Στο 0,16% η διαφορά Χ.Δούκα από Π.Γερουλάνο – Τα αποτελέσματα της ενσωμάτωσης στο 97%

 Στο 96,98% της ενσωμάτωσης των εκλογικών τμημάτων του ΠΑΣΟΚ τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Νίκος Ανδρουλάκης: 30,05%

Χάρης Δούκας: 21,42%

Παύλος Γερουλάνος: 21,26%

Νάντια Γιαννακοπούλου: 2,32%

Άννα Διαμαντοπούλου: 19,42%

Μιχάλης Κατρίνης: 5,53%

Λειτούργησε – κατ’αρχήν- η αποτροπή: Επέστρεψαν στις βάσεις τους τα ισραηλινά F-35 μόλις εντοπίστηκαν και πριν εκτοξευτούν οι ιρανικοί πύραυλοι

 Τα ισραηλινά μαχητικά εντοπίστηκαν οπτικά από τους ρωσικούς δορυφόρους.

Λειτούργησε η ιρανική στρατηγική αποτροπής καθώς επέστρεψαν στις βάσεις τους 4 ισραηλινά F-35 που πραγματοποιούσαν πτήση στον Περσικό Κόλπο όταν εντοπίστηκαν από ρωσικούς δορυφόρους και λίγο πριν εκτοξευτούν οι ιρανικοί πύραυλοι.

Σάλος στις ΗΠΑ από την απόφαση Τζ.Μπάιντεν και Κ.Χάρις να δώσουν… 750$ στους πληγέντες του τυφώνα «Ελένη»

 Την ίδια ώρα δίνουν 2.500$ για τους παράνομους μετανάστες και δισ. στον Ζελένσκι 

Σάλος στις ΗΠΑ από την απόφαση της διοίκησης Τζό Μπάιτνεν και Καμάλα Χάρις να δώσουν επίδομα τους πληγέντες του καταστρεπτικού τυφώνα «Ελένη» το ποσό των 750$ την ώρα που δίνουν επιδόματα της τάξης των 2.500$ στους παράνομους μετανάστες.

Σ.Κασσελάκης: «Ό,τι και να μεθοδεύσουν εναντίον του, δεν σταματά» λένε πηγές από το περιβάλλον του

 Πηγές από το περιβάλλον του Σ.Κασσελάκη σχολιάζουν «Ό,τι και να σκαρφιστούν, ό,τι και να μεθοδεύσουν οι υποστηρικτές του χθές, κανένα εμπόδιο δεν θα τον σταματήσει».

«Η υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά, επειδή τα μέλη του κόμματος και η κοινωνία διψούν για αλλαγή και ανανέωση.

Οι «87» κινούνται προς διαγραφή Σ.Κασσελάκη: «Όποιος θεωρεί τις αποφάσεις του κόμματος προϊόν διαπλοκής δεν έχει θέση σε αυτό»

 Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης στέλνει στην Επιτροπή δεοντολογίας τον Στέφανο Κασσελάκη καταλογίζοντάς του αντικαταστατική, αντικομματική αντισυντροφική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά και ζητώντας την διαγραφή του.

Πριν από λίγο, βγήκε και ο Μπουλέκος (εκπρόσωπος των «87») στη γραμμή Μουμουλίδη: οποίος θεωρεί τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος προϊόν διαπλοκής δεν μπορεί να είναι μέλος του κόμματος

Το ιρανικό Ναυτικό απέπλευσε από τους ναυστάθμους του και πήρε θέσεις μάχης εν αναμονή της ισραηλινής επίθεσης (upd)

 Το ιρανικό Ναυτικό απέπλευσε από τους ναυστάθμους του και έχει πάρει θέσεις μάχης εν αναμονή της ισραηλινής επίθεσης, εκτελώντας διπλή αποστολή: Διασπορά των μέσων του για προστασία από πιθανή εναέρια προσβολή, αλλά και προετοιμασία για κτύπημα κατά των αμερικανικών στόλων και απόκτηση ελέγχου στα στενά του Ορμούζ.

Παρέμβαση του B.Πούτιν προς Ισραήλ και ΗΠΑ λίγο πριν κτυπηθεί το Ιράν: «Σας παρακολουθούμε στενά»

 Πριν λίγο η Ρωσία απάντησε με επίσημο τρόπο σιβυλλική ανακοίνωση της ρωσικής προεδρίας στο διάγγελμα Νετανιάχου για την επικείμενη επίθεση στο Ιράν: «Η Ρωσία παρακολουθεί στενά τις σοβαρά επιδεινούμενες συνθήκες στη Μέση Ανατολή». 

Και υπογραφή: Κρεμλίνο, δηλαδή, Β.Πούτιν!