Ashton Kutcher and Mila Kunis wear matching T-shirts as they share tender embrace

ASHTON Kutcher puts a protective arm around his girlfriend Mila Kunis as they enjoy an afternoon out in the sunshine.

The loved-up pair were seen wearing matching T-shirts and jeans as they strolled through New York on Sunday.

They were showing their support for NFL team the Chicago Bears with their tops, after they beat the St. Louis Rams 23-6.

Despite their casual clothes the couple still looked jaw-droppingly gorgeous as they beamed and affectionately touched one another.

 Last week the pair were seen sharing kisses as they took a trip to famous NYC spot Central Park.

Ashton, 34, has been dating 29-year-old Mila for several months but they have previously kept a tight lid on the romance..

Bet your skirt on Rihanna Singer performs in Las Vegas


She had less on than Pink when she surprised Gwen Stefani with a snog during her iHeart set...

Christina Hendricks: Βραβεία awards στο Nokia Theatre στο Λος Άντζελες.

Βραβεία awards στο Nokia Theatre στο Λος Άντζελες.στήν τελετή χθες το βράδυ πέρα από το Κόκκινι χαλί όλλες έλαμπαν...

Πλημμύρες και κυκλοφοριακό χάος, θύελλες και καταρρακτώδεις βροχές στή Μεγάλη Βρετανία

Στή Βρετανία προετοιμάζονται για επερχόμενες θύελλες και καταρρακτώδεις βροχές   μετεωρολόγοι προβλέπουν βροχή ενός μήνα να πέση μέσα σε μία ημέρα.Το Met Office και ο Οργανισμός Περιβάλλοντος προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες σπιτιών να είναι σε επιφυλακή,  και τους οδηγούς τους συμβούλευσαν να οδηγούν με σύνεση...

Σε κλινική αποτοξίνωσης ο τραγουδιστής των Green Day

Ο Billie Joe Armstrong, τραγουδιστής του δημοφιλούς ροκ συγκροτήματος Green Day, πρόκειται να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, μετά το βίαιο ξέσπασμά του κατά τη διάρκεια συναυλίας, όπου κομμάτιασε μια κιθάρα, αναφέρεται σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος.
Όπως αναφέρει το Πρακτορείο Reuters,..

ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ 322 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Η «Βαριοπούλα» οπλίζει τον Ερντογάν

Η έκβαση της πολύκροτης υπόθεσης ισχυροποιεί τον Τούρκο πρωθυπουργό και περιορίζει τον πολιτικό ρόλο του στρατού, τονίζουν αναλυτές. Ειδική επιτροπή επεξεργάζεται ήδη το πρώτο πλήρως πολιτικό Σύνταγμα, 30 χρόνια μετά την κατάρτιση του προηγούμενου που συντάχθηκε υπό στρατιωτικό καθεστώς..

Ιόνιο Κινεζικό ενδιαφέρον για λιμάνια της δυτικής Ελλάδας (;)

Καθόλου άσχετη με την επικείμενη πώληση των λιμανιών της χώρας δεν είναι η κίνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην συγκρότηση τεσσάρων «λιμενικών ομίλων», όπως έχει γράψει το thebest.gr. Η λογική των συγχωνεύσεων των λιμανιών εκτιμάται ότι θα λειτουργήσει ως δέλεαρ για τους ..

Morgan Stanley: Το έλλειμμα της Βρετανίας ίσως είναι μεγαλύτερο από της Ελλάδας

Αναλυτές της επενδυτικής τράπεζας Morgan Stanley υποστηρίζουν πως το δημοσιονομικό έλλειμμα της Μεγάλης Βρετανίας μπορεί να ξεπεράσει τις 126 δισεκατομμύρια στερλίνες το 2014 καθιστώντας το μεγαλύτερο σε ολόκληρη την Ευρώπη..