ΡΩΣΙΑ** Η κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2018**Το προφίλ των αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδας

Βέλγιο, Βοσνία, Εσθονία και Κύπρος είναι στο δρόμο της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ 2018. Δείτε τα αστέρια και τα δυνατά σημεία των αντιπάλων.
Ο δρόμος της Εθνικής Ελλάδας προς τη Ρωσία και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, περνά μέσα από τον έβδομο όμιλο των προκριματικών, έτσι όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε στην Αγία Πετρούπολη.
Βέλγιο, Βοσνία, Εσθονία και Κύπρος θα τεθούν αντιμέτωπες με την Εθνική Ελλάδας.

Γιατί κάθε παιδί πρέπει να δει τον "Ντάμπο, το ελεφαντάκι"

Μην αφήνεις το παιδί σου να δει ό,τι έχει η τηλεόραση, δείτε ό,τι θέλεις εσύ να δείτε μαζί.

Το ξέρω ότι δεν μπορείς πάντα να ελέγχεις ό,τι βλέπει το παιδί σου στην τηλεόραση. Ούτε κι εγώ μπορώ. Πόσο μάλλον όταν δεν είμαι σπίτι και δεν είναι και ο πατέρας του.
Η γιαγιά ή ο παππούς, η βοήθεια που μπορεί να έχεις στο σπίτι πολλές φορές καταλήγουν στην εύκολη λύση της ψυχαγωγίας για δική τους ευκολία.

Αυτές οι χώρες 'κάθονται' σε βουνά από χρυσάφι

Η τιμή του πολύτιμου μετάλλου καταρρέει, η Κίνα αποκάλυψε ότι αποθησαυρίζει λιγότερο χρυσό στην κεντρική της τράπεζα από όσο ανέμεναν έως τώρα οι αναλυτές, και τεράστιες ποσότητες χρυσού ξεπουλήθηκαν αυτήν την εβδομάδα εξαιτίας ενός «παραθύρου» δύο λεπτών στις αγορές.

Τέλος εποχής για τη θρυλική σατιρική εκπομπή 'Les Guignols' του Canal Plus* Les Grecs Guignols

Η γαλλική εκπομπή που σατιρίζει την πολιτική επικαιρότητα εδώ και 27 χρόνια, αλλάζει σελίδα, αντικαθιστώντας τους βασικούς δημιουργούς της. Δείτε το βίντεο των Guignols για την Ελλάδα του μνημονίου (vid)

Έπειτα από χρόνια στο τιμόνι του προγράμματος του συνδρομητικού καναλιού τέσσερις από τους δημιουργούς του απομακρύνονται από την συγγραφική ομάδα,

Τύφλα να έχουν οι ολυμπιονίκες της κατάδυσης. Το βίντεο που θα σου ανεβάσει τη διάθεση

Σημασία δεν έχει αν έχει πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων ή απλά μια αγορασμένη από πολυκατάστημα παιχνιδιών. Σημασία έχει να έχεις στιλ και φινέτσα πριν βουτήξεις στα καταγάλανα νερά της. Ή μήπως όχι; (vid)

Επειδή όλοι έχουμε δικαίωμα στις διακοπές, αλλά και στην ιδιωτική πισίνα, ο κύριος που θα δείτε φούσκωσε την πισίνα του,

Τουρκικές επιχειρήσεις οικονομικού στραγγαλισμού της Ελλάδας: O έλεγχος του Aιγαίου, τα κόκκινα δάνεια και η συμφωνία ΗΡΑΚΛΗ-Τurkish Airlines

Στα σκαριά βρίσκονται από την Τουρκία επιχειρήσεις οικονομικής διείσδυσης και στραγγαλισμού με στόχο την ευάλωτη οικονομικά αλλά και στρατιωτικά Ελλάδα. Η Τουρκία "χτυπάει" όχι μόνο με δόρυ τον τουρισμό στα νησιά του Αιγαίου αλλά και προβαίνει σε επιχειρήσεις "ήπιας ισχύος" συνάπτοντας συμφωνίες μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας ΗΡΑΚΛΗΣ και της Turkish Airlines

Ο ηθικός ξεπεσμός! – Ελληνίδες ανεβάζουν προσωπικές στιγμές σε ροζ σάιτ για το έπαθλο 7.000 δολάρια !

Όποιος εγγραφεί μέλος σε σάιτ με ερασιτεχνικά ερωτικά βίντεο και αναζητήσει Έλληνες χρήστες… θα εκπλαγεί!

Γιατί είναι αρκετοί αυτοί που έχουν στείλει βιντεάκια με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες, ώστε να κερδίσουν (αν προσελκύσουν το ενδιαφέρον πολλών χρηστών) μέχρι και 7.000 δολάρια!

Χάλκινο μετάλλιο οι Ντούσκο και Πέτρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Μεγάλη διάκριση για την ελληνική κωπηλασία, καθώς ο Στέφανος Ντούσκο και ο Γιάννης Πέτρου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην δίκωπο ελαφρών βαρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών, που διεξάγεται στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας.

Δεύτερη στον κόσμο η Κέλυ Αραούζου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν

Η Κέλυ Αραούζου τερμάτισε στην δεύτερη θέση στα 5 χλμ ανοιχτής θάλασσας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.
Η ελληνίδα πρωταθλήτρια (αριστερά στην φωτογραφία) πραγματοποιώντας μία εκπληκτική κούρσα στο τελευταίο χιλιόμετρο τερμάτισε 1.4 δευτερόλεπτα πίσω από την Αμερικανίδα Χέιλι Άντερσον (στην μέση), η οποία ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Γερμανίδα Φίνια Βούνραμ (δεξιά στην φωτογραφία).

Ακτιβιστές* διαμαρτηρία για την τρομακτική σφαγή των 250 φαλαινών στην περιοχή Νησιά Φερόε

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη σφαγή των 250 φαλαινών-πιλότων στις Νήσους Φερόε. Η ετήσια εκδήλωση, γνωστό ως grindadráp, βλέπει ντόπιους προσελκύουν τα ζώα στην ξηρά πριν από την επίθεση τους με τις λόγχες και μαχαίρια.
Οι βάναυσες σκηνές γυρίστηκαν από το Sea Shepherd, ένα μη κερδοσκοπικό κοινωνία διατήρησης των θαλάσσιων. Πέντε μέλη της ομάδας συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να διαταράξει την αιματηρή περίπτωση που έχει ασκηθεί για αιώνες.