Ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων ... «έριξε» το Instagram - ΦΩΤΟ

Η Αμίνα Μουτσιόλο (Amina Mucciolo) είναι decor designer. Ζει μια ζωή σε technicolor: από τις απίστευτες κοτσίδες της που παραπέμπουν σε ουράνιο τόξο έως τα ρούχα της ακόμα και σε αυτά που τρώει.

Αυτή την άνοιξη, η 34χρονη Αμίνα διακόσμησε εκ νέου το loft στο οποίο είχε μετακομίσει πριν ένα χρόνο – Downtown L.A – με τον άντρα της, τον Σαλβατόρι. To 60 τετραγωνικών μέτρων διαμέρισμα μεταμορφώθηκε σε ένα παράδεισο χρωμάτων: στη «Συννεφοχώρα», όπως η ίδια την αποκαλεί.

Δάσος και καταρράκτες αξίας 1,7 δισ. κατασκευάζει το καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου - ΦΩΤΟ

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Αεροδρόμιο Τσανγκί της Σιγκαπούρης αναδείχθηκε το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο από την κορυφαία ιστοσελίδα για τα τεκταινόμενα στον κλάδο των αεροδρομίων, Skytrax. Η όμορφη αρχιτεκτονική του, η άριστη λειτουργία του και οι πολυτελείς ανέσεις που προσφέρει στους ταξιδιώτες το έχουν κάνει να ξεχωρίζει.

Πορτογαλία: «Νομίσαμε ότι ήρθε το τέλος του κόσμου»

Σε πένθος βρίσκεται σήμερα η Πορτογαλία μετά από μια ανθρώπινη τραγωδία, που παρόμοια δεν έχει ζήσει η χώρα στη σύγχρονη ιστορία της. Όλα ξεκίνησαν από έναν κεραυνό που προκάλεσε πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Πετρογκάο Γκράντε, 200 χιλιόμετρα βόρεια της Λισαβόνας. Η φωτιά μεταδόθηκε αστραπιαία λόγω των σφοδρών ανέμων. Σύμφωνα με σημερινό απολογισμό 61 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, άλλοι 62 τραυματίστηκαν.

Μυκονος: Στη Μύκονο για διακοπές ο Φραντσέσκο Τότι.. Βίντεο.

Ήρθε οικογενειακώς παρέα με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν - Δείτε το βίντεο.
Ο άνθρωπος που βρέθηκε στο επίκεντρο του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος τον προηγούμενο μήνα, λόγω της αποχώρησής του από την αγωνιστική δράση, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Hublot Mykonos, ένα συλλεκτικό ρολόι εμπνευσμένο από το νησί των ανέμων

O πετυχημένος Έλληνας κοσμηματοπώλης John Gofas μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της κορυφαίας ελβετικής εταιρείας κατασκευής ρολογιών Hublot, Ricardo Guadalupe, συνθέτουν για 6η συνεχόμενη χρονιά την επιτυχημένη σειρά του συλλεκτικού μοντέλου «Hublot Mykonos».

Μυκονος:Η Heidi Klum με το παγωτό στο χέρι στα στενά της Μυκόνου

Στη Μύκονο εθεάθη η Heidi Klum να περπατάει με ένα παγωτό χωνάκι στο χέρι και τσάντες.
Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το top model να κάνει τη βόλτα του ενώ εντυπωσίασε με την απλότητά της. Η ίδια απόλαυσε την όμορφη μέρα στο νησί αλλά και το παγωτό της.

Μυκονος:Η Josephine Wendel άρχισε τα μπάνια Δείτε τις φωτογραφίες

Σε παραλία της Μυκόνου βρέθηκε η Josephine Wendel για να απολαύσει τα πρώτα μπάνια της.
Η όμορφη τραγουδίστρια έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές της στο νησί με την παρέα της. Ο φακός δεν μπορούσε να αψηφήσει το καλλίγραμμο κορμί της το οποίο αναδείκνυε το ολόσωμο μαγιό.

Γιορτές Ρόκκας 2017, 5η επετειακή συνάντηση κοινωνίας και πολιτισμού

Πραγματοποιείται στα χωριά Ρόκκας και Κεράς στη Κίσσαμο Χανίων, από 24 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου
Την 5η επετειακή τους διοργάνωση, εορτάζουν φέτος οι «Γιορτές Ρόκκας», μια συνάντηση της κοινωνίας και του πολιτισμού που πραγματοποιείται στα χωριά Ρόκκας και Κεράς στη Κίσσαμο Χανίων, από 24 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2017.
Πρόκειται για μια γιορτή των τεχνών και των επιστημών που

Πολύαιγος, ο άγνωστος επίγειος παράδεισος των Κυκλάδων

Οι επισκέπτες της Κιμώλου ή και της Μήλου σίγουρα ξέρουν την Πολύαιγο. Για τους υπόλοιπους μάλλον είναι ένα ανεξερεύνητο άγνωστο μέρος της Ελλάδας, με ομορφιά που εντυπωσιάζει και εικόνες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να μην ξέρεις πού είναι και πώς γίνεται να μην έχεις ήδη πάει.
Η Πολύαιγος είναι λοιπόν ένα μικρό νησί μια ανάσα από την Κίμωλο, στα νοτιοανατολικά της. Στην απογραφή του 2001 εμφανιζόταν ως ακατοίκητο αλλά γίνονται αναφορές για ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων που ζουν εκεί.

Ποια ελληνικά νησιά επιλέγει η Vogue για το φετινό καλοκαίρι;

Οι συντάκτες της βρετανικής Vogue ψηφίζουν «δαγκωτό» Ευρώπη για το φετινό καλοκαίρι και μοιράζονται με τους αναγνώστες του περιοδικού οκτώ προορισμούς που αξίζει να επισκεφθεί κανείς.
Στο άρθρο παρουσιάζονται ειδυλλιακές παραλίες, γραφικά παραθαλάσσια χωριά, κοσμικά νησιά αλλά και απομονωμένα μέρη της Γηραιάς Ηπείρου. Ανάμεσα σε διάφορα μέρη της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Γαλλίας,

«Η Ελλάδα είναι ο φθηνότερος δημοφιλής τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη»

Εάν αναζητάς μία ηλιόλουστη χώρα για διακοπές, η Ελλάδα αποτελεί μία καλή ιδέα, τονίζει βελγική εφημερίδα


Η πλέον φθηνή χώρα -μεταξύ των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών της Ευρώπης- είναι η Ελλάδα, με βάση τα στοιχεία της ολλανδικής Στατιστικής Υπηρεσίας (Centraal Bureau voor de Statistiek).
Η βελγική εφημερίδα De Standaard

Η μποέμ ατμόσφαιρα της Ανάφης Δείτε τις φωτογραφίες

Στο νοτιοανατολικό άκρο των Κυκλάδων, η όμορφη Ανάφη βρίσκεται κατά κάποιο τρόπο στη «σκιά» της διάσημης και πολυφωτογραφημένης γειτονικής της Σαντορίνης. Απευθύνεται ωστόσο σε διαφορετικό κοινό ταξιδιωτών και δεν είναι τυχαίο πως όσοι την επισκέπτονται πρώτη φορά ξέρουν από την πρώτη στιγμή πως θα επιστρέψουν σε αυτή ξανά. Είναι εκείνοι που αναζητούν έναν τόπο ήρεμο και φιλόξενο για διακοπές ανεμελιάς και χαλάρωσης. Περισσότερο ταξιδιώτες και περιηγητές παρά τουρίστες.

Απίστευτο: Νεόνυμφοι απέτρεψαν παρά τρίχα αεροπορική τραγωδία (Video)

Ένα ζευγάρι νεόνυμφων, ο Μάικ και η Ρέιτσελ, απέτρεψαν μια πιθανή αεροπορική τραγωδία, ωστόσο, η αεροπορική εταιρεία με την οποία θα ταξίδευαν από τη Νέα Υόρκη στη Βενετία τους… παράτησε στο αεροδρόμιο.
Η απίστευτη ιστορία αρχίζει από τη στιγμή που το ζευγάρι πήρε τις θέσεις του στην πτήση της United Airlines, που θα πραγματοποιούσε την πτήση από το Νιούαρκ στη Βενετία.