Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη γέφυρα της Κριμαίας – Ουκρανική προσπάθεια επίθεσης με drone

 Η κίνηση των οχημάτων στη Γέφυρα της Κριμαίας αποκαταστάθηκε, όπως αναφέρεται στο επίσημο κανάλι επικοινωνίας Telegram, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της διακοπή της κίνησης των οχημάτων.

Εκρήξεις που έγιναν στη Γέφυρα της Κριμαίας τη Δευτέρα, είχαν ως συνέπεια το θάνατο δύο αμάχων, ενώ τμήμα του οδοστρώματος τέθηκε εκτός λειτουργίας. 

Η ίδια γέφυρα, είχε επιστρέψει στην κανονική λειτουργία της, μετά τις σοβαρές καταστροφές που είχε υποστεί, από μία έκρηξη βόμβας τον Οκτώβριο.

Ρώσος ανταποκριτής του πρακτορείου ειδήσεων Ria Novosti σκοτώθηκε από ουκρανικό βομβαρδισμό – Τρεις ακόμη δημοσιογράφοι τραυματίστηκαν

 Ένας Ρώσος δημοσιογράφος, πολεμικός ανταποκριτής του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Ria Novosti, ο Ρότισλαβ Ζουράβλεφ, σκοτώθηκε σήμερα σε ουκρανικό βομβαρδισμό στην επαρχία Ζαπορίζια της νότιας Ουκρανίας, ανέφερε ο ρωσικός στρατός σε ανακοίνωσή του.

«Μονάδες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων εξαπέλυσαν επίθεση με πυροβολικό εναντίον μιας ομάδας δημοσιογράφων», «τραυματίζοντας τέσσερις δημοσιογράφους», ανέφερε ο ρωσικός στρατός. «Κατά την μεταφορά τους, ο Ρότισλαβ Ζουράβλεφ (…) υπέκυψε στα τραύματά του μετά από την έκρηξη πυρομαχικών διασποράς».

H ουκρανική αποθήκη που κατέστρεψαν οι Ρώσοι στο Ζίτομιρ ήταν γεμάτη με τις δυτικές βόμβες διασποράς!

 H ουκρανική αποθήκη που κατέστρεψαν οι Ρώσοι στο Ζίτομιρ περιείχε τις δυτικές βόμβες διασποράς

Μόλις είχαν παραδοθεί στον ουκρανικό Στρατό διαμέσου του διαύλου της Πολωνίας.

Οι Ρώσοι σε ό,τι αφορά την καταστροφή δυτικών οπλικών συστημάτων τους τελευταίους μήνες έχουν επιδείξει πως διαθέτουν εξαιρετική πληροφόρηση.

«Τρεχάτε ποδαράκια μου»: Η ουκρανική Στρατονομία κυνηγάει πολίτες στον δρόμο για να τους στείλει στα μέτωπα (βίντεο)

 «Τρεχάτε ποδαράκια μου γιατί η δεύτερη θέση σε στέλνει στο μέτωπο» θα μπορούσε να πει κάποιος βλέποντας την ουκρανική Στρατονομία να αναζητά να στρατολογήσει οποιονδήποτε βρει στο δρόμο για να τον στείλει στα πεδία των μαχών.

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα λειψανδρίας καθώς όχι μόνο οι απώλειες της είναι τεράστιες κατά τη διάρκεια του πολέμου αλλά και επειδή ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού έχει εγκαταλείψει τη χώρα.

Βίντεο: Μείον δύο Bradley ο ουκρανικός Στρατός – Direct Hit από drone και ATGM

 Στο πρώτο βίντεο, ρωσικό drone κτυπάει αμερικανικό Bradley.

Στο δεύτερο βίντεο, Bradley M2 με κατεστραμμένη ερπύστρια πιθανότατα από αντιαρματικό.

Τα βίντεο προέρχονται από τις μάχες στην Ζαπορίζια.

Οι Ουκρανοί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν ξανά Bradley και Leopard μετά από παύση αρκετών ημερών.

Βίντεο: Έφυγαν οι πύργοι από τα ουκρανικά Leopard 2A4 – Το Κίεβο σοκάρει ξανά τους Γερμανούς

 Νέο βίντεο με κατεστραμμένα Leopard 2A4 ήρθε στην δημοσιότητα.

Ο στρατιώτης δείχνει έναν πύργο να έχει φύγει από Leopard 2A4. Ρωσικές πηγές επιβεβαιώνουν την απώλεια δύο και όχι ενός Leopard 2A4 στις πρόσφατες μάχες στο Ραμπότινο.

Είναι οι πρώτες απώλειες Leopard 2A4 εδώ και αρκετό καιρό.

Αποκαλυπτικό βίντεο: Ρωσικά Stand-off όπλα ανεμοπορίας – Η κάμερα “πιάνει” για πρώτη φορά δύο βόμβες FAB-500-M62 με κιτ ελέγχου πτήσης!

 Ένα πολύ αποκαλυπτικό βίντεο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Απεικονίζει την απελευθέρωση δύο εναέριων βομβών FAB-500-M62 με κιτ ελέγχου πτήσης και διόρθωσης.

Ρωσικά ΜΜΕ σημειώνουν πως “με ακρίβεια τα ρωσικά πυρομαχικά χτυπούν μεγάλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ουκρανικού στρατού.

Ήταν οι αεροπορικές βόμβες FAB-500-M62 που έπαιξαν τεράστιο ρόλο στη διακοπή της αντεπίθεσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αυτή την άνοιξη.