«Eφτάψυχος», πολύτεκνος, ερωτύλος. Ο Ροντ Στιούαρτ, ένας Ιππότης για την Ελισάβετ

Πολλοί απόρησαν με την τιμή, όχι όμως όσοι γνωρίζουν την καριέρα, τη ζωή και τη διαχρονικότητα ενός άντρα που είναι η επιτομή του βρετανικού ροκ στην πιο εκλαϊκευμένη, λαμπερή εκδοχή του.
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 90α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο τίτλος του Ιππότη απονεμήθηκε στον βετεράνο τραγουδοποιό Ροντ Στιούαρτ των επιτυχιών “Da Ya Think I'm Sexy?” και “Maggie May” -του πρώτου του single που τον καθιέρωσε το 1971.

Οι Led Zeppelin στο εδώλιο. Κλεμμένο το «Stairway to Heaven»;

Αποτέλεσμα λογοκλοπής ένα από τα εμβληματικότερα τραγούδια του αμερικανικού ροκ; Αυτό θα κριθεί από την επόμενη Τρίτη όταν οι Τζίμι Πέιτζ και Ρόμπερτ Πλαντ, κιθαρίστας και τραγουδιστής του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Led Zeppelin, θα υπερασπισθούν ενώπιον του δικαστή στο Λος Άντζελες την πατρότητα της μπαλάντας «Stairway to Heaven».

Ένα «κουνελάκι» χάρμα οφθαλμών Λατρεύει τα ταξίδια και τις βόλτες με τις φίλες της

Έχει γίνει ιδιαίτερη περιζήτητη τον τελευταίο καιρό και θεωρείται από τα ανερχόμενα ονόματα στο χώρο της μόδας.
Ο λόγος για την Monica Sims που έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας κι έχει φωτογραφηθεί για πολύ γνωστά περιοδικά.
Το 24χρονο ξανθό κουνελάκι του Playboy έχει βάλει σκοπό να εγκατασταθεί στις σκέψεις και τα μυαλά των ανδρών και τα έχει καταφέρει περίφημα.

Η Κομισιόν απέρριψε την προσφυγή των καναλαρχών για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο λόγος τώρα στο ΣτΕ, που στις 4 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία λήγει και η προθεσμία υποβολής των φακέλων για τις υποψηφιότητες στο διαγωνισμό, θα εξετάσει την προσφυγή των ιδιοκτητών ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών
Adtech Ad
Την προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ για παράβαση της κοινοτικής νομοθεσίας στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες απέρριψε η Κομισιόν.

Peugeot L500 R Hybrid από το παρελθόν για το μέλλον Οι επιδόσεις του ασύλληπτου σπορ υβριδικού οχήματος

Στις 30 Μαΐου 1916, το Peugeot L45 με οδηγό τον Dario Resta κατακτά το μυθικό αγώνα του Indianapolis 500 με μέση ωριαία ταχύτητα 135 χλμ./ώρα. Έναν αιώνα αργότερα η γαλλική φίρμα παρουσιάζει το L500R HYbrid, μία φουτουριστική σύλληψη εμπνευσμένη από το πνεύμα των Indy, που αποδίδει φόρο τιμής στους μοναδικούς «Charlatans», την ομάδα που έδωσε στην Peugeot τρεις ιστορικές νίκες (στις ΗΠΑ και στο Indy 500 από το 1913 έως το 1919).

Ένα παράδειγμα πραγματικής ανάπτυξης από τη μακρινή Ταϊλάνδη

Πριν σχεδόν 30 χρόνια, στην Ελλάδα κατασκευάζονταν ή συναρμολογούνταν μοντέλα 8 διαφορετικών εταιριών αυτοκινήτου (Nissan, Opel, Mazda, Lada, Alfa Romeo, κ.α.). Μία δραστηριότητα η οποία είχε δημιουργήσει δεκάδες περιφερειακές βιομηχανίες/βιοτεχνίες και που συνολικά απασχολούσε χιλιάδες έλληνες εργαζομένους.

«Καυτοί» χοροί στην άμμο για την Κατερίνα Στικούδη Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας

Τόπλες, φορώντας σέξι μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, χορεύει η Κατερίνα Στικούδη στο νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Ι Like The Way».
Όπως φαίνεται και στο βίντεο σε κάποια σημεία η τραγουδίστρια εμφανίζεται χωρίς το πάνω μέρος, κρύβοντας το στήθος της με ένα κολιέ από βότσαλα και κοχύλια.

EURO 2016: με γκολ του Πικέ στο τέλος η Ισπανία μπόρεσε να νικήσει την Τσεχία 1-0

Ο Ζεράρ Πικέ λύτρωσε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία λίγο πριν το τέλος, για να καταβάλει την μαχητική και πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά Τσεχία, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Δ ομίλου του EURO.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν μονόλογος, αφού η Τσεχία επέλεξε να αμύνεται κλειστά με 11 παίκτες κάτω από την σέντρα.

Ο «Μαύρος Κύκνος» των θαλασσών Το μαύρο σούπερ γιοτ που θυμίζει τόξο - Δείτε τις εικόνες

Το μαύρο χρώμα του τραβά την προσοχή και το κάνει να μοιάζει σαν βγαλμένο από κάποια ταινία δράσης. Ωστόσο το σούπερ γιοτ «Black Swan», ο μαύρος κύκνος των θαλασσών, θα μπορούσε να αποτελέσει το πλωτό παλάτι κάποιου δισεκατομμυριούχου.
Διαθέτει πισίνα, ανοιχτό κατάστρωμα, «κρυμμένα» μπαλκόνια με εκπληκτική θέα και αναμφίβολα θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν.

Στα αμερικανικά χρώματα απόψε ο Πύργος του Άιφελ

Στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας θα φωτιστεί σήμερα, Δευτέρα, ο Πύργος του Άιφελ στη μνήμη των θυμάτων της σφαγής του Ορλάντο, ανακοίνωσε ο δήμος του Παρισιού.
Στο δημαρχείο του Παρισιού θα κυματίζει η πολύχρωμη σημαία της κοινότητας των γκέι, μαζί με την αμερικανική σημαία, διευκρίνισε η δήμαρχος Αν Ινταλγκό, απευθύνοντας «τη συμπάθεια, την

Copa America: Αποκλεισμός σοκ για την Βραζιλία αλλά με το… χέρι (video)

Η Βραζιλία πήγε με τα… δεύτερα στο Κόπα Αμέρικα και δεν κατάφερε να δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Μάλιστα ήταν που ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος.
Πιο συγκεκριμένα έχασε 1-0 από το Περού (είχε να νικήσει τη Βραζιλία πάνω από 31 χρόνια), αλλά το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει.

Κάλεσμα αυστριακής εφημερίδας για διακοπές στην Ελλάδα – «Η χώρα διακοπών της ηπείρου»

Ανάλογα με ποια κριτήρια υπολογίζει κανείς, η Ελλάδα διαθέτει από 1.000 έως 6.000 νησιά, ενώ οι παραλίες της που προσφέρονται ανάμεσα στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος έχουν μήκος 13.700 χιλιομέτρων, που αντιστοιχεί στο ένα τρίτο της περιφέρειας της υδρογείου.
Τα παραπάνω αναφέρονται εισαγωγικά σε εκτενές δημοσίευμα της αυστριακής εφημερίδας «Ντι Πρέσε», με τίτλο «Ελλάδα-η χώρα διακοπών της ηπείρου»

Είδαν τον Σάκη Τανιμανίδη στο Κολωνάκι και του είπαν: «Σε λάθος περιοχή είσαι»!

Για τον αν θα συνεχίσει ο Γιώργος Μαυρίδης στο World Party του χρόνου, για τα δανεικά που ζήτησε για να ξεκινήσουν τα ταξίδια, αλλά και για ένα περιστατικό στο Κολωνάκι μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης.
Ο παρουσιαστής του World Party ήταν καλεσμένος στην εκπομπή JoinUs, όπου μίλησε για…
…τη συνέχεια τουWorldParty: «Το αν θα συνεχίσει ο Γιώργος ή όχι είναι απόφασή του.

Nielsen- Το Euro “τσάκισε” το X Factor!

Το Euro 2016 είναι εδώ, και στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στήσανε χορό βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης να περνάνε μεμιάς από τον χειμώνα στο καλοκαίρι… Ο πρώτος αγώνας μεταξύ Γαλλίας και Ρουμανίας χάρισε τη νίκη στη χώρα που φιλοξενεί τη διοργάνωση, και ποσοστά ονειρεμένα στην ΕΡΤ.

Η στιγμή όπου ένας ναυαγοσώστης σώζει ένα τρίχρονο κοριτσάκι (Photos - Video)

Ένας ναυαγοσώστης στην Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών έσωσε ένα τρίχρονο κοριτσάκι από βέβαιο πνιγμό στην πισίνα την οποία επόπτευε.

Η πισίνα ήταν γεμάτοι ανθρώπους, ενήλικους αλλά και πολλούς ανήλικους, όταν ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός παραγωγής κυμάτων. Το πλήθος ξετρελάθηκε και άρχισε να «παίζει» με τα κύματα.

Τώρα παντρεύονται και μέσα σε…αερόστατο (Photos)

Η συμβατική εικόνα που έχουμε για την τελετή του γάμου είναι ο γαμπρός και η νύφη μαζί με τους καλεσμένους τους σε μια εκκλησία ή το δημαρχείο, έστω σε παραλία αν πρόκειται για νησί.Ωστόσο, 50 ζευγάρια Κινέζων έδωσαν άλλη έννοια στην φράση «παράξενα μέρη στα οποία μπορείτε να παντρευτείτε» καθότι επέλεξαν να παντρευτούν στον αέρα μέσα σε…αερόστατα.