Για τέταρτη φορά στα... πόδια του Μέσι η «Χρυσή Μπάλα» Video.foto..

Ο ίδιος παρουσιάστηκε με πουά κοστούμι. Ο Ινιέστα με τη λάμψη του πρωταθλητή κόσμου. Ο Ρονάλντο με την... Ιρίνα Σάικ. Ό,τι κι αν γινόταν όμως, η «Χρυσή Μπάλα» (και) του 2013 ανήκει στον Λιονέλ Μέσι!.

Σε δημοπρασία αδημοσίευτες φωτογραφίες των Beatles


Σε δημοπρασία πρόκειται να βγουν αδημοσίευτες έγχρωμες φωτογραφίες των θρυλικών Beatles από την πρώτη τους περιοδεία στην Αμερική.
Οι 65 αυτές φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το 1964 με έγχρωμο φιλμ και θα βγουν σε δημοπρασία από τον οίκο Omega Auctions, στις 22 Μαρτίου του 2013, 50 χρόνια μετά από την..

Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής με έργα Ραχμάνινοφ

Ένας Έλληνας που δέχεται τα κολακευτικότερα σχόλια από την «δύσκολη» κριτικό των Βρετανικών Times του Λονδίνου, ένας πιανίστας, συνθέτης και μαέστρος που έχει «κατακτήσει» τα θέατρα διεθνώς, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, παίζει την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κομμάτια του Ρώσου συνθέτη Σεργκέι Ραχμάνινοφ..

Λάκης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Πουλικάκος στο Κύτταρο

Ο Λάκης Παπαδόπουλος ή Λάκης με τα Ψηλά Ρεβέρ και ο Δημήτρης Πουλικάκος, μαζί και χώρια, στη σκηνή του Κυττάρου, μετά απο καιό και συγκεκριμένα, σ τις 11 Ιανουαρίου.

«Μαγεύουν» τα χιονισμένα Ανώγεια, αλλά παραμένουν τα προβλήματα


Συνεχίζεται η σφοδρή χιονόπτωση στα Ανώγεια στο Ρέθυμνο, ενώ σε ορισμένα σημεία το χιόνι είχε ξεπεράσει τους δεκαπέντε πόντους.

Μπορεί η εικόνα του ιστορικού χωριού στις πλαγιές του Ψηλορείτη να είναι «μαγική», όμως παραμένουν τα προβλήματα..

Νταβούτογλου: Αν η Ελλάδα καταθέσει συντεταγμένες για ΑΟΖ, θα απαντήσουμε


Προειδοποιήσεις και έμμεσες απειλές από την Τουρκία για το ενδεχόμενο να καταθέσει η Ελλάδα συντεταγμένες για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Τι δήλωσαν Νταβούτογλου και Γιλντίζ ,

Ο Φ. Κουβέλης διέγραψε Βουδούρη και Μουτσινά από τη ΔΗΜΑΡ


Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη, έθεσε εκτός ΚΟ του κόμματος τον Οδυσσέα Βουδούρη και τον Π. Μουτσινά.

Κίνα: Πρωτοφανής διαδήλωση υπέρ της ελευθερίας του Τύπου Video..


Εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν μπροστά από τα γραφεία φιλομεταρρυθμιστικής εφημερίδας στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας, για να διαμαρτυρηθούν έπειτα από τη λογοκρισία που επιβλήθηκε στο κύριο άρθρο της. Αυτή ήταν η πρώτη διαμαρτυρία κατά της λογοκρισίας που λαμβάνει χώρα στην Κίνα εδώ και 20 χρόνια.

Διαπραγματεύσεις μεταξύ Καΐρου και ΔΝΤ Video..

Συνομιλίες με την Αίγυπτο ξεκίνησε τη Δευτέρα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
  Οι διαβουλεύσεις έχουν να κάνουν με το δάνειο ύψους 4,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ζήτησε η αιγυπτιακή κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει την οξύτατη κρίση που ξεκίνησε από την εξέγερση εναντίον του καθεστώτος Μουμπάρακ και που εξαντλεί τα συναλλαγματικά αποθέματα της χώρας.

Τυχερός ως κάτοχος ρωσικού διαβατηρίου δηλώνει ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ VID FOTO..


Ο κάτοχος ρωσικού πλέον διαβατηρίου, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, επισκέφθηκε στη ρωσική πόλη Σαράνσκ για τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Η πόλη βρίσκεται στη Μορδοβία, μια περιοχή που είναι γνωστή για τα στρατόπεδα γκουλάγκ από την εποχή του Στάλιν.
Εκεί μάλιστα βρίσκεται ακόμη μια μεγάλη φυλακή, όπου κρατείται ένα από τα μέλη των Pussy Riot.

ΑΘΛΙΤΗΚΑ ΣΤΟ PLANET STARS ERT SPORT


Έβαλε τέσσερα γκολ την πρώτη μισή ώρα και μετά "πάτησε φρένο" η Μπαρτσελόνα σ' ένα ματς, που έχει τον χαρακτήρα του ντέρμπι της Βαρκελόνης. Η πρωτοπόρος του ισπανικού πρωταθλήματος νίκησε 4-0 την Εσπανιόλ…
Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 23:55 | 


Νέο ενδιαφέρον παίρνει το πρωτάθλημα της Serie A, μετά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής. Οι δύο μεγάλες εκπλήξεις έγιναν στο Τορίνο και στην Φλωρεντία, όπου η πρωτοπόρος Γιουβέντους ηττήθηκε από τη Σαμπντόρια με…
Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2013 23:51 | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ/ΔΙΕΘΝH...