Γύρω από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κινείται η νέα εθνική ομάδα μπάσκετ

Η νέα εθνική ομάδα μπάσκετ έδειξε ότι μπορεί να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Δεν ήταν μόνο η νίκη με 78-52 επί της Τουρκίας, αλλά το ωραίο, θεαματικό και γρήγορο μπάσκετ, που έπαιξε, καθοδηγούμενη από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Όλοι το ανέμεναν, και το πρώτο δείγμα γραφής της εθνικής μπάσκετ κόντρα στην Τουρκία το επιβεβαίωσε:

Η Βρετανία αποφασίζει - Δημοσκοπική πρωτιά του Bremain (multimedia)

.Διαφορά δέκα μονάδων υπέρ της παραμονής της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση που δημοσίευσε πριν από λίγο ο Independent.

Το σοκ στον Ολυμπιακό με την παραίτηση Σίλβα και τον ερχομό του Βίκτορ στον πάγκο

 First training session in Längenfeld!
Η είδηση της διακοπής της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μάρκο Σίλβα έπεσε σαν κεραυνός στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων, καθώς τίποτε δεν έδειχνε αυτή την εξέλιξη τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.
Ο ίδιος την παραμονή της αναχώρησης είχε ανεβάσει μήνυμα στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

61 αλεξιπτωτιστές πέφτουν ταυτόχρονα από 4 αεροπλάνα (Φωτό+Βίντεο)

Μετά από πολλές εβδομάδες εξάσκησης στο έδαφος, ο Matthew Barrientos και οι 60 αλεξιπτωτιστές, πραγματοποίησαν ελεύθερη πτώση ταυτόχρονα από τέσσερα διαφορετικά αεροπλάνα, πάνω από την πόλη Perris, στην Καλιφόρνια.
Ο Matthew Barrientos και η Taya Weiss κατέγραψαν την απίστευτη πτώση!

Οι Ρώσοι τουρίστες «ψηφίζουν» Ελλάδα - «Στροφή» στις ηλεκτρονικές κρατήσεις

Τις ηλεκτρονικές κρατήσεις για τα ταξίδια τους (e-travel) έχουν εντάξει στην καθημερινότητα τους οι Ρώσοι τουρίστες σύμφωνα με έρευνα της PayPal και της DataInsight καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των πρόσφατων κρατήσεων και πληρωμών έχει πραγματοποιηθεί επιγραμμικά/online (46% για αεροπορικά εισιτήρια, 49% για εισιτήρια τρένου και 31% για κρατήσεις ξενοδοχείων).

Έρχεται στην Ελλάδα η Alibaba, η μεγαλύτερη εταιρεία του κόσμου στις online πωλήσεις

Τη δραστηριοποίηση της Alibaba στην Ελλάδα ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.
Πρόκειται για έναν οικονομικό κολοσσό στο χώρο του online εμπορίου, με πωλήσεις που έφθασαν, για το 2015, τα 485 δισεκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΕΑ, «η αποδοχή της πρόσκλησής μας

Όλες οι αλκαλικές τροφές που χρειάζεται ο οργανισμός μας (Λίστα)

Οι διάφορες ασθένειες βρίσκουν έδαφος στη σύγχρονη διατροφή που έχει υψηλή περιεκτικότητα σε όξινες τροφές, όπως το κρέας, τα τυριά, τα δημητριακά και το αλκοόλ και πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκαλικά τρόφιμα, όπως πράσινα λαχανικά, φρέσκα φρούτα, μπαχαρικά και προβιοτικά (γιαούρτι).
Μία υγιεινή διατροφή πρέπει να περιέχει περισσότερες αλκαλικές τροφές και λιγότερες όξινες ενώ για να διατηρηθεί η υγεία, πρέπει να τρώμε 60% αλκαλικές τροφές και 40% όξινες τροφές.

Oξυζενέ: Η άγνωστη θαυματουργή θεραπεία που μας κρύβουν επιστήμονες και φαρμακευτικές εταιρείες

Το γνωστό οξυζενέ φαίνεται να συμβάλλει σημαντικά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ασθενειών. Παρόλο όμως, που αρκετοί επιστήμονες πραγματοποιούν αποκαλυπτικές μελέτες για τις ιαματικές του ιδιότητες, τα συμπεράσματά τους υποβαθμίζονται συστηματικά απο το ιατροφαρμακευτικό σύστημα

Υγεία Τα μυστικά της αφθαρσίας των μοναχών του Θιβέτ

Στον περίεργο αυτό τόπο δεν ισχύουν οι έννοιες του χρόνου, της φθοράς και του γήρατος, οι άνθρωποι ζουν έξω από τους κανόνες και τη λογική «ξεχνώντας» να πεθάνουν – Τα μυστικά της μακροζωίας
Η μακροζωία των κατοίκων αυτού του τόπου αποτελεί μυστήριο. Εκεί οι άνθρωποι έχουν σπάσει κάθε κανόνα, κάθε δεδομένο που έχουμε για τη ζωή.

8 μυστικά για να ζήσετε πάνω από τα 100 χρόνια, από τη φυλή Χούνζα στα Ιμαλάια!

Σε ένα χαμένο βασίλειο ψηλά στα βουνά των Ιμαλαΐων, σε ένα από τα βορειότερα σημεία της Ινδίας, στα σύνορα με το Κασμίρ, την Κίνα και το Αφγανιστάν ζει ένας λαός που κρατά το μυστικό της μακροζωίας, η φυλή Χούνζα.
Της Christina Sarich
Η θρυλική αυτή κοινωνία ζει στο οροπέδιο των Ιμαλαϊων, που συχνά αποκαλείται «στέγη του κόσμου» και υπάρχουν αναφορές από τους ίδιους πως ζουν μέχρι έως τα 145 χρόνια.

Το τσάκρα του τρίτου ματιού

Αυτό το τσάκρα βλέπει την πραγματικότητα έτσι όπως ακριβώς είναι – ένα ολόγραμμα, ένα διανοητικό πρόγραμμα. Συνδέει τις τελείες ώστε να κατανοήσουμε την ψευδαισθησιακή φύση της πραγματικότητάς μας και να γνωρίσουμε πώς να δούμε πέρα από αυτή.
Αυτό είναι ο κορμός των σωματικών μας αισθήσεων – Η επίφυσή μας.

Εάν οι σκέψεις μπορούν να μας αρρωστήσουν, μπορούν και να μας θεραπεύσουν!

Απόσπασμα από το βιβλίο του κορυφαίου Νευροεπιστήμονα Dr. Joe Dispenza – “Σπάσε τη Συνήθεια να Είσαι ο Εαυτός Σου” – που κυκλοφορεί στα Ελληνικά από τις Εκδόσεις Link Media
Ο 57χρονος Μπιλ κατασκεύαζε στέγες. Εμφανίστηκε μια κάκωση στο πρόσωπό του και ο δερματολόγος διέγνωσε κακόηθες μελάνωμα.

4 ξεκάθαρα σημάδια ότι έχετε συναντήσει κάποιον από μια προηγούμενη ζωή

Πιθανώς αυτό να σας έχει συμβεί ήδη. Η συνάντηση με κάποιον από την προηγούμενή σας ζωή μπορεί να είναι μία πολύ περίπλοκη και συγκλονιστική εμπειρία. Δεν είναι κάτι που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε προετοιμαστεί διανοητικά για να το χειριστούμε σε μια συνηθισμένη μέρα.
Ακολουθούν κάποια κοινά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας όταν συναντάτε κάποιον από την περασμένη σας ζωή.

Ταξιδέψτε, είναι καλύτερα να πείτε «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα».. , παρά να πείτε «Μακάρι να το είχα κάνει»…

Θα προτιμούσατε να κοιτάξετε πίσω και να πείτε, “ Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έκανα αυτό.”
Όταν ταξιδεύετε, ερωτεύεστε. Και όχι μόνο με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε εκεί, αλλά επίσης με την ομορφιά, την αρχιτεκτονική, ακόμη και με τον πολιτισμό.
Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι οι αναμνήσεις που κάνετε ενώ ταξιδεύετε διαρκούν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Κρήτη- Στα...2 χιλιόμετρα έφτασε ο μετροπόντικας τη σήραγγα!

Εντυπωσιάστηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών που μπήκε μέσα στη σήραγγα και είδε από κοντά το φράγμα Αποσελέμη- τι ζήτησαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κρήτη- Ήρθε η δεύτερη "φουρνιά" των ασθενοφόρων

Έφθασαν στην Κρήτη πέντε ακόμη ασθενοφόρα από τα συνολικά 25 που αναλογούν στην Κρήτη. Σήμερα παραδόθηκαν στην Περιφέρεια τα πέντε της δεύτερης "φουρνιάς" ενώ αναμένονται ακόμη οκτώ.
Ασθενοφόρα παραδόθηκαν χθες στο Τζερμιάδο και στα Ανώγεια, ενώ τα πέντε που έφθασαν σήμερα θα κατανεμηθούν στους τομείς της πόλης του Ηρακλείου και από ένα σε Χάνι και Ρέθυμνο.

Θεσσαλονίκη – Σποράδες: Σύνδεση με ταχύπλοο από τις 16 Ιουνίου 2016

Το Flying Cat 4, χωρητικότητας 440 επιβατών, είναι ένα υπερσύγχρονο επιβατηγό ταχύπλοο το οποίο αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι και 40 κόμβους και συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες σε λιγότερο από τρεις ώρες. Συγκεκριμένα, το δρομολόγιο θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη καθημερινά στις 09:00, με κατεύθυνση Σκόπελο – Αλόννησο – Σκιάθο.

Βόρειο Αιγαίο:1η Αυγούστου η σύνδεση με Θεσσαλονίκη

Τη Δευτέρα 1η Αυγούστου  ξεκινά το δρομολόγιο σύνδεσης των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου πλην της Σάμου, με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μια φορά την εβδομάδα. Η Hellenic Seaways  ανάρτησε το πρόγραμμα δρομολογίων που θα εκτελεί το νήσος Σάμος για δύο μήνες από 29 Ιουλίου μέχρι 27 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο το σύστημα δρομολογίων ακόμα δεν έχει ανοίξει για την κράτηση εισιτηρίων κάτι που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

«Ένα κουτί θάλασσα»: Πρόγραμμα της Greenpeace για αλιείες σε Λέσβο και Λέρο

Η Greenpeace ξεκίνησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα “Ένα κουτί θάλασσα”, το οποίο φέρνει κοντά αλιείς χαμηλής έντασης και πολίτες που τολμούν να αναλάβουν δράση για την αντιμετώπιση της υπεραλίευσης. Στόχος αυτής της συμμαχίας είναι η δημιουργία μιας πιο δίκαιης αγοράς που θα προστατεύει τον θαλάσσιο πλούτο μας μέσα από την επιβράβευση εκείνων που ψαρεύουν

Το όραμα της για την οικονομία περιέγραψε η Κλίντον – Την ήττα του παραδέχθηκε ο Σάντερς

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον είπε την Τετάρτη ότι αν το αμερικανικό Κογκρέσο δεν κλείσει τα φορολογικά «παράθυρα» που ωφελούν τους πλούσιους και τις ιδιωτικές εταιρείες, θα ζητήσει από το υπουργείο Οικονομικών να αναλάβει το θέμα αν εκλεγεί πρόεδρος της χώρας.

Παραδέχθηκε σχεδόν την ήττα του ο Μπέρνι Σάντερς

Ο Μπέρνι Σάντερς (Bernie Sanders) και η σύζυγός του Τζέιν Σάντερς (Jane Sanders) είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από το σπίτι τους πεζή για το προεκλογικό αρχηγείο του γερουσιαστή στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον,
Ο Μπέρνι Σάντερς (Bernie Sanders) αναγνώρισε σε συνέντευξή του ότι δεν έχει πιθανότητες να κερδίσει το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.

Ανδρέας Παπανδρέου – 23 Ιουνίου 1996

Εκπομπή-αφιέρωμα του Γιώργου Δουατζή στον έλληνα πολιτικό και πρώην πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτοβιογραφική καταγραφή της πολιτικής και προσωπικής ζωής του πολιτικού που εμπλουτίζεται με μαρτυρίες πολιτικών προσώπων όπως του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου, της Μελίνας Μερκούρη και του Κάρολου Παπούλια και ανθρώπων του οικογενειακού του περιβάλλοντος,