ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ- Xριστουγεννιάτικο το σκηνικό από αύριο

Χριστουγεννιάτικο αναμένεται να είναι το σκηνικό από αύριο, Τρίτη, αφού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός επιδεινώνεται και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ημειορεινά και τα ορεινά της Ελλάδας. Τα πρώτα χιόνια θα πέσουν από το απόγευμα

ΗΠΑ: Εκδήλωση για την οικονομική στήριξη της 16χρονης Μυρτούς

Διοργανώθηκε από την ομάδα νέων «Οι Φίλοι της Μυρτώς» - Παρευρέθηκε και η μητέρα της Πεντακόσια και πλέον άτομα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν νέοι και νέες, παρευρέθησαν στη φιλανθρωπική εκδήλωση, στη Μασαχουσέτη, που διοργάνωσε η ομάδα νέων «Οι Φίλοι της Μυρτώς» υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Σωματείων Νέας Αγγλίας. Στόχος της εκδήλωσης, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ομογενειακής εφημερίδα «Εθνικός Κήρυκας» της Νέας Υόρκης, ήταν η οικονομική στήριξη της 16χρονης Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, η οποία νοσηλεύεται στη Βοστώνη.

Ομπάμα και Ραούλ Κάστρο θα εκφωνήσουν επικήδειο στην επιμνημόσυνη δέηση για τον Μαντέλα

Εκτός από τους δύο «αντίπαλους» ηγέτες χαιρετισμούς θα απευθύνουν, μεταξύ άλλων, και ηγέτες όπως η πρόεδρος της Βραζιλίας και ο αντιπρόεδρος της Κίνας Το πρόγραμμα της επιμνημόσυνης δέησης για τον Νέλσον Μαντέλα που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τρίτης και θα διαρκέσει τέσσερις ώρες ανακοίνωσε τη Δευτέρα η προεδρία της Νότιας Αφρικής.

Συνελήφθη ειδικός φρουρός για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Ένας 29χρονος ειδικός φρουρός συνελήφθη από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή. Ο 29χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Αχαρνών κοντά σε καταυλισμό αθίγγανων στο Μενίδι

Αθωώθηκαν 46 οπαδοί του ΠΑΟΚ για επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι 46 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που κατηγορήθηκαν ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο επιτέθηκαν με πέτρες και κροτίδες στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.

Θανατηφόρο τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας

Ένας νεκρός και μία τραυματίας είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου με υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο 64ο χλμ. της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων στον κόμβο του νοσοκομείου Αγρινίου.

Αμερικανικοί κολοσσοί όπως Google και Facebook ζητούν αλλαγές στούς τρόπους «παρακολούθησης»

Οκτώ αμερικανικοί κολοσσοί, μεταξύ τους οι Facebook, Twitter, Google και Apple, δημοσιοποίησαν σήμερα ανοιχτή επιστολή τους προς τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα με την οποία ζητούν "μεταρρύθμιση των μεθόδων παρακολούθησης" της Ουάσινγκτον, μετά τις αποκαλύψεις του πρώην τεχνικού της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (NSA) των ΗΠΑ Εντουαρντ Σνόουντεν.

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠAΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

Έτοιμο από κάθε άποψη είναι το Χωριό της Ρούμελης στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας για την εορταστική περίοδο 7 Δεκεμβρίου με 7 Ιανουαρίου. Σήμερα μάλιστα δίνονται οι τελευταίες πινελιές προκειμένου το Χωριό της Ρούμελης να εμποτιστεί κατάλληλα με το κλίμα των Χριστουγέννων!

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠAΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

Έτοιμο από κάθε άποψη είναι το Χωριό της Ρούμελης στον χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας για την εορταστική περίοδο 7 Δεκεμβρίου με 7 Ιανουαρίου. Σήμερα μάλιστα δίνονται οι τελευταίες πινελιές προκειμένου το Χωριό της Ρούμελης να εμποτιστεί κατάλληλα με το κλίμα των Χριστουγέννων!

ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ- Σε όλη τη Δύση υπάρχουν άστεγοι, εσείς πού κολλάτε;

Με μοχλό πίεσης την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα, ζυγίζοντας την επιθυμία τής κυβέρνησης να αναλάβει καθήκοντα χωρίς να υπάρχουν εκκρεμότητες με τους δανειστές, η τρόικα εξακολουθεί να ασκεί πιέσεις, εξαιτίας των διαφορών που χωρίζουν τις δύο πλευρές σε καθοριστικά ζητήματα για την αξιολόγηση.

NBA: Aποδοκιμασίες για Νικς μετά τον διασυρμό από τους Σέλτικς

Οι Σέλτικς έκαναν πάρτι διαλύοντας με 114-73 στη Νέα Υόρκη τους Νικς, που αποδοκιμάστηκαν έντονα από το κοινό τους Ο κατήφορος για τους Νικς συνεχίζεται.