Elizabeth Loaiza: Φωτογράφηση μόνο για ενήλικες!

Candice Swanepoel: Ο ξανθός άγγελος «ξαναχτυπά»

Είναι μόλις 23 ετών κι έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο. Ο λόγος για τον «άγγελο» της Victoria’s Secret,..

Οι επικριτές λένε ότι είναι όλα για το σεξ.

Οι επικριτές λένε ότι είναι όλα για το σεξ.αλλά η καλλιτέχνης απώ τά νησία Μπαρμπάντος [ Rihanna ] έχει διαφορετική άποψη. καθός καί τά νούμερα τών πωλήσεον αλλα λένε.είναι η καλλιτέχνης μέ τής μεγαλύτερες πωλήσεις. με συνολικά 47.5 εκατομμύρια ψηφιακά downloads σε όλη την καριέρα της..

Έφερε στον κόσμο την κορούλα της Επιτέλους, γέννησε η Beyonce!

Η πολυσυζητημένη εγκυμοσύνη της Beyonce λαμβάνει τέλος, αφού χθες το βράδυ η 30χρονη star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Jay-Z..

Ήταν σαν σήμερα Νίκος Τεμπονέρας, 21 χρόνια μετά...

Εικοσιένα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Κυριακή 8 Ιανουαρίου, από τη δολοφονία του 38χρονου καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα από μέλη της ΟΝΝΕΔ..

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία οδό

Μετά τις έντονες χιονοπτώσεις και τον παγετό που κράτησαν κλειστή την κυκλοφορία στην Εγνατία οδό, στο νομό Κοζάνης από τον κόμβο Κοίλων μέχρι τον κόμβο Καλαμιάς, τα..

Η Humane Πρόταση πολιτική για τη μετανάστευση

Χθες, ο Πρόεδρος Ομπάμα έκανε μια απόφαση που πρέπει να μας κάνει όλους υπερήφανους.
Πρότεινε μια αλλαγή κανόνα της μετανάστευσης που θα κρατήσει αμερικανικές οικογένειες μαζί με την περικοπή..

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ Δημοσίευμα εμπλέκει την Μπρούνι σε οικονομικό σκάνδαλο

Σε οικονομικό σκάνδαλο με το Παγκόσμιο Ταμείο κατά του AIDS στο οποίο είναι πρέσβειρα εμπλέκει την «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι - Σαρκοζί δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού «Marianne»..

Οµπάµα εναντίον ... Οµπάµα! Ο πρώτος µαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ δίνει σκληρό αγώνα για να ανακτήσει τη χαµένη εµπιστοσύνη της µεσαίας τάξης

Στην Αµερική λένε ότι οι προκριµατικές εκλογές της Αϊοβα για το προεδρικό χρίσµα, οι πρώτες στη µακρά σειρά των εσωκοµµατικών «καλλιστείων», συνήθως δεν «βγάζουν πρόεδρο» αλλά ξεχωρίζουν την ήρα από το σιτάρι – αποτελούν, δηλαδή, ένα πρώτο..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Αργεντινή: Δεν πάσχει από καρκίνο η Φερνάντες

Δεν νόσησε ποτέ από καρκίνο η πρόεδρος της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες, παρότι διαγνώστηκε με την ασθένεια αυτή τον περασμένο μήνα και υποβλήθηκε σε επέμβαση για την..

Νέες αυτοπυρπολήσεις πρώην θιβετιανών μοναχών

Δύο ακόμη πρώην θιβετιανοί μοναχοί αυτοπυρπολήθηκαν κοντά σε μοναστήρι στην πόλη Κίρτι στην νοτιοδυτική Κίνα. Ο ένας εξ' αυτών κατέληξε, ενώ..

Αίγυπτος: Στην αγχόνη θέλει να στείλει τον Μουμπάρακ η Εισαγγελία

Την καταδίκη του Χόσνι Μουμπάρακ στην εσχάτη των ποινών για τις σφαίρες που..

ΣΦΟΔΡΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ 100 λίτρα βροχής σε ένα 24ωρο στην Βουλγαρία

Πλημμύρες, διακοπή στην ηλεκτροδότηση και σημαντικά προβλήματα στο οδικό δίκτυο προκάλεσε το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Βουλγαρία, με την βροχή να σημειώνει τιμές ρεκόρ μέσα σε ένα μόλις 24ωρο..

Χαοτική η κατάσταση στη Βουλγαρία λόγω κακοκαιρίας

Σφοδρές χιονοπτώσεις προκαλούν, σήμερα στη Βουλγαρία, χαοτικές καταστάσεις. Περισσότερα και από 300 είναι τα χωριά, που στερούνται ηλεκτροδότησης, ατέλειωτες στο..

Το Σίτι καλεί πίσω τους Ελληνες εφοπλιστές

Η αγγλική κυβέρνηση θέλει να προσελκύσει εκ νέου το κεφάλαιο που το 2009 έφυγε για άλλους φορολογικούς παραδείσουςΑνοιγμα στους Ελληνες..

Μείωση μισθών και μεγαλύτερο κούρεμα ζητά το ΔΝΤ

Για να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητά του ελληνικού χρέους, ίσως χρειαστεί το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων να ξεπεράσει το 50% που προβλέπεται στην..

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ο Πούτιν είχε βαπτιστεί κρυφά επί Στάλιν

Την αποκάλυψη ότι βαφτίστηκε κρυφά την σοβιετική εποχή έκανε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, στην λειτουργία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε εκκλησία στη γενέτειρά του, την Αγία Πετρούπολη..

Ρεπουμπλικάνοι και... Ομπάμα ψηφίζουν Ρόμνι για το χρίσμα

Η κάλπη στην Αϊόβα για τους προκριματικούς μεταξύ των Ρεπουμπλικάνων, προς μεγάλη τέρψη του Μπαράκ Ομπάμα, «έτεκε»? Μιτ Ρόμνι, ξεκαθαρίζοντας..

Το γλέντι του Λάκη στην... υγειά των κορόιδων

Με χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και έχοντας «φεσώσει» τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του, ο Λάκης Γαβαλάς..