ΗΠΑ Χαμός σε πανεπιστήμιο με φοιτήτρια πορνοστάρ - - Αυτή είναι η φοιτήτρια - πορνοστάρ που ξεσήκωσε την Αμερική!

Ποια είναι η φοιτήτρια πρωτοετής του Duke University στην Αμερική η οποία ήθελε να γίνει πορνοστάρ για να πληρώσει τα δίδακτρα του ακριβού Πανεπιστημίου όπου φοιτεί σπουδάζοντας νομική, κοινωνιολογία και φεμινιστικές σπουδές – Τι λέει η ίδια για το επάγγελμα της

Τελικά η φοιτήτρια που γύριζε πορνοταινίες είναι η πορνοστάρ Belle Knox.

Δείτε ποιοι είναι οι «φορολογικοί παράδεισοι» σε όλο τον κόσμο

Καραϊβική, νησιά του Ειρηνικού, ευρωπαϊκά κρατίδια αλλά και η ΠΓΔΜ στις λίστες
Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού Γιώργου Μαυραγάνη, καταγράφηκαν από τις υπηρεσίες του υπουργείου οι χώρες που δεν συνεργάζονται στον τομέα της φορολογίας με την Ελλάδα ή το φορολογικό καθεστώς τους είναι προνομιακό σε σχέση με το ελληνικό.

Σνόουντεν: Η NSA βάζει φωτιά στο Διαδίκτυο, αλλά ο κόσμος μπορεί να τη σβήσει

Ο πρώην συνεργάτης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας μίλησε από τη Ρωσία μέσω skype στο συνέδριο για τις νέες τεχνολογίες SXSW στο Τέξας

Σε μία σπάνια δημόσια παρέμβαση ο πρώην συνεργάτης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA), Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία, μίλησε στο συνέδριο για τις νέες τεχνολογίες SXSW, που πραγματοποιήθηκε στο Τέξας.

Malaysia Airlines: Μέχρι το Βιετνάμ οι έρευνες για το χαμένο Boeing (Φωτό+Βίντεο)

Η εξαφάνιση του Boeing 777-200 της Malaysian Αirlines έχει εξελιχθεί σε ένα «άνευ προηγουμένου μυστήριο» σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Μαλαισίας, καθώς συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η μαζική κινητοποίηση των μέσων έρευνας και διάσωσης για να εξακριβωθεί η τύχη του αεροσκάφους και των 239 ανθρώπων που επέβαιναν σε αυτό.
Μέχρι το Βιετνάμ οι έρευνες για το χαμένο Boeing

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:Εφαρμογή με ελληνική «υπογραφή» μετατρέπει smartphones και ταμπλέτες σε ξεναγούς για μουσεία

Χάρη σε μία νέα εφαρμογή, που ήδη δοκιμάστηκε με επιτυχία στο Μουσείο της Ακρόπολης, οι επισκέπτες θα μπορούν μελλοντικά να χρησιμοποιούν τις φορητές συσκευές τους («έξυπνα» κινητά και ταμπλέτες) για να απολαμβάνουν μία διαδραστική και προσωποποιημένη εμπειρία ξενάγησης στα μουσεία.

Στ. Θεοδωράκης: «Εγώ μπορώ να κατέβω στον κόσμο, οι άλλοι μπορούν;»

- Απειλεί να τελειώσει το ΠΑΣΟΚ αυτή η «εκπομπή» - Τηλεθεατής ο Βενιζέλος - Σε ρουφήχτρα περιδίνησης η ΔΗΜΑΡ, μουσκεύει και ο ΣΥΡΙΖΑ
Σταύρος Θεοδωράκης: «Εγώ μπορώ να κατέβω στον κόσμο, οι άλλοι μπορούν;»

Με βασικό σύνθημα «Πολιτική για όλους» και τη δημοσιοποίηση ενός πρωτότυπου στη μορφή και στο περιεχόμενό του μανιφέστου, ξεκινά την ορμητική ροή του το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη που εμφανίζεται να φουσκώνει με τα πολλά μικρά ρυάκια που κατευθύνονται από παντού προς τη δική του κοίτη.

Ένοχος για φοροδιαφυγή δήλωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου «Μετανιώνω βαθιά για τα παραπτώματά μου.

Θα κάνω το παν ώστε να διασφαλίσω πως αυτό το καταληπτικό κεφάλαιο έχει κλείσει για εμένα», δήλωσε στο δικαστήριο ο Ούλι Χένες, προσθέτοντας ωστόσο πως έχει δωρίσει εκατομμύρια ευρώ για φιλανθρωπικούς σκοπούς. «Δεν είμαι κοινωνικό παράσιτο», σημείωσε.

Ένοχος για φοροδιαφυγή μέσω αδήλωτου λογαριασμού σε ελβετική τράπεζα δήλωσε τη Δευτέρα ενώπιον των γερμανικών δικαστικών Αρχών ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου και γνώριμος της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ Ούλι Χένες.

Με χειροπέδες στο Τμήμα ο Καλίδης: Συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη δίκη
Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης συνελήφθη ύστερα από μπλόκο της αστυνομίας στην πλατεία Καραϊσκάκη, γιατί οπλοφορούσε χωρίς να διαθέτει άδεια.

Πάγκαλος: «Ηλίθια» η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ που με απέκλεισε από την Ελιά

Σφοδρή επίθεση κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, την οποία κατηγόρησε πως αποφάσισε να τον αποκλείσει από την Ελιά, εξαπέλυσε το πρωί της Κυριακής ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, κάνοντας λόγο για «ηλίθιους» και σημειώνοντας πως ένα ΠΑΣΟΚ που αποκλείει δεν μπορεί να συνενώσει.

Καρατζαφέρης για ΝΔ: Σε μπ...λο δεν έχω πάει ποτέ (βίντεο) «Δεν θα πάω τώρα στα γεράματα»

Αίσθηση από την απάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ στα σενάρια επιστροφής του στη ΝΔ
«Είμαι από κείνους τους νέους ανθρώπους, που επειδή μπορούσα -είχα τύχη με τα κορίτσια- δεν είχα πάει ποτέ σε μπουρδέλο. Ε, δεν θα πάω σε μπουρδέλο τώρα στα γεράματα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία ΚΕΕΛΠΝΟ Στους 83 οι νεκροί από τη γρίπη

Άλλοι 57 άνθρωποι νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας - Συνολικά, από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα έχουν χρειαστεί νοσηλεία σε Εντατική 240 ασθενείς
Συνεχίζει τη δυναμική της πορεία η εποχική γρίπη. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), μέχρι και σήμερα Δευτέρα ο αριθμός των νεκρών είχε ανέλθει στους 83.

Malaysia Airlines: Ποιοι είναι οι Ουιγούροι-Τούρκοι που θεωρούνται ύποπτοι για τρομοκρατία στην μοιραία πτήση

Πριν μία εβδομάδα, Ουιγούροι είχαν αιματοκυλίσει σιδηροδρομικό σταθμό στην Κίνα
H χρονική συγκυρία της εξαφάνισης του αεροπλάνου, μία εβδομάδα μετά τη δολοφονία με μαχαίρια 29 ατόμων σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κούνμινγκ της Κίνας, προκαλεί υποψίες ότι ένοπλοι από την κινεζική μουσουλμανική μειονότητα των Ουιγούρων μπορεί να εμπλέκονται στην μυστηριώδη υπόθεση με την εξαφάνιση του αεροσκάφους των Malaysia Airlines.

Στην Ελλάδα ο «εφιάλτης στην κουζίνα» Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο 47χρονος Σκοτσέζος και κάτοχος τριών αστεριών Μισελέν προγραμματίζει απόβαση στην ελληνική επικράτεια...
Ένας «θρύλος» της υψηλής γαστρονομίας, του οποίου τα εστιατόρια έχουν βραβευθεί συνολικά με 14 αστέρια Μισελέν και ένας πασίγνωστος «εφιάλτης της κουζίνας» θα βρεθεί στην Ελλάδα για μια σειρά εκπομπών που θα προβληθούν στο βρετανικό δίκτυο Channel 4.