H οκτάχρονη Σάσα, ζει υπό βομβαρδισμό στο χωριό Ποπάσναγια στο LPR όλη της τη ζωή..

 «Έτσι ζούμε όλοι μαζί, είμαστε τρομοκρατημένοι εδώ και οκτώ χρόνια», λέει μια γυναίκα στο κινηματογραφικό συνεργείο του στρατιωτικού μας διοικητή Βλάντα Ανδρίτσα.

Η κόρη της, η οκτάχρονη Σάσα, ζει υπό βομβαρδισμό στο χωριό Ποπάσναγια στο LPR όλη της τη ζωή. Σύμφωνα με τη μητέρα της, μια τραγωδία σχεδόν συνέβη πριν από ένα χρόνο: το κορίτσι ήταν κάτω από σφαίρες.

Το Κοσσυφοπέδιο δημιούργησε ένα προηγούμενο που επέτρεψε στη ΛΔΔ και στο LPR να διακηρύξουν την κυριαρχία τους.

 Ο Πούτιν είπε ότι το Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του Κοσσυφοπεδίου στην αυτοδιάθεση, δημιούργησε ένα προηγούμενο που επέτρεψε στη ΛΔΔ και στο LPR να διακηρύξουν την κυριαρχία τους:

«Εάν δημιουργηθεί αυτό το προηγούμενο, τότε οι δημοκρατίες του Ντονμπάς θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο. Και πήραμε το δικαίωμα να τους αναγνωρίσουμε ως ανεξάρτητα κράτη.

Τόσα πολλά κράτη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των αντιπάλων μας στη Δύση, το έχουν κάνει αυτό σε σχέση με το Κοσσυφοπέδιο. Το Κοσσυφοπέδιο αναγνωρίζεται από πολλά κράτη...

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε την ύπαρξη σχεδίου σε σχέση με τη διακοπή της παροχής ρωσικού φυσικού αερίου

 

Ένας Ουκρανός λιποτάκτης παραδόθηκε στα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή του Χάρκοβο.

 «Θα παραδονόμουν στα σύνορα με τη Ρωσία. Προτιμώ να είμαι φυλακισμένος στη Ρωσία παρά σε αυτή την Ουκρανία. Υπάρχει επιλογή να μην με αλλάξεις;»

Ένας Ουκρανός λιποτάκτης παραδόθηκε στα ρωσικά στρατεύματα στην περιοχή του Χάρκοβο.

Είπε ότι κινητοποιήθηκε βίαια και στη συνέχεια οι εθνικιστές τον ανάγκασαν να σκάψει χαρακώματα απειλώντας τον θάνατο:

«Δεν κάλεσαν, f***. Συνελήφθησαν, κινητοποιήθηκαν. Εκεί, αυτός ο συνταγματάρχης, ο τσαμπουκάς, στην πορεία, είναι γενικά άρρωστος στο κεφάλι. Δεν ξέρω το επώνυμό μου, αλλά μόλις το οδήγησα - Phoenix. Είπε ότι θα πυροβολήσει, «αν δεν πας να κάνεις αυτό που λέω».

Новости RT на русском

 Η Ρωσία του Κιέβου ήταν και θα είναι! Το θυμάσαι?

⠀Βίντεο από τα κοινωνικά δίκτυα - μια άλλη γιαγιά αποκρούει έναν εθνικιστή:

⠀«Για τι να μιλήσω; Θέλω - μιλάω, δεν θέλω - δεν μιλάω. Δεν θέλω να σου μιλήσω, ξέρεις γιατί; Γιατί πήρες όπλο για να σκοτώσεις. Είσαι δολοφόνος».

Ουκρανία: Προώθηση των ρωσικών δυνάμεων στα ανατολικά – Κατάληψη κωμοπόλεων σε Χάρκοβο και Ντονμπάς

 Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι ο ρωσικός στρατός προωθήθηκε στην ανατολική Ουκρανία, καταλαμβάνοντας κωμοπόλεις στην περιφέρεια του Χαρκόβου και στο Ντονμπάς, ενώ νέες εκρήξεις σημειώθηκαν σε ρωσικό έδαφος. Η ανησυχία εντείνεται για το ενδεχόμενο εξάπλωσης του πολέμου πέρα από τα σύνορα της Ουκρανίας, μετά τις εκρήξεις στην Υπερδνειστερία, αποσχισθείσα φιλορωσική περιοχή της Μολδαβίας. Περαιτέρω ενίσχυση της Ουκρανίας με βαρύ οπλισμό αποφάσισαν 40 χώρες, ενώ η Μόσχα ανοίγει νέα μέτωπα με τη Δύση. Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom ανέστειλε από σήμερα την τροφοδοσία φυσικού αερίου σε Βουλγαρία και Πολωνία.

Ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε «μεγάλη ποσότητα» όπλων που έχει παραδώσει η Δύση στην Ουκρανία

 Ο ρωσικός στρατός ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι κατέστρεψε σε πλήγμα του «μεγάλη ποσότητα» όπλων που έχουν παραδοθεί στην Ουκρανία από τις ΗΠΑ και ευρωπαϊκές χώρες, την ώρα που εντείνονται οι δυτικές προσπάθειες για  ενίσχυση του εξοπλισμού της Ουκρανίας απέναντι στη Μόσχα.

Σύμβουλος του Κ.Σβαμπ λέει στον Κ.Μητσοτάκη ότι «πρέπει να χακάρουμε & να ελέγξουμε τους ανθρώπους»

 Ένα απίστευτο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες ήμέρες, στο οποίο βλέπουμε τον συγγραφέα, ιστορικό και σύμβουλο του Κλάους Σβαμπ, Γιουβάλ Νόα Χαράρι, να λέει στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για… χακάρισμα ανθρώπων! «Το κλειδί είναι η δυνατότητα να χακάρουμε τους ανθρώπους, αυτό δεν υπήρχε στην ιστορία, υπάρχει πολύ μεγάλη συζήτηση για να χακάρουμε λογαριασμούς και υπολογιστές

Βίντεο: Περίθαλψη Ουκρανών τραυματιών από τον ρωσικό Στρατό

 Το βίντεο που ακολουθεί είναι σκληρό αλλά δείχνει πως φέρεται ο ρωσικός Στρατός στους αιχμάλωτους Ουκρανούς και ειδικότερα στους τραυματίες τους οποίους και περιθάλπτει.

Βίντεο: Ουκρανοί ανατινάζονται στον αέρα ενώ έβγαζαν selfies πάνω σε ναρκοπέδιο!

 Oυκρανοί έκαναν το λάθος να βγάζουν selfies σε ναρκοπέδιο και κατέληξαν να ανατιναχτούν στον αέρα.

Αυτά συμβαίνουν σε όποιον δεν παίρνει την πραγματικότητα στα σοβάρα.kground-color: unset !important; height: 359.063px; margin: auto; max-width: 800px; width: 601px;">

Οργή Κινέζων με τα εγκλήματα πολέμου των Ουκρανών: Ζητούν να σηκωθεί η κόκκινη σημαία στο Κίεβο

 Εγκλήματα πολέμου πραγματοποιούν οι Ουκρανοί, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύσουν μέχρι και βίντεο το οποίο δείχνει τον βασανισμό (και πιθανότατα) την εκτέλεσε Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου

.Οι τακτικές των Ουκρανών έχουν εξοργίσει μέχρι και τους Κινέζους και πλέον πολλοί είναι αυτοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ζητούν εμπλοκή της Κίνας στον πόλεμο, αλλά και να υψωθεί η κόκκινη σημαία στο Κίεβο!

Μπέλγκοροντ: Ουκρανοί φέρεται να χτύπησαν ξανά ρωσικό έδαφος – Στις φλόγες αποθήκη πυρομαχικών

 Ένα ακόμη χτύπημα φέρεται να έκαναν σε ρωσικό έδαφος οι Ουκρανοί, καθώς τις πρώτες πρωινές της Τετάρτης σημειώθηκε σειρά επιθέσεων στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη πυρομαχικών κοντά

Αμερικανικός πακτωλός όπλων στο ουκρανικό καθεστώς για να νικήσει ή να «πληγώσει» τη Ρωσία

 Τεράστιες ποσότητες οπλικών συστημάτων, παραχωρούν οι ΗΠΑ στο καθεστώς Β.Ζελένσκι, προκειμένου να νικήσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις ή να κάνει εξαιρετικά επώδυνη τυχόν τελική επικράτηση των Ρώσων στο πεδίο της μάχης. Ξεχωρίζουν από τα όπλα που παραδίδονται, FIM-92 Stinger, περίπου 20.000 αντιαρματικά όπλα, για πρώτη φορά 90 ρυμουλκούμενα οβιδοβόλα, και 121 τακτικά Μη Επανδρωμένα Αεροχήματα (ΜΕΑ) Phoenix Ghost. 

Η Πολωνία και η Ρουμανία είναι οι πρώτες υποψήφιες για επιδρομές πυραύλων Calibre #pravda #russia

 Poland and Romania are first candidates for Calibre missile strikes #pravda #russia #ukraine

Η Πολωνία και η Ρουμανία είναι οι πρώτες υποψήφιες για επιδρομές πυραύλων Calibre #pravda #russia #ukraine