Μεγαλοοφειλέτες της ΔΕΠΑ θέλουν να την… αγοράσουν


Νέα σοβαρά ερωτήματα για τις διαδικασίες που ακολουθούνται στις ιδιωτικοποιήσεις, προκαλεί επιστολή υποψήφιου αγοραστή της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου προς τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων Γιάννη Εμίρη. Όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος αγοραστής, δύο από τους Ομίλους που διεκδικούν τη ΔΕΠΑ,

Τσίπρας: Βρήκαμε ανοιχτά αυτιά στις ΗΠΑ.....ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ COLUMBIA Τσίπρας: Η κρίση δεν είναι ελληνική

Ως «θετική» αποτιμά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, υποστηρίζοντας ότι «αποδαιμονοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική μας πρόταση, γιατί οι συνομιλητές μας είδαν ότι αυτή έχει πολιτική βάση», όπως είπε.«Βρήκαμε ανοιχτά αυτιά» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας.

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς: Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, προαστιακό και την Κυριακή

Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» των Αθηναίων καθώς μπορεί το μετρό, το τραμ και ο ηλεκτρικός να τέθηκαν και πάλι σε λειτουργία μετά την επίταξη, ωστόσο, η πρωτεύουσα θα μείνει χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ πιθανότα για όλο το Σαββατοκύριακο. Η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος (ΟΣΜΕ) κήρυξε νέα 48ωρη απεργία ενώ μέχρι.

ΕΩΣ ΤΕΛΗ 2013 Παράταση στην απόσυρση


Έως το τέλος του 2013 παρατάθηκε το μέτρο της απόσυρσης οχημάτων, όπως διευκρινίζεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.
Παράταση στην απόσυρση.