Η Humane Πρόταση πολιτική για τη μετανάστευση

Χθες, ο Πρόεδρος Ομπάμα έκανε μια απόφαση που πρέπει να μας κάνει όλους υπερήφανους.
Πρότεινε μια αλλαγή κανόνα της μετανάστευσης που θα κρατήσει αμερικανικές οικογένειες μαζί με την περικοπή..
γραφειοκρατικών χρόνους αναμονής και την ανακούφιση δυσανάλογη επιβάρυνση για τους πολίτες των ΗΠΑ που είναι άδικα διαχωρίζονται από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Η ισχύουσα νομοθεσία απαιτεί χωρίς χαρτιά συζύγους και τα παιδιά των πολιτών των ΗΠΑ να εγκαταλείψει τη χώρα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία της μετανάστευσης. Αλλά τη στιγμή που θα εγκαταλείψουν τη χώρα, συχνά απαγορεύεται από την επιστροφή στις Ηνωμένες Πολιτείες-μερικές φορές μέχρι και μια δεκαετία.
Πρόταση του προέδρου Ομπάμα θα επιτρέψει χωρίς χαρτιά παιδιά και οι σύζυγοι των πολιτών για να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας για να αποκτήσει νομικό καθεστώς στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποφεύγοντας τις περιττές και μερικές φορές εκτεταμένη διαχωρισμό των αμερικανικών οικογενειών.
Join μου σήμερα σε όρθια με τον Πρόεδρο και αυτό το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την πολιτική μετανάστευσης.
Αυτή η αλλαγή κανόνας αυτός θα επιτρέψει στους πολίτες των ΗΠΑ να παραμείνουν με τις οικογένειές τους και είναι συνεπής με τη δέσμευση του Προέδρου να λογική μεταρρύθμιση να καθορίσει σπασμένα σύστημα μετανάστευσης μας. Έχει εκσυγχρονιστεί πολιτογράφηση για στρατιωτικές μέλη της υπηρεσίας, αγωνίστηκε για την πράξη DREAM, και σκηνοθέτησε το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας για να επικεντρωθεί στην κατάργηση εκείνων που έχουν διαπράξει εγκλήματα σε σχέση με αυτές που αποτελούν μικρή απειλή για τις κοινωνίες μας. Τώρα, αυτός που προσφέρει τις αμερικανικές οικογένειες την ευκαιρία να παραμείνουν μαζί, δεδομένου ότι ακολουθούν το νομικό καθεστώς.
Η αντίθεση μεταξύ προσέγγιση του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον καθορισμό χαλασμένο μεταναστευτικό σύστημα μας και Ρεπουμπλικάνοι, όπως Mitt Romney δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερη.
Mitt Romney, οι οποίοι θα έχουν την πιο ακραία θέση της μετανάστευσης για κάθε προεδρικός υποψήφιος στη σύγχρονη ιστορία, θα ξεχωριστές αυτές τις οικογένειες. Αυτός υποστηρίζει όλες τις κλοτσιές παράνομων μεταναστών από τη χώρα-ακόμα και εκείνες τις οικογένειες που έχω ζήσει εδώ για μια γενιά, μεγάλωσε τα παιδιά και τα εγγόνια εδώ, που καταβάλλονται φόροι, υπάκουσαν το νόμο, τα μέλη των εκκλησιών και των κοινοτήτων τους, και ακόμη και υπηρετούν στο στρατό .
Romney έχει ακόμη ορκιστεί να ασκήσει βέτο στην πράξη DREAM, αποκαλώντας το «φυλλάδιο»-όταν πρόκειται για μια κοινή λογική, διακομματική πρόταση που επιτρέπει κάποιες πατριωτικές και ταλαντούχων νεαρών μεταναστών, που ήρθαν εδώ χωρίς να φταίνε οι δικές τους, για να κερδίσουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για ιθαγένεια.
Ο Πρόεδρος αγωνίζεται για ένα νομικό σύστημα μετανάστευσης που ανταποκρίνεται στις ποικίλες ανάγκες της χώρας μας, γιατί ξέρει ότι όλοι ευημερούν, όταν αναγνωρίζουμε ότι είμαστε όλοι μαζί. Πιστεύει ότι, ως έθνος μεταναστών, θα πρέπει να σταθούμε ενωμένοι χωρίς διαχωριστικές ανθρώπους.
Είναι σημαντικό ότι, σήμερα, έχουμε σταθεί μαζί με τον Πρόεδρο.
ΠΗΓΗ     VIDEO Πρόεδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...