Stella Maxwell: Ενας πραγματικός άγγελος

Με ύψος 1.77, μπλε μάτια και ξανθά μαλλιά δεν θα μπορούσε να μην είναι περιζήτητη για φωτογραφήσεις στα πιο γνωστά περιοδικά, τα οποία τη φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους 
Με τα νέα σέξι εσώρουχα της Victoria's Secret φωτογραφήθηκε η εντυπωσιακή καλλονή Stella Maxwell, η οποία πριν από 2 χρόνια έγινε ένας από τους αγγέλους της εταιρείας, κάτι που εκτίναξε την καριέρα της στα ύψη.

Brad Pitt: Γιατί έφτυσε την τσίχλα του στο μάτι του Zach Galifianakis

Το νέο επεισόδιο της εκπομπής είχε καλεσμένο τον Brad Pitt και οι ερωτήσεις που του κάνει ο οικοδεσπότης έχουν σαν αποτέλεσμα να φτύσει ο Brad πάνω του-λιγάκι ενοχλημένος- την τσίχλα που μασούσε
Μια ιδιαίτερα απολαυστική συνάντηση είχαν στην αμερικανική διαδικτυακή τηλεόραση και στο “Between Two Ferns” οι ηθοποιοί Zach Galifianakis και ο Brad Pitt.

«Μάχη» Nova - OTE TV για την κορυφή της συνδρομητικής τηλεόρασης

Μέχρι και το 2011, η εκτίμηση που υπήρχε για την αγορά των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης (κυρίως μέσω δορυφόρου) ήταν πως είχε φθάσει στο ζενίθ της, καθώς οι ρυθμοί ανάπτυξης δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως σχετικά χαμηλοί.

Η «Η» αποχαιρετά ένα σπουδαίο άνθρωπο - Αύριο στις 14.00 στο Α' Νεκροταφείο η κηδεία του Τριαντάφυλλου Δραβαλιάρη

Αύριο, Παρασκευή στις 14.00, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο Τριαντάφυλλο Δραβαλιάρη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο. Η κηδεία θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο στην Εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.