Πρεμιέρα για τα νέα iPhone 6s και 6s Plus

Στην αγορά διαφόρων χωρών κυκλοφορούν σήμερα τα νέα iPhone 6s και 6s Plus της Apple, τα οποία αναμένεται να κάνουν ρεκόρ πωλήσεων το πρώτο Σαββατοκύριακο, και με τους υποψήφιους αγοραστές τους να σχηματίζουν ουρές. Την ίδια ώρα, οργάνωση υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων στο Χονγκ Κονγκ καλεί την Apple

Σκηνές χάους από την σφοδρή νεροποντή – Αποκλεισμένοι δρόμοι - Χωρίς ρεύμα Κεφαλονιά και Ιθάκη (εικόνες + video)

Τεράστια προβλήματα έχει δημιουργήσει στην Κεφαλονιά, η σφοδρότατη καταιγίδα που πλήττει από τις πρώτες πρωινές ώρες το νησί.

Οι εικόνες που συναντήσαμε στους δρόμους είναι πρωτόγνωρες, με τους δρόμους να έχουν πλημμυρίσει, τα αυτοκίνητα ακινητοποιηθεί.

Πάνω από 120 κλήσεις έχει δεχθεί η Πυροσβεστική, οι 35 για παροχή βοήθειας!

"Εμβληματικές μεταρρυθμίσεις" σε Υγεία, Παιδεία και Έρευνα προανήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας (Video)..."Σας επέλεξα για υπουργούς όχι για να στελεχώνετε τις πρωινές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών.

"Εμβληματικές μεταρρυθμίσεις" σε Υγεία, Παιδεία και Έρευνα προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης. 
«Στην υγεία πρέπει να προχωρήσουμε οργανωμένα και γρήγορα ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια αναβάθμισης του εθνικού συστήματος υγείας και πρέπει να βάλουμε ως μεγάλο στόχο τη δημιουργία ενός εθνικού

Σκουρλέτης: Να γίνει σεβαστή η σύμβαση της "Ελληνικός Χρυσός" με το Δημόσιο, αφορά ανθρώπινες ζωές (Video)

«Πολλά ακούστηκαν προεκλογικά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης φέρνοντας ως παράδειγμα ότι ο κ. Μεϊμαράκης είχε ισχυριστεί προεκλογικά για τις δεκάδες αποφάσεις του ΣΤΕ που δεν γίνονται σεβαστές κάτι που είναι απολύτως ψέμα. Παρόλα αυτά σημείωσε ο υπουργός αυτή η δήλωση αναπαράχθηκε από γνωστό μεγάλο κανάλι,

Νατάσα Γκαρά: Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαφορετικό ήθος. Η ΝΔ υπηρετεί τη διαπλοκή

"Οι μουσουλμάνοι της Θράκης στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ γιατί είναι ένα κόμμα που σέβεται τη διαφορετικότητα, δεν τους περιθωριοποιεί και τους αντιμετωπίζει ως ισότιμους πολίτες", αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά. Τι λέει για τις δημοσκοπήσεις, το δημοψήφισμα, τη νέα κυβέρνηση αλλά και τον εκλογικό νόμο
Ανήκει στη "νέα γενιά" βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και επανεκλέχθηκε στον Έβρο για δεύτερη φορά τους τελευταίους εννέα μήνες.

Ντιάνα Γκενέα ή αλλιώς η νέα Μόνικα Μπελούτσι! [φωτο-βίντεο]

Η Ντιάνα Γκενέα είναι με διαφορά ό,τι πιο καυτό υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο!

Βλέποντας κάποιος τη Μόνικα Μπελούτσι φαντάζεται πως τα έχει δει όλα από μία γυναίκα. Παρόλα αυτά, η Ντιάνα Γκενέα είναι σίγουρα η αναδυόμενη Αφροδίτη και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο με την αδιανόητη ομορφιά της!

Κίνα προς Συρία: "Θα στείλουμε στρατό αν το ζητήσετε - Κοινός μας αντίπαλος η Τουρκία" (vid, φωτο)

Η Κίνα είναι έτοιμη να στείλει και αυτή στρατεύματα στη Συρία αν η Συρία το ζητήσει για να πολεμήσει του Ουιγούρους τζιχαντιστές που υποστηρίζει η Τουρκία πριν αποτελέσουν απειλή για την εθνική της ασφάλεια σύμφωνα με τους Ισραηλινούς!
Αυτό μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ δείχνοντας την στρατηγική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Κίνας και Ρωσίας

Συρία: Οι Ρώσοι δημιούργησαν no-fly-zone στα σύνορα με Τουρκία και "καθαρίζουν" τους τζιχαντιστές στο Χαλέπι

Για πρώτη φορά χθες, Ρώσοι πεζοναύτες πήραν μέρος σε χερσαίες επιχειρήσεις εναντίον των τζιχαντιστών στη Συρία, δείχνοντας η Μόσχα να είναι αποφασισμένη να σπάσει το απόστημα του ISIS που απειλεί όλη την περιοχή. Οι Ρώσοι μπήκαν ενεργά στη μάχη, στο πλευρό του Συριακού Στρατού και της Χεζμπολάχ και «καθάρισαν» θύλακες τζιχαντιστών

Τραγωδία στη Μέκκα: Περισσότεροι από 719 νεκροί και 863 τραυματίες σε ποδοπάτημα του πλήθους...Saudi Arabia's crown prince has ordered an investigation after a stampede at the annual Hajj pilgrimage left at least 719 people dead and 863 injured, according to state media.

Αυξάνεται με δραματικούς ρυθμούς ο αριθμός των νεκρών της τραγωδίας στη Μέκκα. Σύμφωνα με το  οι νεκροί ξεπερνούν τους 719. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Al Jazeera  , οι τραυματίες είναι περισσότεροι από 863.