ΑΔΑΕ: Πάνω από 25.000 οι παρακολουθήσεις τηλεφώνων το 2019 και 2020!

 Ο παρακολουθήσας του παρακολουθήσαντος: Θεματική αύξηση τα τελευταία χρόνια

Ασύλληπτα είναι τα νούμερα των «νόμιμων επισυνδέσεων» σύμφωνα με τα στοιχεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).

Γιατί συντρίβονται οι Ουκρανοί: Το ρωσικό Πυροβολικό υπερτερεί κατά οκτώ προς ένα!

 Τι αναφέρει ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Λεγεώνας (Μισθοφόρων) της Ουκρανίας

Το βαρύ πυροβολικό της Ρωσίας υπερτερεί κατά οκτώ προς ένα του ουκρανικού, γεγονός που θέτει σε μειονεκτική θέση τις ουκρανικές δυνάμεις, υποστήριξε σήμερα ένας εκπρόσωπος της Διεθνούς Λεγεώνας της Ουκρανίας.

Ο Ντάμιεν Μάγκρου, ένας εκπρόσωπος της μονάδας στην οποία έχουν ενταχθεί ξένοι υπήκοοι, είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Κίεβο ότι χρειάζονται περισσότερα όπλα από τους Δυτικούς εταίρους της Ουκρανίας για να καλυφθεί αυτό το χάσμα.

Στο Ιράν καταλήγουν τα Su-35 που είχαν κατασκευαστεί για την Αίγυπτο

 Αναβαθμίζεται η ιρανική ικανότητα στα Στενά του Ορμούζ

Τελικά κανείς δεν χάνεται στην αμυντική βιομηχανία. Έτσι τα 18 Su-35 που τελικά δεν θέλησε να παραλάβει η Αίγυπτος λόγω των απειλών CAATSA (ακόμα όμως δεν έχει ακυρώσει το συμβόλαιο) θα βρεθούν σε ιρανικά χέρια αναβαθμίζοντας έτσι με πανίσχυρα μαχητικά τις τάξεις της ιρανικής αεροπορίας και δημιουργώντας έναν μεγάλο πονοκέφαλο για τις αμερικανικές δυνάμεις.

Πιθανόν η προμήθεια να είναι σε συνέχεια της άμεσης αποστολής μάχιμων drones στις ρωσικές δυνάμεις που μάχονται στην Ουκρανία καθώς η μεσανατολική χώρα έχει αναπτύξει μια αξιόλογη βιομηχανία στα μη-επανδρωμένα αεροσκάφη.αεροσκάφη.

Κρεμλίνο σε Κίεβο: Σταματήστε άμεσα τους βομβαρδισμούς στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια

  «Επικίνδυνη τακτική – Θα την πληρώσει όλη η Ευρώπη»

Το Κρεμλίνο κατηγόρησε σήμερα τις δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου ως υπεύθυνες για τον βομβαρδισμό του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού στην Ουκρανία και την Ευρώπη και προειδοποίησε για «καταστροφικές συνέπειες» για την Ευρώπη.

«Ο βομβαρδισμός του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι δυνητικά εξαιρετικά επικίνδυνος και θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για μια ευρεία περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του ευρωπαϊκού εδάφους», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ασπίδα του Μαξίμου στον Λοβέρδο για τη Novartis!

 Μισόλογα Πλεύρη σχετικά με τους λόγους για τους οποίους το Δημόσιο απέφυγε να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής

Aσπίδα προστασίας του Ανδρέα Λοβέρδου και όσων εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis επιχειρεί να υψώσει και πάλι το Μαξίμου. Με καθυστέρηση τριών εβδομάδων -και μετά τη δημοσιοποίηση της αγωγής από την εφημερίδα «Real»- ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης εδέησε τελικώς να απαντήσει στην ερώτηση που

Στα «σχοινιά» η κυβέρνηση από τις… διαρροές Ρωμανού!

Στη φόρα ο οχετός – συκοφαντίες του διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα

Η μετωπική σύγκρουση στην οποία οδηγούνται οι Τσίπρας – Ανδρουλάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία ημέρα πριν από τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών επιβεβαιώνει ότι ούτε η αποκαθήλωση των Δημητριάδη – Κοντολέοντος ούτε η σύσταση εξεταστικής επιτροπής και οι ασταθείς εξηγήσεις που δόθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου ανέστειλαν τις επιθετικές διαθέσεις των κομμάτων, τα οποία υπαινίσσονται ακόμα έναν γύρο ηχηρών αποκαλύψεων.

Η Γερμανία αποκλείει το ενδεχόμενο λειτουργίας του αγωγού Nord Stream 2

 Ο πρώην καγκελάριος Γκέρχαρντ Σρέντερ είχε πει πως θα έλυνε τα προβλήματα τροφοδοσίας με αέριο.

Η γερμανική κυβέρνηση αποκλείει το ενδεχόμενο λειτουργίας του γερμανορωσικού αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε σχετικά σχόλια του Κρεμλίνου και του πρώην καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ. Η Siemens Energy από την πλευρά της τόνισε ότι δεν έχει παραδώσει τουρμπίνες για τον Nord Stream 2, αλλά και ότι η τουρμπίνα που επισκεύασε για τον Nord Stream 1 δεν έχει καταστεί δυνατό έως τώρα να επιστραφεί στην Gazprom.

ΔΙΕΘΝΕΣ Πυρηνικό πρόγραμμα Ιράν: «Τελικό κείμενο» κατέθεσε η ΕΕ

 Η Ευρωπαϊκή Ένωση, συντονίστρια στις διαπραγματεύσεις της Βιέννης για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα, κατέθεσε «ένα τελικό κείμενο», ανακοίνωσε υψηλόβαθμος Ευρωπαίος, ελπίζοντας στη σύναψη συμφωνίας «μέσα σε λίγες εβδομάδες».

«Εργαστήκαμε τέσσερις ημέρες και σήμερα το κείμενο είναι στο τραπέζι των υψηλόβαθμων αντιπροσώπων», δήλωσε στους δημοσιογράφους ζητώντας να μην κατονομαστεί. «Η διαπραγμάτευση τελείωσε, αυτό είναι το τελικό κείμενο και δεν θα τεθεί εκ νέου υπό διαπραγμάτευση».

Google Maps: Τρεις νέες λειτουργίες που θα διευκολύνουν τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις

 Η τοιχογραφία «Homage to painter Antonio Pedrero» του καλλιτέχνη Carlos Adeva, στις 23 Απριλίου 2022 στη Zamora, στην περιφέρεια Castilla y Leon της Ισπανίας. Η Zamora έχει γίνει ένα υπαίθριο μουσείο μέσω των διακοσμημένων προσόψεων και των τοίχων της, όπου αποτυπώνονται πίνακες ζωγραφικής μεγάλης κλίμακας. Αυτά τα αστικά έργα αποτελούν μέρος μιας διαδρομής με περισσότερες από 40 τοιχογραφίες που έχουν ήδη επισκεφτεί περισσότεροι από 112.000 τουρίστες στους Χάρτες Google, από το 2020, μέσω ενός κωδικού QR. Η αστική τέχνη, ευρέως γνωστή ως Graffiti, έχει τις ρίζες της στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, εκείνη την εποχή ήδη χρησιμοποιούσαν γκράφιτι σε τοίχους με σατιρική ή κριτική προσέγγιση. Οι τοίχοι αυτοί ήταν ένα από τα πιο σημαντικά σύμβολα στην ιστορία της τέχνης. (Photo By Emilio Fraile/Europa Press via Getty Images)

Ρωσία: Δημιουργία 40 ταγμάτων εθελοντών για να πολεμήσουν στην Ουκρανία

 Στη Ρωσία έχουν δημιουργηθεί ήδη περισσότερα από 40 «ονομαστικά» τάγματα εθελοντών που θα πολεμήσουν στην Ουκρανία, γράφει σήμερα η εφημερίδα Kommersant. Σύμφωνα με την εφημερίδα, τέτοιου είδους τάγματα άρχισαν να δημιουργούνται σε περιοχές της Ρωσίας από την άνοιξη. Οι ονομασίες τους παραπέμπουν στην εδαφική περιοχή στην οποία ανήκουν και σε αυτά εντάσσονται κατά κανόνα κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής.

Τι σημαίνει μια αντεπίθεση στη Χερσώνα: «Ακτινογραφία» των μετώπων της Ουκρανίας

 Με τη ρωσική επίθεση στο Ντονμπάς να φαίνεται να έχει επιβραδυνθεί και τις αναφορές που έρχονται περί ουκρανικής αντεπίθεσης στη Χερσώνα, στο Ντονμπάς, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται μήπως η κατάσταση στον πόλεμο της Ουκρανίας βρίσκεται κοντά σε δραματικές αλλαγές: Διεθνή ΜΜΕ ανέφεραν τις τελευταίες ημέρες πως μια ολόκληρη ρωσική στρατιά στην περιοχή της Χερσώνας έχει καταστεί ευάλωτη λόγω προβλημάτων ανεφοδιασμού κατόπιν ουκρανικών πληγμάτων σε γέφυρες, ενώ στις αρχές της εβδομάδας είχε υποστηριχθεί πως 53 οικισμοί στην ευρύτερη περιοχή είχαν ανακτηθεί.