρα

Eνα τροπικό δάσος ηλικίας 298 εκατομμυρίων ετών, το οποίο συντηρήθηκε κάτω από στρώμα τέφρας μετά από έκρηξη...

Ισραήλ: Απαγορεύτηκε η εμφάνιση των αδύνατων μοντέλων σε διαφημίσεις

Δια νόμου απαγόρευσε το Ισραήλ την εμφάνιση σε διαφημίσεις ή επιδείξεις μόδας των πολύ αδύνατων μοντέλων,σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η διάδοση αρνητικών προτύπων..

Ελεύθερες οι μεταβιβάσεις αδειών ταξί

Επί τάπητος τίθεται σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, το επίμαχο θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί..

Νεκρός ο μακελάρης της Τουλούζης

Νεκρός έπεσε από αστυνομικά πυρά, έπειτα από έφοδο που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που βρισκόταν ταμπουρωμένος, ο 24χρονος δράστης των φονικών επιθέσεων σε Τουλούζη και Μοντομπάν..

Εγινε το πρώτο ραντεβού Oι Ελληνες φλερτάρουν την Μόνικα Μπελούτσι!

Την απόλυτη Ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι πολιορκούν οι ιθύνοντες του Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας αλλά και το ελληνικό γραφείο της Unesco προκειμένου εκείνη να σηκώσει στις πλάτες της όλο το promotion του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος αλλά και των πολιτιστικών δρώμενων που είναι προγραμματισμένα για το 2013. .

Ανόητοι, ο προϋπολογισμός πέφτει έξω από την βενζίνη!

Κάτι από τον Ραν ταν πλαν, τον συμπαθή σκύλο του Λούκι Λουκ γνωστό για την εξυπνάδα και την ταχύτητα στις αντιδράσεις του, θυμίζουν οι οικονομικοί φωστήρες της κυβέρνησης..

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμές αναφορές για θύματα ή ζημιές Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στην Παπούα Νέα Γουινέα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Παπούα Νέα Γουινέα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αμερικανικού Γεωφυσικου Ινστιτούτου.Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην πόλη Γκόροκα, 384 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας και είχε βάθος 106 χιλιόμετρα. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμές αναφορές για θύματα ή ζημιές.πηγη

Μεξικό..Tουλάχιστον 32.000 κατοικίες υπέστησαν ζημιές Δεκατρείς τραυματίες από τον ισχυρό

Συνολικά 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν ενώ τουλάχιστον 32.000 κατοικίες υπέστησαν ζημιές, από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,4 βαθμών που έπληξε την Τρίτη το νοτιοδυτικό Μεξικό..

Ρουμανία: Ανεβαίνουν οι εθνικιστικές κορώνες Οι δαίμονες του εθνικισμού βασανίζουν την γραφική μικρή πόλη Τίργκου Μούρες

Η ιατρική σχολή της πόλης Τίργκου Μούρες, όπου οι μειονοτικοί απαιτούν πλήρη διαχωρισμό των φοιτητών σε Ούγγρους και Ρουμάνους..

Ο άνθρωπος «σηκώθηκε» για διατροφικούς λόγους

Ο άνθρωπος «σηκώθηκε» και άρχισε να κινείται στα δύο του πόδια για διατροφικούς λόγους. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει διεθνής ερευνητική ομάδα σύμφωνα με την οποία οι πρόγονοί μας..

Ασπιρίνη (και) εναντίον καρκινικών μεταστάσεων

Τρεις νέες μελέτες που βλέπουν σήμερα το φως της δημοσιότητας ενισχύουν παλαιότερα ερευνητικά δεδομένα  σχετικά με την προληπτική δράση της ασπιρίνης εναντίον του καρκίνου, δείχνοντας όμως παράλληλα ότι το δημοφιλές μη στεροειδές αντιφλεγμονώδες φάρμακο (ΜΣΑΦ) μπορεί ακόμη και να δράσει..

Ασφαλής η εγκυμοσύνη μετά τον καρκίνο του μαστού

Οι γυναίκες που έχουν επιβιώσει από καρκίνο του μαστού μπορούν να αποκτήσουν παιδί χωρίς τον φόβο υποτροπής της νόσου τους. Το αισιόδοξο αυτό νέο έστειλαν ειδικοί του βελγικού Ινστιτούτου Jules Bordet κατά τη διάρκεια του ετήσιου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για τον Καρκίνο του Μαστού (EBCC-8) που διεξάγεται στη Βιέννη.
Μέχρι σήμερα πολλοί γιατροί συμβούλευαν τις συγκεκριμένες γυναίκες να μην κυοφορήσουν καθώς θεωρείτο πως η «έκρηξη» των..

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ Τέλος τα ταξίδια και τα ψώνια για το ζεύγος Ασαντ

Τέλος τα ταξίδια και τα ψώνια για το ζεύγος Ασαντ Τα κράτη της Ευρωπαικής Ενωσης πρόκειται να απαγορεύσουν τα ταξίδια και τα ψώνια στην ΕΕ στη σύζυγο του Προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ, Ασμα, κλιμακώνοντας την πίεση στην κυβέρνησή του..

Η Πανεπιστημίου όπως θά' πρεπε να είναι

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να ανακόψει άμεσα την πορεία απαξίωσης του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της..

Πλαίσιο: Ενίσχυση της κερδοφορίας για το 2011

Αύξηση της κερδοφορίας και του κύκλου εργασιών εμφάνισε το 2011 ο όμιλος Πλαίσιο.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «οι παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία ήταν:..

ΔΕΗ: Επένδυση της δεκαετίας η μονάδα στην Πτολεμαΐδα

Ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά έργα της ΔΕΗ, αλλά και της χώρας, για την επόμενη δεκαετία, χαρακτήρισε την κατασκευή της πέμπτης μονάδας της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός, ενημερώνοντας σχετικά την αρμόδια επιτροπή της Βουλής..