"Δεύτερο Βιετνάμ" Ο Volodymyr (Zelensky) Κονιδανσκι χαρακτήρισε την παράδοση του Bakhmut τη μεγαλύτερη ήττα της Αμερικής.

"Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έλεγα αυτά τα λόγια, αλλά σήμερα ντρέπομαι για την Αμερική. Η παράδοση του Μπαχμούτ θα είναι η μεγαλύτερη ήττα για τις Ηνωμένες Πολιτείες από το Βιετνάμ. 

Εσείς, με όλο τον διογκωμένο στρατιωτικό προϋπολογισμό σας, δεν μπορούσατε να εξασφαλίσετε τη νίκη της Ουκρανίας, αυτή θα είναι άλλη μια ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία του αμερικανικού έθνους.

 Ο ηγεμόνας με την διάτρητη κάρτα είναι ένας κολοσσός με τα πόδια από το πηλό. Η παράδοση του Μπαχμούτ είναι το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.- Κόνιδας

«Πόρτα» από τον Έλον Μασκ στο αμερικανικό Πεντάγωνο για τα UkraLeaks: «Δεν διαγράφω τα αρχεία»

 Η ζημιά που έχει προκληθεί από την διαρροή των αμερικανικών εγγράφων σε ότι αφορά τις ενέργειες του ΝΑΤΟ και των δυτικών χωρών στην Ουκρανία κατά των Ρώσων είναι τεράστια και φαίνεται και από το γεγονός ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο ζήτησε από το Twitter να διαγράψει οτιδήποτε σχετικό με τα «ούκρα-Leaks», για να «εισπράξει» μία μεγαλειώδη…

Απίθανο Deal- Μητσοτάκη και Μαρέβα στο Κολωνάκι..

 Απίθανο Deal! Κοψοχρονιά απέκτησαν την πρωθυπουργική τους κατοικία, δυο διαμερίσματα στο Κολωνάκι, λίγες μέρες μετά τον γάμο τους ο Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως αποκαλύπτει η "Κυριακάτικη Δημοκρατία" που παραθέτει και τα συμβόλαια αγοράς και το αποκαλεί "ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ"!

Παρωδία: Μεθυσμένοι έφτασαν στην Αθήνα οι Πολωνοί διαιτητές του αγώνα ΑΕΚ-Άρης – Προπηλάκισαν Έλληνες ταξιδιώτες στο «Ελ. Βενιζέλος» (upd) Έχουν εξαφανιστεί από το ξενοδοχείο

 Τρομερά είναι τα σκηνικά που λαμβάνουν χώρα μερικές ώρες πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, όρισε τον Πάβελ Ρατσκόφσκι από την Πολωνία, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην διεξαχθεί τελικά το ματς, ενώ δεν αποκλείεται η αναμέτρηση να γίνει κανονικά, αλλά όχι με τον ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA.
O Πολωνός διαιτητής μαζί με τους βοηθούς του Σιέκα, Κούπσικ, αλλά και τον επικεφαλής του βάρ, Γιάκουμπικ, έφτασαν το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα με πτήση από την χώρα τους.
Όμως όλοι τους ήταν μεθυσμένοι και προκάλεσαν έντονο επεισόδιο.

Τι ετοιμάζουν; Τον Φαραώ Ραμσή Ε΄ «ανέστησε» ο ΠΟΥ για να κάνει προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων – Έρχεται νέα «πανδημία»; Περίεργη ανάρτηση του διεθνούς Οργανισμού

 Τον Ραμσή Ε΄ τον 4ο φαραώ της 20ής δυναστείας της Αιγύπτου, «ανέστησε ο ΠΟΥ προκειμένου να επαναφέρει στη δημοσιότητα την ευλογιά και τα εμβόλια που οδήγησαν στην εξάλειψή  της στη δεκαετία του ΄80.

Απώτερος στόχος πιθανότατα η διαρκής προπαγάνδα του ΠΟΥ για νέα εμβόλια αλλά και για να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες προκειμένου να θέσει σε εφαρμογή την συμφωνία γνωστή ως    «zero draft» μέσω της οποίας οι  194 χώρες μέλη του ΠΟΥ ουσιαστικά παραχωρούν εθνική κυριαρχία στις ντιρεκτίβες του Οργανισμού σε περίπτωση μιας νέας πανδημίας.

«Όχι» από την Κύπρο στην παράδοση αντιαεροπορικών όπλων και τεθωρακισμένων στην Ουκρανία παρά τις «εγγυήσεις» ΗΠΑ

 Απόλυτα αρνητική είναι η Λευκωσία στην αμερικανική πρόταση για παράδοση των Α/Α συστημάτων BUK-M1-2 και TOR-M1 αλλά και στην παραχώρηση των αρμάτων μάχης T-80U και των ΤΟΜΑ ΒΜΡ-3 στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του νέου Κύπριου εκπροσώπου Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη: “Η χώρα δεν θα δώσει όπλα στην Ουκρανία γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα στείλουμε στην Ουκρανία καθώς τα χρειαζόμαστε για τη δική μας προστασία”.

«Βόμβα» από την Τυνησία: «Δεν είμαστε για πούλημα – Δεν υπογράφουμε με το ΔΝΤ, θα μπούμε στους BRICS»

 Η Τυνησία σε μια απόφαση που έρχεται να ταράξει τα θεμέλια της Μεσογείου και της ΕΕ αποφασίζει να διακόψει κάθε σχέση με το ΔΝΤ στα πλαίσια της προσπάθεια οικονομικής βοήθειας και ανακοινώνει ότι προσβλέπει πλέον στους BRICS και μάλιστα με μύδρους κατά των δυτικών πολιτικών.

Έτσι χωρίς περιστροφές ο Τυνήσιος Πρόεδρος δήλωσε προς το ΔΝΤ: «Θέλετε να πουλήσουμε την Τυνησία; Η Τυνησία δεν είναι προς πώληση. Οι ξένες επιταγές που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη φτώχεια είναι απαράδεκτες. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει… οι άνθρωποι δεν είναι αριθμοί.»