planet stars:San-ta χιόνια... super sexy santa xristougenna girls.

Στο Sportygossip, τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα και τα δώρα σας επίσης...

Οι 35 πιο σέξι αγιοβασιλίτσες, άκρως αποκαλυπτικές για τα μάτια σας μόνο!

Δείτε φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο-Αλλού με κατάνυξη και αλλού με φαντασία

Στην Αυστραλία ο Άγιος Βασίλης παίζει με τη θάλασσα - Στο Χονγκ Κονγκ πετάνε κομφετί - Στην Κίνα ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών βουτάει σε ενυδρείο - Ζευγάρια συμμετέχουν σε διαγωνισμό φιλιού

euronews Ευρώπη: Χάος, λόγω της χριστουγεννιάτικης καταιγίδας

Απίστευτη ταλαιπωρία υπέστησαν χιλιάδες επιβάτες στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στη Βρετανία, λόγω της κακοκαιρίας.

Η διακοπή ρεύματος σε τμήμα του αεροδρομίου, αλλά και οι θυελλώδεις άνεμοι οδήγησαν σε ακυρώσεις περίπου τριάντα πτήσεων.

Η οργάνωση Aνσαρ Μπέιτ αλ Μάκντις ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμα στη Μανσούρα

Η εξτρεμιστική οργάνωση Άνσαρ Μπέιτ αλ Μάκντις ανέλαβε σήμερα, ανήμερα Χριστουγέννων, την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας με ένα όχημα παγιδευμένο με εκρηκτικές ύλες στο αρχηγείο της αστυνομίας στην πόλη Μανσούρα, στο Δέλτα του Νείλου, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 16 ανθρώπους και είχε αποτέλεσμα να τραυματιστούν άλλοι 140 άνθρωποι.

Κρήτη Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στα Σφακιά (φωτογραφίες)

Ένα μοναδικό θέαμα αποτυπώθηκε στον φακό
Μπορεί τα Χριστούγεννα να έχουν συνδυαστεί με το χιόνι, όμως, οι κάτοικοι των Σφακίων θα έχουν να θυμούνται ότι ανήμερα των Χριστουγέννων είδαν έναν εντυπωσιακό υδροστρόβιλο.

ΣΥΡΙΖΑ: «Θα αντέξουμε για να σας ανατρέψουμε»«Το πετρέλαιο και το ρεύμα θα παραμείνουν ακριβά και οποίος αντέξει», το μήνυμα της κυβέρνησης

«Φουντώνει» η αντιπαράθεση για το πετρέλαιο θέρμανσης
Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Οικονομικών εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το «όχι» του κ. Γιάννη Στουρνάρα στη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ διά του εκπροσώπου Τύπου του Πάνου Σκουρλέτη.

Η 11χρονη Ναόμι που κάνει "παπάδες"! Vds

Μερικές φορές για να αποδόσεις κάπου και συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται να είσαι ούτε άντρας όπως συνηθίζεται, αλλά ούτε και μεγάλος σε ηλικία.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με την 11χρονη Ναόμι η οποία αγωνίζεται σε μια γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα στην Αμερική ονόματι St. Louis Scott Gallagher Soccer Club.

Lucy Mecklenburgh and Sam Faiers are the perfect stocking fillers as they party on Christmas Eve in similar revealing lacy jumpsuits

It was a big girls night out on Christmas Eve down Essex way when Sam Faiers, Lucy Mecklenburgh, Ferne McCann and their pals were partying hard at Lot 104 in Brentwood Essex on Christmas Eve.

Sam and Lucy even wore similar revealing lace jumpsuits that put on show plenty of their best assets, front and back.

The only leaf you're supposed to enjoy at Christmas is holly! Rihanna shares picture of her smoking a roll up and flashing bare legs as she wraps gift

She revealed her sexy Santa costume on Monday.

But by Tuesday, Rihanna's idea of a Christmas celebration included roll ups and lip synching to Mariah Carey.

'Lip synching to @mariahcarey Christmas album is my favorite thing to do at this kinda time!!! #MERRYCHRISTMAS,' the 25-year-old singer shared on Instagram.

Αποσύρονται μπουκάλια Coca Cola και Nestea μετά τις τρομο-απειλές

Άμεση ήταν η αντίδραση της Coca Cola, μετά και την επιβεβαίωση από την Ελληνική Αστυνομία, νωρίτερα σήμερα, ότι μέσα σε προϊόν της εταιρείας που στάλθηκε με επιστολή σε ενημερωτικό site είχε τοποθετηθεί ποσότητα υδροχλωρικού οξέως, στις απειλές τρομοκρατικής οργάνωσης (σ.σ. FAI/IRF Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο/Πυρήνας Nicola και Alfred) ότι αυτό θα γίνει σε περίπου 100 πλαστικά μπουκάλια της εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Beyonce makes cancer stricken child's dream of dancing with her come true at Las Vegas concert

Beyonce Knowles made a cancer patient's dream come true when she sang and danced with her at a recent concert.

The 32-year-old entertainer teamed up with the Make-A-Wish Foundation to help Taylon Davis, 12, fulfil her dying wish to dance with her and invited Taylon and her mother Marie to Las Vegas for her Mrs Carter Show world tour.

Toyota i-Road Concept (2013) Video-picture Hybrid Synergy Drive

Η Toyota i-Road προσωπικό όχημα κίνησης (PMV) - μια νέα μορφή μεταφοράς που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στο αστικό περιβάλλον - κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο 2013 Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.