H Ρένια Λουιζίδου και η αυστηρή κριτική στα Νάνα Μούσχουρη

Μετά τον Γιάννη Ζουγανέλη …σειρά είχε η Ρένια Λουιζίδου, η οποία σχολίασε στην «Πρωινή Μελέτη» την..

Σέξι η Uma Thurman ...ακόμη και στα 41!

Μπορεί στη νέα της ταινία, με τίτλο «Επικίνδυνο Πάθος», να..

Τι εύχεται για το 2012; Έλενα Παπαβασιλείου: Είμαι μόνη!

«Μόνη μου είμαι», δήλωσε η Έλενα Παπαβασιλείου στην κάμερα του Star που την «τσάκωσε» να βγαίνει από ζαχαροπλαστείο με μία τσάντα γεμάτη σοκολάτες..

Παρουσιάστρια του CNN γδύθηκε on air!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η παραμονή Πρωτοχρονιάς στο CNN ήταν ιδιαίτερη και διασκεδαστική.Το βράδυ της παραμονής, δώδεκα λεπτά πριν..

Ξεσηκώνει τα αντρικά πλήθη Brooklyn Decker: Αθώα και σέξι!

Από την μια καυτή φωτογράφηση στην άλλη. Ο λόγος για την εκρηκτική Brooklyn Decker που για ακόμα μια φορά πόζαρε στο..

Τρελαίνει κόσμο… Μαγειρεύοντας με την καυτή Paola!

Είναι από την Κολομβία και μπήκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει με τα απολύτως..

Alessandra Ambrosio: Το «καυτό» δώρο στους θαυμαστές της

Για μια ακόμη φορά η Alessandra Ambrosio αποδεικνύει το λόγο που είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο.
Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιό και παίρνοντας τις πιο σέξι της πόζες, η 30χρονη..

Ρομπέρτα, η πιο σέξυ αθλήτρια του κόσμου


Fitness η πιο σέξυ αθλήτρια στον κόσμο.
Δεν είναι απλά η πιο σέξυ αθλήτρια στο skydiving αλλά η πιο σέξυ αθλήτρια όλων των σπορ σύμφωνα με το δημοψήφισμα του γνωστού..

"Καυτή" φωτογραφία της Miley Cyrus διέρρευσε στο Διαδίκτυο

Μια ακόμα καυτή φωτογραφία της Miley Cyrus διέρρευσε στο διαδίκτυο και έχει ήδη προκαλέσει χαμό στους..

Χιου Χέφνερ: Η Κρίσταλ θα του πάρει και το σκυλάκι

Η Playmate Κρίσταλ Χάρρις όχι μόνο άφησε τον Χιου Χέφνερ, στα κρύα του λουτρού και κράτησε και το μονόπετρο αξίας 90.000 δολαρίων την υπερπολυτελή Μπέντλει αλλά τώρα διεκδικεί την κηδεμονία...του σκυλιού τους..

H Μελίσσα από το Πόρτο Αλλέγκρε

Η Μελίσσα Λουζάρντο μοντέλο από το Πόρτο Αλλέγκρε της Βραζιλίας που διακρίθηκε στο διαγωνισμό για τη Μις Ροζάριο στην Αργεντινή, όταν ήταν είκοσι χρονών.
Από τότε ακολούθησαν φωτογραφίσεις για το Playboy της Βραζιλίας αλλά και άλλων χωρών. Για αυτό το μήνα φωτογραφήθηκε στο Playboy της Ολλανδίας.

VIDEO - Rally Dakar 2012: Στιγμιότυπα από την SS3

Η περιπέτεια του Rally Dakar 2012 συνεχίστηκε την Τρίτη 3/1 με την διεξαγωγή της 3ης ετάπ. Οι αγωνιζόμενοι ξεκίνησαν από την πόλη San Rafael..

Ράλι Dakar 2012: Αλλαγή πρωταγωνιστών

Η τρίτη ημέρα του αγώνα βρήκε τους Ντεπρέ (μοτοσικλέτες) Χόλοβιτς (αυτοκίνητα) και Ντε Ρούι (φορτηγά) να προηγούνται στη γενική κατάταξη..

Αυτό είναι το Nissan Juke-R των 458PS!

Η Nissan ανακοίνωσε τις επιδόσεις και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπου μοντέλου supercar crossover Juke-R, που κατασκεύασε..

Το 2012 το Honda CR-Z Mugen των 180 PS!

ο υβριδικό σπορ αυτοκίνητο της Honda δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη… Η γρήγορη έκδοση Mugen θα παρουσιαστεί ..

Απαντήσεις για όσα τον κατηγορούν θα δώσει διά τηλεοράσεως ο πρόεδρος της Γερμανίας

Απαντήσεις στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ευνοϊκά δάνεια πρόκειται να δώσει το απόγευμα σε τηλεοπτική συνέντευξη ο πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ, ο οποίος θεωρείται ευνοούμενος της Ανγκελα Μέρκελ. Ο Βουλφ, πάντως, εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη των περισσότερων..

Απορρίφθηκαν οι μηνύσεις κατά του Βουλφ «Κατέρρευσε» το κατηγορητήριο για τον Γερμανό πρόεδρο

Γερμανοί εισαγγελείς απέρριψαν σήμερα τις μηνύσεις που είχαν κατατεθεί εναντίον του προέδρου Κρίστιαν Βουλφ, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε τίποτε παράνομο στις σχέσεις του με πλούσιου..

Θρίλερ οκτώ ψήφων στην Άιοβα

Το ίδιο ποσοστό, περίπου 25% των ψήφων, καταγράφουν οι αμερικανοί υποψήφιοι για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, Μιτ Ρόμνι και Ρικ Σαντόρουμ, κατά την προκριματική ψηφοφορία της Άιοβα. Ωστόσο, με οκτώ ψήφους διαφορά αναδείχτηκε τελικώς νικητής ο Μιτ Ρόμνι..

'Ισόπαλοι'' Ρόμνι και Σαντόρουμ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

Οι αμερικανοί υποψήφιοι για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Μιτ Ρόμνι και Ρικ Σαντόρουμ, εξασφάλισαν το ίδιο.. ποσοστό περίπου 25% της ψήφου κατά την

ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ: ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ Κούρσα με φαβορί τον Ρόμνι

Η αναμέτρηση που ξεκινά σήμερα από την Αϊόβα δεν αποκλείεται να κριθεί στο «φότο φίνις», δεδομένων των μεγάλων διακυμάνσεων στα ποσοστά των υποψηφίων..

Έγκριση για άσκηση Ρώσων εντός του FIR Αθηνών

Έγκριση στην Ρωσία για αεροναυτικές ασκήσεις εντός του FIR Αθηνών, έχει δώσει η Αθήνα μετα από αίτημα της Μόσχας. Η άσκηση ζητηθηκε λογω της προσέγγισης στην Αν. Μεσόγειο του ρωσικού..

Φτάνει στη Συρία το ρωσικό αεροπλανοφόρο

Το «Ναύαρχος Κουζνετσόφ» και η συνοδεία του θα δέσουν στην Ταρσό της Συρίας, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια της διεθνούς κοινότητας να επιβάλλει «ανακωχή» στην σύγκρουση της..