Νίκος Γιάννου: Αυτό είναι το νέο του τραγούδι (video)

Ο Νίκος Γιάννου κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι.
Πρόκειται για μια νέα καθαρόαιμη λαϊκή φωνή που ήρθε για να μείνει στις Αθηναϊκές πίστες. Ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τα σκυλιά δεμένα», σε μουσική και στίχους Μπάμπη Μπουρνή.
Γεννημένος και μεγαλωμένος στη Ρόδο, ο Νίκος Γιάννου, κάνει τα πρώτα του βήματα για να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του στη δισκογραφία.

Alejandra Maglietti: η πιο «καυτή» δικηγόρος στον κόσμο (εικόνες)

Και όμως αυτή η σέξι παρουσία, εκτός από μοντέλο, όπως φαίνεται φυσικά από τις αναλογίες της, είναι και δικηγόρος.
Η Alejandra Maglietti (Αλεχάντρα Μαλιέτι) κατάγεται από την Αργεντινή και χαρακτηρίζεται ως η πιο «καυτή» δικηγόρος που έχουμε συναντήσει στον κόσμο.

Ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις τους μοναδικούς γλουτούς της Κουβανέζας Aylen Alvarez (εικόνες)

Η 25χρονη Κουβανέζα που ασχολείται με το λεγόμενο fitness modeling ανήκει δικαίως σε κάθε λίστα με τα πιο εντυπωσιακά οπίσθια.
Δείτε τι φωτογραφίες απολαμβάνουν οι followers της στο Instagram:

Ο Ρώσος που χρηματοδοτεί στη Σαντορίνη τη σημαντικότερη αρχαιολογική ανασκαφή στην Ελλάδα

Ένας άγνωστος πολιτισμός που έζησε πριν από 3.600 χρόνια έρχεται ξανά στο φως χάρη στην χορηγία του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Eugene Kaspersky
Adtech Ad
O Eugene Kaspersky, δεν είναι σίγουρα ο τυπικός Ρώσος τουρίστας και πολύ περισσότερο ο τυπικός Ρώσος επιχειρηματίας. Αρκετά χρόνια πίσω, 15 συγκεκριμένα, στις οικογενειακές διακοπές του στην Ελλάδα βρέθηκε στην Σαντορίνη μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι.

Η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τα 10 υποψήφια γκολ για το βραβείο Puskas

10 καταπληκτικά γκολ από από 9 ποδοσφαιριστές αλλά και μία γυναίκα επέλεξε και εφέτος η FIFA για τον διαγωνισμό της Χρυσής Μπάλας και το βραβείο Puskas - το καλύτερο γκολ, που πέρυσι κέρδισε ο Βραζιλιάνος Γουέντελ Λίρα.
Αναμέσα στους 10 υποψήφιους ξεχωρίζουν ασφαλώς τα ονόματα του Λιονέλ Μέσι και του Νεϊμάρ, ενώ η Ντανιούσκα Ροντρίγκεζ

Το σοκαριστικό ατύχημα στο GT World Cup με την πιο απρόσμενη κατάληξη

Τα ατυχήματα ανήκουν στην καθημερινότητα των αγώνων αυτοκινήτου και βέβαια η προσπάθεια όλων είναι να μην υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες
. Από τη στιγμή που εξασφαλίζεται το τελευταίο όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Κάποια ατυχήματα πάντως ξεχωρίζουν, είτε λόγω της θεαματικής εξέλιξής τους, είτε λόγω της απρόσμενης κατάληξής τους είτε και για τα δύο

Με τιμές αρχηγού Κράτους η εξόδιος ακολουθία για τον Κωστή Στεφανόπουλο (εικόνες)

Πλήθος κόσμου συρρέει στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό προκειμένου να πει το «τελευταίο αντίο» στον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας του οποίου το πολιτικό ήθος αναγνωρίστηκε από όλες τις πολιτικές παρατάξεις, πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 90 ετών.
Σημειώνεται ότι θα ριφθούν από το πυροβολείο Λυκαβηττού, 21 τιμητικοί κανονιοβολισμοί ενώ οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.

Όταν ο παππούς του Ντόναλντ Τραμπ «ικέτευε» για να φύγει από τις ΗΠΑ

Τι θα γινόταν αν;
Αυτό το ερώτημα βασανίζει πολλούς, μετά την αποκάλυψη Γερμανού ιστορικού σχετικά με τον παππού του εκλεγμένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στα τέλη του 19ου αιώνα, ο νεαρός και απένταρος Φρίντριχ Τραμπ εγκατέλειψε τη γενέτειρά του, την μικρή πόλη Καλσταντ της Βαυαρίας, για να βρει την τύχη του στην Αμερική.

Vendee Globe: Στο Πράσινο Ακρωτήρι οι παράτολμοι ιστιοπλόοι ( Βιντεο )

Ο γύρος του κόσμου της ιστιοπλοΐας, ή όπως τον γνωρίζουμε Vendee Globe, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.
Δύο από τα φαβορί για τη νίκη στα τέλη Ιανουαρίου, οπότε και αναμένεται να τερματίσουν οι πρώτοι στο γαλλικό λιμάνι Σαμπλ Ντ’ Ολόν, είναι Γάλλοι.
Ο Βενσάν Ριού και ο Αρμέλ Λε Κλεάς βρίσκονται στην κορυφή του στόλου των 29 σκαφών που συμμετέχουν στον πιο δύσκολο αγώνα ιστιοπλοΐας.

Japan official addresses Putin remarks on islands

A senior Japanese official says the government may discuss joint economic activity with Russia on Russian-controlled islands claimed by Japan if the issue of their sovereignty is resolved.

Nobuo Kishi, State Minister for Foreign Affairs, was commenting on remarks made by Russian President Vladimir Putin.

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός στην πόλη Ιγουάκι 7,3 Ρίχτερ..Japan All tsunami advisories now lifted

Είναι η στιγμή που τα 7,3 Ρίχτερ χτυπούν την πόλη Ιγουάκι, στα βόρεια της Ιαπωνίας.
Ο ισχυρός σεισμός είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα και έγινε αισθητός μέχρι το Τόκιο.
Η Μετεωρολογική και Σεισμολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας εξέδωσε προειδοποίηση για τον κίνδυνο σεισμικά κύματα ύψους τριών μέτρων να πλήξουν κατά τόπους τις βόρειες ακτές της χώρας.