Κίνα- Το εστιατόριο που χρησιμοποιεί ρομπότ αντί για σερβιτόρο

Ένα εστιατόριο στην Κίνα αποφάσισε να αντικαταστήσει έναν κανονικό σερβιτόρο με ένα ρομπότ που λειτουργεί με μπαταρία και πηγαίνει τις παραγγελίες στους πελάτες.
Το ρομπότ έχει ύψος 1.40 και εξυπηρετεί τους πελάτες στο εστιατόριο που βρίσκεται στην επαρχία Liaoning της Κίνας, για περίπου 8 ώρες. Έχει την ικανότητα να μεταφέρει φαγητά και ποτά στους πελάτες χωρίς πρόβλημα και χάρη στους αισθητήρες του και το σύστημα πλοήγησης που διαθέτει,

Αυτό το σπίτη μοιάζει σαν απο ταινία James Bond Villain θα ζούσατε???

Αυτό το απίστευτο πλευρά Cliff House, που μοιάζει με το είδος του τόπου ένας  Τζέιμς Μποντ θα μπορούσε  ζήσει, είναι τώρα υπό κατασκευή.

Το σπίτι που ονομάζεται, το Casa Brutale, αρχικά ονειρευτεί μέχρι τον Ιούλιο του 2015, και η εντυπωσιακή δομή θα κατασκευαστεί στο Faqra βουνό λίγο έξω από τη Βηρυτό του Λιβάνου, με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Ο δημοσιογράφος που νίκησε τον Ερντογάν- Foto Video .

Ο εκδότης της εφημερίδας Cumhuriyet, Καν Ντουντάρ, που αποκάλυψε την παράνομη μεταφορά όπλων από το τουρκικό Κράτος στη Συρία, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας, σημειώνοντας πως ο Ερντογάν θα χρησιμοποιήσει αυτό του το πλεονέκτημα για να εντείνει τις απολυταρχικές του πρακτικές στο εσωτερικό της χώρας. Παρόλα αυτά, δηλώνει πως προτιμά να ξαναβρεθεί στη φυλακή, παρά να εγκαταλείψει την πατρίδα του

Πώς γίνεται ένα κοντέινερ το σπίτι των ονείρων σου; Θα το δεις σύντομα στην Αθήνα

Οι εμπνευστές της έξυπνης ιδέας που μπορεί να δώσει στέγη σε περισσότερους ανθρώπους μιλούν στο WE. Δείτε πώς ένα κλασικό κοντέινερ μετατρέπεται σε καλαίσθητη αυτόνομη κατοικία και γνωρίστε τις δυνατότητες που προσφέρει η αρχιτεκτονική τύπου Lego

Να δώσει πρόσβαση στο αγαθό της στέγης σε περισσότερους ανθρώπους οραματίζεται μια ομάδα νέων αρχιτεκτόνων και άλλων μηχανικών, μέσα από την ανακατασκευή των κλασικών κοντέινερ που χρησιμοποιούνται στη ναυτιλία

Το αθάνατο «παπάκι» που όργωνε με σούζες την Ελλάδα

Ο στρογγυλοφάναρος θρύλος των ’80s που μετατράπηκε σε σύμβολο κοινωνικής ανυπακοής!
Τσάρκες, μαγκιά, αλητεία και εφηβικές τρέλες ενσαρκώνονταν άλλοτε ιδανικά στη χώρα μας μέσα από ένα μικρού κυβισμού μηχανάκι που συστάσεις δεν χρειάζεται, μιας και δεν έφυγε ποτέ από τις ζωές μας.
Εκεί λοιπόν στην καρδιά της δεκαετίας του 1980, ανάμεσα στα φαντεζί χτενίσματα, το κιτσάτο ντύσιμο, τα έντονα βαψίματα, τις

Οι εκκεντρικότητες του ρώσου ηγέτη Βλαντίμιρ Πούτιν ..Foto Video

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι ο άνθρωπος που πήρε τη Ρωσία από το χέρι και την έβαλε στο «κλαμπ» των ισχυρότερων χωρών του πλανήτη. Ξεκινώντας την πολιτική του καριέρα από την Αγία Πετρούπολη, όπου και γεννήθηκε, και τη θέση του σύμβουλου Διεθνών Σχέσεων, ανέβηκε στην ιεραρχία και κέρδισε επιρροή, παραμένοντας μέχρι εκείνη τη στιγμή στο παρασκήνιο.
Κατόπιν μετακόμισε στη Μόσχα, όπου και συνέχισε να κερδίζει πολιτικούς πόντους μέχρι

Οι 20 γνωστές και άγνωστες πόλεις της Αμερικής για να βγάλεις λεφτά...

Μια λίστα με τις 20 πόλεις που αξίζει να μεταναστεύσει κανείς γιατί έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγάλει λεφτά έχει σίγουρα τη δική της αξία! Πρόκειται για 20 πόλεις της Αμερικής οι κάτοικοι των οποίων τα καταφέρουν καλύτερα από τους υπόλοιπους.
Συγκεκριμένα πρόσφατα το US News & World Report κατέταξε τις 100 πιο πολυπληθείς αμερικανικές πόλεις ως προς την ποιότητα ζωής, λαμβάνοντας υπ’ όψιν παράγοντες όπως το κόστος ζωής, την ποιότητα εκπαίδευσης και παροχών υγείας και την πρόσβαση σε καλά αμειβόμενες δουλειές.

Ποιος είναι ο «αναρχικός του Διαδικτύου» που εντάχθηκε στην Google

Ο Christopher Poole, ο «κακός» του Ίντερνετ που συνέδεσε το όνομά του με το «όλα επιτρέπονται online»
Έχει χαρακτηριστεί ο «αναρχικός του διαδικτύου», ο «Μαρκ Ζούκεμπεργκ του underground Διαδικτύου». Ο Christopher Poole, ο ιδρυτής του αμφιλεγόμενου ιστότοπου 4chan, θεωρείται από τους πιο έμπειρους και ταλαντούχους ανθρώπους στην δημιουργία και διαχείριση μεγάλων online κοινοτήτων. Μάλιστα το 2008 είχε ανακηρυχθεί, μετά από μεγάλη ψηφοφορία των Times, ως ο πιο σημαντικός άνθρωπος του πλανήτη!

Διάσημα ερωτικά τρίγωνα που προκάλεσαν αίσθηση

Οι πικάντικες ερωτικές ιστορίες ανέκαθεν είχαν τη γοητεία τους και ειδικά όταν σε αυτές εμπλέκονται τρία πρόσωπα και μάλιστα ευρέως γνωστά. Ερωτικά τρίγωνα που προκάλεσαν σκάνδαλο στην εποχή τους και ιστορίες που απέκτησαν τεράστια δημοσιότητα λόγω των λαμπερών προσωπικοτήτων που εμπλέκονταν σε αυτές.
Ποιητές, βασιλιάδες, πριγκίπισσες, ηθοποιοί, τραγουδιστές…

Αποζημίωση 113 εκατ. δολαρίων στον Χαλκ Χόγκαν για sex tape

Αμερικανικό ορκωτό δικαστήριο καταδίκασε σήμερα τον ιστότοπο Gawker σε αποζημίωση 115 εκατομμυρίων δολαρίων στο διάσημο επαγγελματία παλαιστή Χαλκ Χόγκαν επειδή δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο ο παλαιστής του κατς εμφανιζόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με τη σύζυγο ενός φίλου του.
Οι έξι ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Gawker παραβίασε την ιδιωτική ζωή του Χαλκ Χόγκαν δημοσιοποιώντας αυτό το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 41 δευτερολέπτων.

Σήμερα κατεβάζουμε τους διακόπτες για μία ώρα Έφτασε η «Ώρα της Γης»

Στο σκοτάδι θα βυθιστούν στις 20:30 τοπική ώρα σήμερα μνημεία και αξιοθέατα σε περισσότερες από 170 χώρες στο πλαίσιο της εκστρατείας η «Ώρα της Γης», ενώ όλοι (πολίτες, επιχειρήσεις, κοινότητες κλπ) καλούνται να σβήσουν τα φώτα για μια ώρα.
Τρεις μήνες μετά την 21η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στο Παρίσι (COP21) η «Ώρα της Γης» προσδοκά να κινητοποιήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο για την τήρηση των δεσμεύσεων που αναλήφθηκαν στη σύνοδο αυτή για την αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.

Συνετρίβη Boeing στη Ρωσία κατά την προσγείωση foto-video

Έκανε κύκλους πάνω από το Ροστόφ για δύο ώρες
Συνετρίβη κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Rostov-on-Don στο Ροστόφ της νότιας Ρωσίας ένα Boeing 737 της αεροπορικής εταιρείας Flydubai του Ντουμπάι (Flydubai Flight 981) το οποίο είχε απογειωθεί από το Ντουμπάι.
Οι 61 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους και τα έξι μέλη του πληρώματος και τέσσερα παιδιά είναι νεκρά, όπως ανέφεραν ρώσοι αξιωματούχοι. «Δυστυχώς είναι όλοι νεκροί» δήλωσε ο Βίκτορ Γιανουτσένκο, αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου εκτάκτων αναγκών, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.