Στις 17 Δεκεμβρίου η πρώτη ψηφοφορία στη Βουλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας * Τι προβλέπει το Σύνταγμα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Σύμφωνα με το Σύνταγμα η πρώτη και η δεύτερη ψηφοφορία απαιτούν 200 ψήφους, ενώ στην τρίτη ο Πρόεδρος Δημοκρατίας εκλέγεται με 180 ψήφους - Για πρώτη φορά μετά τη Μεταπολίτευση δεν κλείνει η Βουλή την περίοδο των Χριστουγέννων
Την απόφαση να κινηθεί το ταχύτερο δυνατό η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση μετά από την συνάντηση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλο.

ΚΚΕ: «Αδιάφορη για το λαό η διαπραγμάτευση με τη τρόικα»

Το ΚΚΕ με ανακοίνωση του τονίζει ότι  η παράταση ή όχι του μνημονίου είναι θέμα που αφορά τους δανειστές και όχι το λαό, όπως άλλωστε και το χρέος που έχουν φορτώσει στην πλάτη του και καλεί τον λαό να ξεμπερδεύει ουσιαστικά με όσους τον εμπαίζουν.

Χλιδή, γυναίκες, λεφτά και όπλα… Αυτός είναι ο «βασιλιάς» του Instagram

Ο Νταν Μπιλζέριαν απ' ότι φαίνεται είναι και πολύ βίαιος... Του απαγορεύτηκε διά παντός η είσοδος σε κέντρο διασκέδασης στο Μαϊάμι, καθώς κλώτσησε μια γυναίκα στο πρόσωπο!
«Βασιλιάς του Instagram» θεωρείται ο Νταν Μπιλζέριαν, τον οποίο ακολουθούν πάνω από 190.000 χρήστες... Ωστόσο, ο τρόπος ζωής του είναι βίος και πολιτεία με λεφτά, γυναίκες, καλοπέραση, χλιδή αλλά και... βία!

Discovery 'eaten alive' by viewers | USA NOW

Outrage erupts over a hyped-up special showing naturalist Paul Rosolie cuddling, rather than being "Eaten Alive" by an anaconda, but this isn't the first time the network has bitten off more than it could chew.

Κατασκοπία με άρωμα (σέξι) γυναίκας...Η πανέμορφη κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν, προσπάθησε να αποπλανήσει για λογαριασμό του Κρεμλίνου τον Έντουαρντ Σνόουντεν, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο πρώην πράκτορας της KGB Boris Karpichkov , προχώρησε σε αποκαλύψεις για την περίφημη υπόθεση της σέξι Ρωσίδας κατασκόπου Άννα Τσάπμαν και του Έντουαρντ Σνόουντεν.
Σύμφωνα με τον πρώην πράκτορα η κατάσκοπος επιστράτευσε την σεξουαλικότητα της για να τυλίξει στα δίχτυα της τον Σνόουντεν, χωρίς όμως τα επιθυμητά για το Κρεμλίνο αποτελέσματα.

Η Λάτση «αδειάζει» τον Κουκουλόπουλο για τις φωτογραφίες στο Salon de Bricolage -Για όσα υποστήριξε στη Βουλή περί συνάντησής της με τον Αλέξη Τσίπρα

Για ψέματα και «κάκιστης ποιότητας χιούμορ» κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης η επιχειρηματίας 
Σε κατηγορηματική διάψευση και οξείς χαρακτηρισμούς κατά του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρι Κουκουλόπουλου προχωρά με ανακοίνωσή της η Μαριάννα Λάτση.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο «ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς Κων. Σαργιώτη ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Νεότητας του Αγίου Κοσμάς, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση 800.000 ευρώ μέσα σε έναν μήνα.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Έως την προσεχή Τετάρτη 10/12, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ)
Η κλήρωση για την επιλογή των περίπου 10.000 νέων φοιτητών θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί,

Έχει αξία να σπουδάσει κανείς σήμερα Αρχαία Ελληνικά;

Οι μαθητές επιλέγουν όλο και περισσότερο με επαγγελματικά κριτήρια τις σπουδές που θα ακολουθήσουν, προσπαθώντας να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να βρουν μια καλή δουλειά. Κάνουν όμως καλά; Είναι ένα πτυχίο κλασικών σπουδών πραγματικά τόσο ξεπερασμένο; Εχει αξία στον σύγχρονο κόσμο να μάθει κανείς τις αρχαίες γλώσσες και τους πολιτισμούς;

Φιλιππίνες: Σαρώνει ο τυφώνας Χαγκουπίτ, στους 27 οι νεκροί video

«Είμαστε σε κατάσταση συναγερμού. Οι πλημμύρες είναι αυτές που μας ανησυχούν», δήλωσε ο δήμαρχος της Μανίλας
Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, πολλοί από αυτούς από πνιγμό, από τις πλημμύρες στην Μπορονγκάν, τη μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας Ανατολική Σαμάρ, της πρώτης ηπειρωτικής περιοχής που επλήγη από τον τυφώνα Χαγκουπίτ, ανακοίνωσε σήμερα ο Ερυθρός Σταυρός των Φιλιππίνων διευκρινίζοντας ότι ο τυφώνας έχει πλέον υποβαθμιστεί σε τροπική καταιγίδα.

Άδωνις: Δεν είναι δα και καταστροφή μια ολιγόμηνη παράταση του Μνημονίου

Εκφράζει προσωπική του άποψη, όπως είπε - Επικαλέστηκε την πολιτική αβεβαιότητα, για να εξηγήσει τη στάση των δανειστών, που ζητούν δικλίδες ασφαλείας
«Μια ολιγόμηνη παράταση του Μνημονίου δεν θα είναι και εθνική καταστροφή» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι πρόκειται για προσωπική του άποψη.

Σμαράγδα Καρύδη: Προτιμώ να δραπετεύσει ο Ρωμανός από το να πεθάνει - Σχολή Μωραΐτη: 78 «επώνυμοι» απόφοιτοι τάσσονται υπέρ του Νίκου Ρωμανού

«Θέλουν να τον καταπιούν και οι μεν και οι δε. Τον θέλουν νεκρό», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης 
Συνέντευξη παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης και είπαν δημόσια την άποψή τους για την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού.

Μεγάλη πυρκαγιά στο Λος Αντζελες...'Historic' L.A. fire shuts down parts of 2 freeways

Φλέγεται κτιριακό συγκρότημα - Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες - Άγνωστα παραμένουν τα αίτια της πυρκαγιάς
Φλέγεται το Λος Άντζελες καθώς, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε κτιριακό συγκρότημα υπό κατασκευήν ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται ήδη στην περιοχή.

Βουλή: Πέρασε ο προϋπολογισμός με 155 «ναι» και μετεγγραφή Μάρκου * Καμμένος: Μην ασχολείστε με το αν υπάρχουν 180, ασχοληθείτε με το αν θα βρείτε την ψήφο σας στις επόμενες εκλογές

Με το βλέμμα στην προεδρική εκλογή, η κυβέρνηση «κέρδισε» την Κατερίνα Μάρκου - Το «παρών» ήρθε από τον Γρηγόρη Ψαριανό - Υπήρξαν επίσης 134 «όχι» και ένα «παρών»
Τον προϋπολογισμό για το 2015 ενέκρινε η πλειοψηφία της Ολομέλειας με 155 «ναι» έναντι 134 «όχι» και ενός «παρών».