Το 2012 το Honda CR-Z Mugen των 180 PS!

ο υβριδικό σπορ αυτοκίνητο της Honda δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη… Η γρήγορη έκδοση Mugen θα παρουσιαστεί ..
επίσημα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές του 2012.
Όπως έχει διαρρεύσει, το ιαπωνικό μοντέλο θα έχει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,5 lt ο οποίος θα αποδίδει 180 PS. Για την επιτάχυνση 0-100 km/h θα χρειάζεται περίπου 6,0 sec και η τελική του ταχύτητα θα αγγίζει τα 210 km/h. Οι φίλοι της Honda ίσως να δυσαρεστηθούν με αυτά τα νέα, καθώς το πρωτότυπο που είχαν παρουσιάσει οι Ιάπωνες (φωτογραφία) είχε κινητήρα απόδοσης 200 PS.
Η τιμή του CR-Z Mugen εκτιμάται ότι θα είναι κάτω από 27.000 ευρώ στη Μ. Βρετανία.
 

Αυτό είναι το νέο Honda CR-V (video)

 Την τελική έκδοση της τέταρτης γενιάς CR-V παρουσίασαν σήμερα οι άνθρωποι της Honda στην έκθεση του Λος Άντζελες. Όπως αναμενόταν, το μοντέλο παραγωγής δε διαφέρει πολύ από το πρωτότυπο που είχαμε δει πριν από περίπου δύο μήνες.
Το νέο CR-V θα διατίθεται στις Η.Π.Α. με κινητήρα 2,4 lt i-VTEC, ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 188 PS, μέγιστη ροπή 22,5 kgm και ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση για την κατηγορία του (σύμφωνα με τους ανθρώπους της Honda). Η ευρωπαϊκή έκδοση ωστόσο πιθανότατα θα φοράει άλλον κινητήρα μικρότερης χωρητικότητας…
Το νέο SUV της ιαπωνικής εταιρίας θα διατίθεται σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις. Στο εσωτερικό του υπάρχουν πολύ άνετοι χώροι, αλλά και πλούσιος εξοπλισμός άνεσης κι ασφάλειας. Μεταξύ άλλων θα υπάρχει και σύστημα λήψης κι αποστολής SMS.
Το εντελώς νέο Honda CR-V θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στην αμερικάνικη αγορά στις 15 Δεκεμβρίου.

 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...