Γιατί η CIA απέρριψε τη θεωρία ότι ο Χίτλερ διέφυγε στην Κολοβία

«Τροφή» στους συνομωσιολόγους δίνουν απόρρητα έγγραφα της CIA που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με έκθεση της υπηρεσίας ο Αδόλφος Χίτλερ δεν είχε αυτοκτονήσει, αλλά κατέφυγε στην Κολομβία μετά την ήττα του.
Σύμφωνα με το εν λόγω έγγραφα της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ που χρονολογούνται aαπό το1954,ο Χίτλερ μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου διέφυγε στην Κολομβία και πέρασε αρκετούς μήνες στη χώρα πριν φύγει για την Αργεντινή.

Όταν η ζωή αντιγράφει την τέχνη: Μαγική πτήση με μπαλόνια πάνω από τη Νότια Αφρική

Ένας Βρετανός πέταξε πάνω από το Γιοχάνεσμπουργκ χρησιμοποιώντας μόνο μία καρέκλα και και 100 μπαλόνια με ήλιον. Ο Τομ Μόργκαν κατάφερε να διανύσει μία απόσταση 24 χλμ μέσα σε δύο ώρες, φτάνοντας σε ύψος τα 2,5 χλμ. Εκείνος και η ομάδα του φιλοδοξούν να

Ισπανός πρέσβης: Λυπάμαι για τις ερμηνείες που δόθηκαν σε δηλώσεις μου για την Ελλάδα

Να ριξει τους τόνους επιχειρεί ο πρέσβης της Ισπανίας στην Ελλάδα Ενρίκε Βιγέρα, ο οποίος εκφράζει τη λύπη του που οι δηλώσεις του το περασμένο Σαββατοκύριακο «έδωσαν αφορμή σε ερμηνείες οι οποίες ουδόλως αντιστοιχούν με την πραγματικότητα, όπως και με την επιθυμία του να εργαστεί με εποικοδομητικό τρόπο για μια στενή σχέση εγγύτητας με τις ελληνικές αρχές», μετά την οργισμένη αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών, που τον καλούσε να «ανασκευάσει τις ατυχείς δηλώσεις του».

Πολύτιμα ευρήματα σε ανασκαφή στο Χιλιομόδι Κορινθίας

Τον πλούτο των αρχαίων χρόνων στην περιοχή της Τενέας έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Πολιτισμού, ολοκληρώθηκε, στις 10 Οκτωβρίου 2017, στο Χιλιομόδι Κορινθίας, η συστηματική αρχαιολογική έρευνα της Αρχαίας Τενέας  από τη Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Η αρχαιολογική έρευνα  πραγματοποιείται, για  πέμπτη συνεχή χρονιά,  υπό την διεύθυνση της Δρ. Έλενας Κόρκα και την συμμετοχή διεπιστημονικής ομάδας τόσο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού όσο και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

Ο Ozier πεντάκις πρωταθλητής WRC

Ο Γάλλος οδηγός αγώνων ράλι Sebastien Οzier, κέρδισε στον αγώνα WRC της Ουαλίας, τον 5ο συνεχόμενο τίτλο του, τερματίζοντας μόλις 3ος στην γενική κατάταξη.
Ο Γάλλος πρωταθλητής με συνοδηγό τον συμπατριώτη του Julien Ingrassia, οδήγησαν όλη την χρονιά το Ford Fiesta WRC της ομάδας Μ-Sport και κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο κερδίζοντας μόνο δυο φορές, στους δώδεκα αγώνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.