Την αποθέωσε το κοινό Εντυπωσιακή η Μενούνος στο «Dancing»

Η γοητευτική Μαρία Μενούνος έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σέξι χορογραφία της στη λαμπερή πρεμιέρα του Αμερικάνικου «Dancing with the Stars».

H Ελληνοαμερικάνα..

Cougars όλου του κόσμου ενωθείτε Η Madonna ξανά... γδύνεται

Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε. Όχι, όχι, δεν εννοούμε τη σκηνοθετική καριέρα της Μαντόνα με το πολυθρύλητο πλέον «W.E.». Αλλά για την τέχνη..

Στο OWN λόγω χαμηλής τηλεθέασης 30 απολύσεις στο κανάλι της Οπρα

30 απολύσεις στο κανάλι της Οπρα OWN (Oprah Winfrey Network). Μετά το κόψιμο της εκπομπής της Ροζι Ο Ντόνελ που άφησε στο δρόμο δεκάδες συνεργάτες..

Μεξικό: Σεισμός 7,6 βαθμών κοντά στο Ακαπούλκο

Σεισμός μεγέθους 7,6 βαθμών σημειώθηκε πριν από λίγο κοντά στην πόλη Ακαπούλκο του Μεξικού, όπως ανακοίνωσε το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS).

πηγη

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και θα συνεχίσει να προσφέρει στην παγκόσμια κληρονομιά εξέφρασε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ

Bloomberg: Η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και θα συνεχίσει να προσφέρει στην παγκόσμια κληρονομιά εξέφρασε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης..

Τη μη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας

Τη μη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Η Ομοσπονδία, με ψήφους 9 υπέρ, 5 κατά και μία λευκή ψήφο κατέληξε στο  να μην προκηρύξει νέες 48ωρες απεργίες, σεβόμενη την κρίσιμη εποχή..

Χαμενεΐ: «Πυρηνικά δεν έχουμε, αλλά αν μας επιτεθούν θα επιτεθούμε» Με αφορμή την ιρανική πρωτοχρονιά ο πνευματικός ηγέτης της χώρας έστρεψε τα «πυρά» του ενάντια στις ΗΠΑ και το Ισραήλ

Σκληρή στάση έναντι των ΗΠΑ και του Ισραήλ κράτησε σε μήνυμά του με αφορμή την ιρανική Πρωτοχρονιά ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, λέγοντας ότι η χώρα του θα απαντήσει..

Πορτογαλία: Δεν θα γίνουμε μια δεύτερη Ελλάδα Οι κυβερνώντες ξορκίζουν το σενάριο, οι επενδυτές το βλέπουν να 'ρχεται

Αφίσες στους δρόμους της Λισαβόνας καλούν για τη Γενική Απεργία της 22 Μαρτίου κατά του προγράμματος λιτότητας..

Ερχεται ο Επίτροπος Χαν, με 1 δισ. ευρώ για τους μικρομεσαίους

Ο αρμόδιος Επίτροπος για την Περιφερειακή Πολιτική Γιοχάνες Χαν αναμένεται αύριο Τετάρτη την Αθήνα για να «ξεκλειδώσει» το πρώτο 1 δισ. ευρώ ρευστότητας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στη μετά το PSI εποχή..

Τα άπαντα του Αϊνστάιν στο Διαδίκτυο Το πλήρες προσωπικό αρχείο του παρουσιάζεται για πρώτη φορά online

Σε πρώτη φάση είναι διαθέσιμα στο Διαδίκτυο γύρω στα 2.000 έγγραφα και θα ακολουθήσουν μέσα στα επόμενα χρόνια και άλλα..

Ο Οδυσσέας, μυθικός βασιλιάς της Ιθάκης,είναι ο βασικός ήρωας


«Φτηνός» τουρισμός στον Αρη Η εταιρεία SpaceX υπόσχεται τη μεταφορά απλών ανθρώπων στον κόκκινο πλανήτη με χαμηλό κόστος.

Η αμερικανική SpaceX ειδικεύεται στην κατασκευή προωθητικών..

«Βουτιά» θανάτου στο λιμάνι του Πειραιά από τον Χ. Χαρμπάτση

«Βουτιά» θανάτου στο λιμάνι του Πειραιά από τον Χ. Χαρμπάτση Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα το πρωί ο συγγραφέας και θεατρικός σκηνοθέτης, Χρήστος Χαρμπάτσης, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα, μέσα στο λιμάνι του Πειραιά..

Συνεχίζεται η κρίσιμη συνάντηση Διαμαντοπούλου - ναυτεργατών

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Κουτρουμάνης, αποχώρησε πρώτος από τη συνάντηση με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου..

Από την επόμενη κυβέρνηση οι αλλαγές στο σύστημα των πανελλαδικών

Από την επόμενη κυβέρνηση οι αλλαγές στο σύστημα των πανελλαδικών Στην επόμενη κυβέρνηση παραπέμπεται το θέμα των αλλαγών στα λύκεια και στο σύστημα των πανελλαδικών εξετάσεων, διευκρινίζουν συνεργάτες του υπουργού Παιδείας, σημειώνοντας ότι παρά τη βούληση του Γιώργου Μπαμπινιώτη να προωθηθούν άμεσα οι βασικές αρχές του..

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ «Λουκέτο» σε τρεις συνεταιριστικές τράπεζες

Αναστάτωση προκάλεσε στους καταθέτες το «λουκέτο» στις τρεις τράπεζες. Σε καθεστώς εκκαθάρισης τέθηκαν οι συνεταιριστικές τράπεζες Αχαϊκή, Λαμίας και Λέσβου-Λήμνου. Οι καταθέσεις ανέρχονται συνολικά στα 340 εκατ. ευρώ..

ΟΤΕ: Πάγωμα ωριμάνσεων και μαχαίρι σε επιδόματα

ΟΤΕ: Πάγωμα ωριμάνσεων και μαχαίρι σε επιδόματα Επίθεση στην ΕΕΤΤ για τα υπερβολικά εμπόδια που βάζει στον ΟΤΕ εξαπέλυσε ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, ενώ προανήγγειλε επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας με την ΟΜΕ - ΟΤΕ για τα εργασιακά..

39 νεκροί - Δεκάδες τραυματίες Αιματηρές εκρήξεις στο Ιράκ

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 188 τραυματίστηκαν από σειρά εκρήξεων που σημειώθηκαν σήμερα σε ιρακινές πόλεις,..

Γαλλία Πρωην στρατιώτης και νεοναζί ο δράστης της Τουλούζης;

Η αστυνομία στη Γαλλία πιστεύει πως ένας από τους εικονιζόμενους στρατιώτες είναι ο δράστης της δολοφονίας τεσσάρων ανθρώπων, έξω από εβραϊκό σχολείο στην Τουλούζη τη Δευτέρα...

Απηύδησε μέχρι και ο Αμερικανός υπ. Οικονομικών με τους εταίρους μας «Σταματήστε τις περικοπές και τους φόρους»

Έκκληση προς τους Ευρωπαίους πολιτικούς και οικονομικούς ταγούς να αλλάξουν άμεσα την πολιτική διαχείρισης της κρίσης σε μια..

Διεθνής ξεφτίλα από τα έκτροπα στο ντέρμπι

Ακόμη μια στιγμή... δόξας ζει η Ελλάδα λόγω των επιδόσεών της στην καταπολέμηση του χουλιγκανισμού. Βραζιλιάνος αθλητικός ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου ESPN κατέγραψε σε video εικόνες που ντροπιάζουν τους Έλληνες..

Τραυματίστηκε στο γόνατο και χάνει την υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο Τέλος ο Γκέκας από την τουρκική Σαμσούνσπορ

Τελειώνει η συνεργασία του Φάνη Γκέκα με την τουρκική Σαμσούνσπορ. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο γόνατο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 20 μέρες και ενώ το τουρκικό πρωτάθλημα..