"Love 2 Love U" Nέο τραγούδι της Britney αλά... Isla Bonita!

Με αφορμή τα 30ά γενέθλια της Britney Spears, η ιστοσελίδα των θαυμαστών της..

BreatheHeavy.com δημοσίευσε ένα..

Όταν η Britney Spears μας θύμισε τη ...Marilyn Monroe

Φαίνεται πως στην τελευταία συναυλία της περιοδείας της με τίτλο: «Femme Fatal»  η Britney Spears θέλησε να προκαλέσει σχόλια.
 Η γνωστή τραγουδίστρια..

Το φιλί της Britney Spears με την Rihanna

Περίπου 8 χρόνια πέρασαν από τότε που η Britney Spears και η Madonna σόκαραν τους θαυμαστές τους, όταν φιλήθηκαν στο στόμα onstage κατά τη..
διάρκεια της εμφάνισής τους στα MTV Awards. Χθες το βράδυ, όλα γύρισαν ξανά στη μνήμη, όταν η 29χρονη..

Τι είπε πάλι... ο Γιώργος Λιάγκας «Η Καραβάτου μοιάζει με τη Victoria Beckham»

Μετά τον Χρήστο Φερεντίνο που σχολίασε το νέο look της Κατερίνας Καραβάτου, σειρά είχε ο Γιώργος Λιάγκας. Συζητώντας, λοιπόν, με την ομάδα..

Αποχώρησε από το «Fab 5» ο Ηλίας Ψινάκης

Το είπε και το έκανε. Εκτός του τηλεοπτικού real life «Fab 5»..

Κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου Σέξι στο εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ η Έλλη Κοκκίνου

Το ολοκαίνουργιο άλμπουμ της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή από τη «Spicy» με όλες τις «καυτές» επιτυχίες της τραγουδίστριας και φυσικά με την υπογραφή του..

Μα τι σώμα! Η ολόγυμνη φωτογράφηση της Miranda Kerr

Έχει γίνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και επιτυχημένα μοντέλο στον κόσμο. Έκλεψε την παράσταση φορώντας το διαμαντένιο στηθόδεσμο στο show της Victoria’s Secret. Ο λόγος για τη Miranda Kerr που φωτογραφήθηκε όπως τη γέννησε η μαμά της..

«Αναπόφευκτες οι απώλειες» λέει ο Πούτιν και προειδοποιεί με καταστολή

Διασκεδάζει τις εντυπώσεις ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τη μεγαλύτερη εκλογική αποτυχία που υπέστη στα 12 χρόνια της παντοδυναμίας του στη Ρωσία, λέγοντας ότι «οι απώλειες είναι αναπόφευκτες για κάθε κόμμα εξουσίας»..

Ο κατάσκοπος επέστρεψε στο κρύο

Σε μια Δούμα την οποία δεν θα ελέγχει πλήρως υποχρεώνεται να αρκεστεί για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χθες στη Ρωσία. Σε μια εκλογική διαδικασία που χαρακτηρίστηκε από καταγγελίες για παραβιάσεις και συλλήψεις το κόμμα του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας φαίνεται να καταγράφει απώλειες της τάξεως του..

Παροχές για να σωθεί η δημοτικότητα του Πούτιν

Ενα ξεκάθαρο μήνυμα δυσαρέσκειας έστειλαν στον Πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν οι ρώσοι ψηφοφόροι, δίνοντας στο κόμμα του Ενωμένη Ρωσία μια ισχνή πλειοψηφία στη Βουλή (Δούμα) με ποσοστό 49,93%,..

ΗΠΑ: Απόλυτη εμπιστοσύνη στο γαλλογερμανικό σχέδιο κατά της κρίσης

Την πλήρη εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες της Γαλλίας και της Γερμανίας για ισχυρότερη δημοσιονομική..

Χ.Κλίντον: «Δεν είναι έγκλημα να είσαι ομοφυλόφιλος!»

Στην καταπολέμηση των διακρίσεων κατά των ομοφυλοφίλων στο εξωτερικό αναμένεται να συμβάλλουν οι ΗΠΑ, έπειτα από σχετική ανακοίνωση που..

Βόμβες από τον προκάτοχό του σε κυβέρνηση και κόμμα “Ο Γκρούεφσκι παρουσιάζει την ελληνική ιστορία ως δική μας…

Την ώρα που η κυβέρνηση των Σκοπίων, επιχειρεί να αξιοποιήσει επικοινωνιακά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, προκειμένου να..

Ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ χωρίς καθυστέρηση θέλει η Άγκυρα "Προστάτης" των Σκοπίων η Τουρκία

"Το Διεθνές Δικαστήριο απεφάνθη ότι η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία. Αντιμετωπίζουμε με ικανοποίηση την εν..

Προσδοκίες από την επίσκεψη Μπάιντεν

Η αναμενόμενη επίσκεψη του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν στην Αθήνα έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η χώρα μας βρίσκεται στη δυσκολότερη περίοδό της μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο..

Στο στόμα του... λύκου!

Στις Βρυξέλλες πολλοί παρομοιάζουν τη στάση των... Μερκοζί με εκείνη ενός πολιτικού που, ενώ καίγεται κυριολεκτικά το «σπίτι του», αντί να συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις που έχει για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς..

Διέλυσε το Κοινοβούλιο ο εμίρης του Κουβέιτ

Ο εμίρης του Κουβέιτ, σεΐχης αλ-Αχμαντ αλ-Σαμπάχ, διέλυσε το Kοινοβούλιο, σύμφωνα με κρατικά μέσα, μετά τον εξαναγκασμό σε παραίτηση της κυβέρνησης τον περασμένο μήνα..

NASA Ο δίδυμος πλανήτης της Γης

Kepler - 22b: Απόσταση από τη Γη: 600 έτη φωτός. Διάρκεια έτους: Περίπου 290 ημέρες. Σύνθεση: Αγνωστο μέχρι στιγμής αν αποτελείται κυρίως από βράχο, αέριο ή υγρό. Το τηλεσκόπιο Kepler έχει ανακαλύψει μέχρι στιγμής 2.326 υποψήφιους πλανήτες από τους οποίους οι 207 είναι στο μέγεθος της Γης. Ο Kepler - 22b είναι ο πρώτος από 48 υποψήφιους της κατοικήσιμης ζώνης που επιβεβαιώνετα..

Στην φυλακή οδηγήθηκε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Ιραήλ, Μόσε Κατσάβ, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του για την κατηγορία του βιασμού.

Στη φυλακή ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ, Μοσέ Κατσάβ
Ο Μόσε Κατσάφ είχε κριθεί ένοχος από δικαστήριο του Τελ Αβίβ..

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Τα παιδιά στολίζουν την Παρασκευή την πλατεία Συντάγματος για τις γιορτές

Η κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας αντί να στήσει μεγαλοπρεπή δέντρα ζητάει φέτος από τους μικρότερους πολίτες της να δώσουν το δικό τους χρώμα στα φυσικά δέντρα που υπάρχουν στο χώρο.

Τα παιδιά στολίζουν την Παρασκευή την πλατεία Συντάγματος για τις γιορτές
Ο Δήμος απηύθυνε κάλεσμα στις μικρές Αθηναίες και τους μικρούς Αθηναίους να δώσουν το δικό τους «παρών»..

ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ Πέφτουν γεωτρύπανα σε 10-15 θαλάσσια «οικόπεδα»

Ο υφ.ΠΕΚΑ Γ. Μανιάτης είπε ότι και στην Εφημερίδα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων δημοσιεύτηκε η πρόσκληση της ελληνικής κυβέρνησης για τη διενέργεια σεισμικών ερευνών στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου Πελάγους και νότια της Κρήτης «με στόχο μέσα στο 2012 να προχωρήσουμε σε διεθνή Γύρο Παραχωρήσεων»..

S&P: Απειλεί με υποβάθμιση και το EFSF

Στον προθάλαμο υποβάθμισης θέτει η S&P και την αξιολόγηση ΑΑΑ του προσωρινού ταμείου διάσωσης, του EFSF, μετά από χθεσινή ανάλογη απόφαση για 15 οικονομίες της ευρωζώνης.

S&P: Απειλεί με υποβάθμιση και το EFSF
Η τοποθέτηση του EFSF σε "creditwatch negative" σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα 50% για υποβάθμιση βραχυπρόθεσμα σε χαμηλότερη πιστοληπτική αξιολόγηση..

Θρίαμβος Ολυμπιακού …αλλά μίλησε ο γαλλογερμανικός άξονας

Ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του απέναντι στην Άρσεναλ, επικράτησε 3-1 των Άγγλων στο «Καραϊσκάκη», αλλά δεν πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ,..