Από την «κατακραυγή» στα συγχαρητήρια, μια αντικομμουνιστική υστερία δρόμος

Μία εβδομάδα μετά τις αντιδράσεις και αντιπαραθέσεις -και στο εσωτερικό της αντιπολίτευσης- που πυροδότησε η αρνητική απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, στην πρόσκληση να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο με θέμα «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα» στο Ταλίν, όπως προκύπτει από τα γεγονότα, δεν ήταν η Ελλάδα που απομονώθηκε, όπως υποστήριζε η αντιπολίτευση, αλλά η Εσθονία.

Europa League: Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στην κλήρωση

Μετά την ολοκλήρωση όλων των αναμετρήσεων των play off του Europa League, οριστικοποιήθηκαν και τα 4 γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση της Παρασκευής (14.00) στο Μονακό. Η ΑΕΚ θα είναι στο 4ο γκρουπ καθώς απουσίαζε πολλά χρόνια από τις επιτυχίες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η βραδιά των αγώνων ρεβάνς στα πλέι-οφφ είχε τις εκπλήξεις του αποκλεισμού του Άγιαξ από τη

Τουρνουά Ακρόπολις: Νίκη επί της Ιταλίας η εθνική στην παράταση

Η εθνική ομάδα του μπάσκετ έδειξε λίγο καλύτερο πρόσωπο στο 2ο παιχνίδι της στο τουρνουά Ακρόπολις, κερδίζοντας στην παράταση την Ιταλία 73-70.

 Και πάλι έλειψε το εύκολο καλάθι στην επίθεση, με τους ψηλούς (Πρίντεζης 19, Μπουρούσης 12) να σηκώνουν το βάρος, ενώ απομένει μία εβδομάδα για την έναρξη του Eurobasket 2017.

Η μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη - Μαγικό βράδυ με 3-0 απέναντι στη Μπριζ

Η 24η Αυγούστου 2017 σηματοδοτεί τη μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη. Με εμφάνιση βγαλμένη από το ένδοξο παρελθόν, η Ένωση νίκησε 3-0 τη Μπριζ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι στο 27' έκανε το 1-0 και ο Σιμόες στο 39' και 89' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.