ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Τα παιδιά στολίζουν την Παρασκευή την πλατεία Συντάγματος για τις γιορτές

Η κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας αντί να στήσει μεγαλοπρεπή δέντρα ζητάει φέτος από τους μικρότερους πολίτες της να δώσουν το δικό τους χρώμα στα φυσικά δέντρα που υπάρχουν στο χώρο.

Τα παιδιά στολίζουν την Παρασκευή την πλατεία Συντάγματος για τις γιορτές
Ο Δήμος απηύθυνε κάλεσμα στις μικρές Αθηναίες και τους μικρούς Αθηναίους να δώσουν το δικό τους «παρών»..
από τις 11.00 ως τις 13.00, προκειμένου να βάλουν την πιο όμορφη πινελιά στην εορταστική ατμόσφαιρα της πλατείας Συντάγματος, συνοδεία μουσικής και με πολλά δώρα να τους περιμένουν.
Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος μαθητές δημοτικών σχολείων του δήμου έχουν φτιάξει χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά.
Στον χώρο της πλατείας θα τοποθετηθεί και εγκατάσταση από ανακυκλώσιμα υλικά, φτιαγμένη από φοιτητές της ΑΚΤΟ, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Το απόγευμα της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει και επίσημα το σύνθημα για να ξεκινήσει η εορταστική περίοδος, που περιλαμβάνει και την διεξαγωγή δέκα διαφορετικών φεστιβάλ σε διάφορα σημεία της πόλης, για το επόμενο 30ήμερο.
Με επίκεντρο τις πλατείες Συντάγματος, Κλαυθμώνος και Κοτζιά, το Ζάππειο αλλά και 17 γειτονιές της πόλης, πάνω από 700 καλλιτέχνες, μουσικοί, συγκροτήματα, τραγουδιστές, χορευτές, εικαστικοί, ηθοποιοί και ζογκλέρ θα φωνάξουν ότι «Η Αθήνα ΓιορτάΖΕΙ», όπως είναι και το σύνθημα του προγράμματος που υλοποιεί ο Δήμος.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...