Ολονύχτια εκπαιδευτικών έξω από το υπουργείο Παιδείας

Οι διαδηλωτές παραμένουν ακόμη έξω από το υπουργείο - Ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας
Ολονύκτια παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το υπουργείο Παιδείας πραγματοποίησαν εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας.

Καναδάς: Τέλος στην άρρωστη δράση παγκόσμιου δικτύου παιδεραστίας

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται το 2010 με τη σύλληψη ενός κατοίκου στο Τορόντο
Η αστυνομία του Καναδά ανακοίνωσε σήμερα ότι εξάρθρωσε ένα τεράστιο δίκτυο παιδεραστίας με τη σύλληψη 341 υπόπτων σε όλο τον κόσμο.

Φιλιππίνες: Στους 4 χιλιάδες ανέρχονται οι νεκροί στην πόλη Τακλομπάν από το πέρασμα του φονικού τυφώνα

Ο αριθμός αυτός είναι σχεδόν διπλάσιος από τον συνολικό φόρο αίματος που προβλέπει η κεντρική εξουσία στην πρωτεύουσα Μανίλα
Ο αριθμός των νεκρών από το πέρασμα του καταστροφικού τυφώνα Χαϊγιάν

Συνάντηση Έντι Ράμα και Μίλο Τζουκάνοβιτς Εντατικοποιείται η διμερής συνεργασία Αλβανίας-Μαυροβουνίου

"Μπορούμε να συνεργαστούμε με αμοιβαίο όφελος, ώστε πιο εύκολα να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις σε αυτό το στάδιο της ένταξης των χωρών μας", δήλωσαν οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών
Την εντατικοποίηση της διμερούς συνεργασίας στα πλαίσια των προσπαθειών για την ένταξη τους στην ΕΕ επεσήμαναν οι Πρωθυπουργοί της Αλβανίας Έντι Ράμα και του Μαυροβουνίου Μίλο Τζουκάνοβιτς οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα στην Ποντγκόριτσα.

Καλωσόρισες… χειμώνα! - Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου
Τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα, την Κρήτη και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και παροδικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου.

ΕΤ3 Τσίπρας: «Κερδίσαμε» στην ψήφο δυσπιστίας γιατί υπερψήφισε η Τζάκρη

Χαρακτήρισε «δημοψήφισμα» για το Μνημόνιο τις Ευρωεκλογές - Απέφυγε να απαντήσει με ποιους θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, παραπέμποντας στο εκλογικό αποτέλεσμα

Την εκτίμηση ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα προκηρυχθούν εκλογές εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξη του στην ΕΤ3, τις εγκαταστάσεις της οποίας επισκέφθηκε για να εκφράσει την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους, που παραμένουν εκεί και εκπέμπουν ενημερωτικό πρόγραμμα.

ΑΣΕΠ προς Αρβανιτόπουλο: Καμία απόφαση για τους διοικητικούς των ΑΕΙ από το ΑΣΕΠ

Εως το τέλος της εβδομάδας οι λίστες της διαθεσιμότητας από το ΑΣΕΠ
Οξύτατη αντιπαράθεση δημιουργήθηκε μεταξύ του υπουργού Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλου και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για πρόβλημα που είχε το ΑΣΕΠ με τις λίστες διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ. Οι λίστες αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.