GTC4Lusso: Δεν είναι password. Είναι το νέο όνομα της Ferrari FF

Η FF είναι το πιο ιδιαίτερο μοντέλο στην τρέχουσα γκάμα της Ferrari και οι λόγοι είναι αρκετοί. Καταρχήν το αμάξωμά της δεν θυμίζει super car αλλά μια παραλλαγή shooting brake, έχεις θέσεις έως και για τέσσερις -για την ακρίβεια η διαμόρφωση είναι 2+2 που σημαίνει σχετικά περιορισμένο χώρο για τους πίσω- ενώ είναι και η πρώτη Ferrari με τετρακίνηση.
Η FF λοιπόν έχει συμπληρώσει το χρόνο ημίσειας ζωής της και έτσι στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου θα παρουσιαστεί ανανεωμένη.

Μεγάλη πρόκριση του Ατρομήτου στα ημιτελικά με νίκη 1-0 επί του Παναθηναϊκού

Ο Ατρόμητος ήταν πιο αποφασιστικός και προετοιμασμένος για την ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου και δίκαια πήρε την πρόκριση στους «4» από τον Παναθηναϊκό.

Πρόταση - βόμβα για μείωση συντάξεων στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Λύση στο αδιέξοδο που βρίσκεται η κυβέρνηση επιχειρεί να βρει το Μαξίμου με πρόταση "βόμβα" που προβλέπει μείωση στις συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ. Ο υπουργός Οικονομικών με αυτήν την πρόταση, το συνολικό πακέτο του ασφαλιστικού κα την αξιολόγηση, θα βρεθεί αύριο στο Eurogroup, χωρίς να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει θετική η αρνητική κατάληξη σε όλα τα μέτωπα.

Βόμβα για νέες μειώσεις σε συντάξεις έριξε ο Γιάννης Στουρνάρας στη Βουλή


Πως νιώθει κάποιος επάνω σε πλοίο που το χτυπούν κύματα 30 μέτρων και η πλησιέστερη ακτή απέχει 120 χλμ; (Video)

Είναι από τις εμπειρίες που εάν δεν είσαι ναυτικός σπάνια να το ζήσεις. Να βρίσκεσαι σε ένα πλοίο στη Βόρεια θάλασσα στη μέση μιας καταιγίδας και να σε χτυπούν κύματα 30 μέτρων.

Θεαματική άνοδος των από αέρος αφίξεων στη Σκιάθο

Τέσσερις πτήσεις την ημέρα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς τη Σκιάθο, προγραμματίζει για τη φετινή τουριστική περίοδο η Aegean, μετά τη θεαματική αύξηση των αφίξεων την περασμένη χρονιά, στο νησί του Παπαδιαμάντη.

Οι προθέσεις της εταιρίας ανακοινώθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Olympic Air, μεταξύ του δημάρχου Σκιάθου Δημητρίου Πρεβεζάνου και του προέδρου της Aegean Airlines Θεόδωρου Βασιλάκη.

Ο έφηβος φωτογράφος που ζει σε καταμαράν και ταξιδεύει στις θάλασσες του κόσμου

Τη ζωή που πολλοί μόνο να ονειρευτούν μπορούν ζει ο 17χρονος Γάλλος φωτογράφος Jonathan Jagot, που πλέει στον κόσμο με καταμαράν φωτογραφίζοντας την άγρια ζωή.

Ο νεαρός ζει με την οικογένειά του σε σκάφος από τότε που ήταν οκτώ ετών και άρχισε την ιστιοπλοΐα από τότε που ήταν 12.

Έχει ήδη επισκεφθεί 25 χώρες, μεταξύ αυτών τη Μαλαισία, τη Ναμίμπια και το Αρχιπέλαγος Chagos στον Ινδικό Ωκεανό.

Οι γονείς σου στο Facebook, αυτή η μάστιγα

Δεν χρειάζεται να είσαι social media expert/analyst/specialist/guru/enthusiast κι όλα αυτά τα βαρύγδουπα και παντελώς ανούσια πράγματα για να καταλήξεις σε ένα απλό συμπέρασμα: Τα social media δεν έχουν αλλάξει απλά την καθημερινότητα της ζωής μας, αλλά έχουν επηρεάσει βαθύτατα και τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους γονείς μας.

46χρονος, γνωστός ναυπηγός Εξανάγκαζε τη γυναίκα του να συμμετέχει σε ομαδικά όργια παίρνοντας κοκαΐνη

Ένας 46χρονος, ο οποίος επί τρία συνεχή χρόνια εξανάγκασε την εν διαστάσει σύζυγό του να συμμετέχει σε σεξουαλικά όργια συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής.
Ο συλληφθείς εξέδιδε την 34χρονη γυναίκα με την οποία έχει δύο παιδιά να εκδίδεται σε ξενοδοχεία αλλά και σε σπίτια πλούσιων πελατών του στην Αθήνα από τους οποίους κέρδιζε μεγάλα ποσά.

Πολύδωρας για Παππά: Με το νομοσχέδιό του μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των 'νταβατζήδων'

Τι δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, για το νομοσχέδιο σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών

Με το «νομοσχέδιο Παππά», τίθενται κανόνες εφαρμογής της συνταγματικής νομιμότητας και μπαίνει τέλος στην ασυδοσία των «νταβατζήδων», όπως έλεγε και ο Κώστας Καραμανλής, τόνισε σε δηλωσή του ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βύρων Πολύδωρας, σχετικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Βαρουφάκης: Ναι, απέτυχα. Όμως το 67 έστειλαν Χούντα με τανκς, τον Ιούλιο του 15 με banks

Τις τράπεζες τις έκλεισε η τρόικα, δήλωσε ο Γ.Βαρουφάκης κατά την παρουσίαση της Κίνησης DiEM25. Απασφάλισε εναντίον των θεσμών και επεξήγησε την αποτυχία του σαν υπ. Οικονομικών. Εμφάνιση στήριξης από τον Ασάνζ. Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση της ευρωπαϊκής του κίνησης (Pics)

Η πρεμιέρα της ευρωπαϊκής κίνησης του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, DiEM25, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Βερολίνο, με κεντρικό της σύνθημα το: "Η Ευρωπαϊκή Ένωση ή θα εκδημοκρατιστεί ή θα διαλυθεί".

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

To Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προτείνει το διήμερο αφιέρωμα Valentine goes Megaron σε όσους θέλουν να γιορτάσουν φέτος τον έρωτα με έναν ξεχωριστό τρόπο και υποδέχεται τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, με τάνγκο, μουσική, σινεμά, χάπενινγκ αλλά και πολλές εκπλήξεις!
Γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με χορό και μουσική, στο διήμερο εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής με θεματικές ενότητες,

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε ένα «Παιχνίδι με το χρόνο»

Στις 11, 12, 13 Φεβρουαρίου, και σε δύο επιπλέον συναυλίες στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2016, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Μουσικής σε μια διαφορετική μουσική συνάντηση… με τον χρόνο.
 Με τη μοναδική της  φωνή να ενώνεται ιδανικά με τον υπέροχο ήχο των μαντολίνων αυτή τη φορά, μας χαρίζει τα τραγούδια της από την αρχή της καλλιτεχνικής της διαδρομής έως σήμερα, τραγούδια με νότες νοσταλγίας, με ήχους ρομαντικούς, με δύναμη και συναίσθημα!

Με τους “Argo” στην Eurovision της Στοκχόλμης, η Ελλάδα

Με το συγκρότημα “Argo” θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη από τις 10 έως τις 14 Μαΐου.
Το συγκρότημα “Argo” αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι).

Βίντεο με διάσωση μετανάστη από βυθιζόμενη βάρκα στο Αιγαίο

Τα ναυάγια στο Αιγαίο έχουν γίνει πια κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Ακούμε για αριθμούς ανθρώπους που χάθηκαν ή που διασώθηκαν ή που αγνοούνται και δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε πως οι «αριθμοί» αυτοί έχουν όνομα, ιστορία, οικογένεια, σπίτι, αγαπημένα πρόσωπα.
Δυσκολευόμαστε επίσης να φανταστούμε ακριβώς πως ήταν το ταξίδι με τη βάρκα από την Τουρκία προς την Ελλάδα και πιθανώς δεν θέλουμε να φανταστούμε πως καταλήγει αυτό σε ναυάγιο.

Τσίπρας σε Ζωή: Αν θέλω να τους τρελάνω όλους θα κάνω εσένα πρόεδρο

Όλο το παρασκήνιο της εκλογής της στην προεδρία της Βουλής μέσα από αποκαλυπτικούς διαλόγους που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα φέρνει στη δημοσιότητα  η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσω του προσωπικού της ιστολογίου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ορκωμοσία της ως προέδρου της Βουλής.
Η κ. Κωνσταντοπούλου παραθέτει τις προσωπικές συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της κατάρτισης του υπουργικού συμβουλίου,

Τσίπρας: Θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας, πρέπει και οι εταίροι μας

Το κύμα της κρίσης του προσφυγικού σκάει πάνω στα νησιά μας, τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο. Όπως τόνισε, η Ευρώπη βρίσκεται στη δίνη πολλαπλών και παράλληλων κρίσεων, και για να ανταπεξέλθει η χώρα, όπως είπε, χρειάζεται διαρκής εγρήγορση, επιμονή και υπομονή.

Γιατί η κλιματική αλλαγή θα «καθυστερεί» τις υπερατλαντικές πτήσεις;

Τα αεροπλάνα που πετάνε ανάμεσα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, θα χρειάζονται περισσότερο χρόνο, όσο επιδεινώνεται η κλιματική αλλαγή, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.
Επιταχύνοντας το «τζετ στριμ» - ένα ρεύμα αέρα που πνέει από τη δύση προς την ανατολή πάνω από τον Ατλαντικό- η κλιματική αλλαγή θα συντομεύσει τις πτήσεις που κινούνται από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη, αλλά αντίστροφα θα επιμηκύνει χρονικά τις πτήσεις από την Ευρώπη προς τις ΗΠΑ.

Ταξίδι ελπίδας για την Ντένια Παράσχη στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Ολόκληρη τη χώρα έχει «αγγίξει» η συγκινητική ιστορία της νεαρής Ντένιας Παράσχη από τη Ζάκυνθο, που στα 28 της χρόνια, διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου κοντά στην καρδιά.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση του συντοπίτη της, υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος έπειτα από προσωπικές επαφές με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξασφάλισε τη μετάβαση της ασθενούς στη Βοστώνη

Γ. Μουζάλας: Διαχειρίσιμη δυσκολία το ενδεχόμενο να κλείσουν κάποιες χώρες τα σύνορα τους (Video)

«Διαχειρίσιμη δυσκολία» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Γ. Μουζάλας το ενδεχόμενο που όπως υποστήριξε δεν είναι σήμερα τόσο κοντά όσο την προηγούμενη εβδομάδα να κλείσουν δηλαδή οι άλλες χώρες τα σύνορά τους.

 Εκτίμησε ωστόσο ότι «δεν θα έχουμε το τραγικό φαινόμενο του εγκλωβισμού εκατομμυρίων προσφύγων» η κυβέρνηση όμως οφείλει να είναι

ΗΠΑ-Βόρεια Κορέα: Σε σταθερή τροχιά ο δορυφόρος, ενώ κλιμακώνονται οι διεργασίες για νέες κυρώσεις

Ο δορυφόρος που εκτόξευσε την Κυριακή, η Βόρεια Κορέα έχει σταθεροποιηθεί σε σταθερή τροχιά, ενώ εκτιμάται ότι δεν έχει μεταδώσει στοιχεία πίσω στη γη, υποστηρίζουν αμερικανικές πηγές. Η αμφιλεγόμενη εκτόξευση δεν έχει πείσει τους επιστήμονες ότι η Βόρεια Κορέα, έχει αναβαθμίσει σημαντικά την πυραυλική τεχνολογία της.
Επρόκειτο για εκτόξευση δορυφόρου παρατήρησης, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Βόρειας Κορέας,