Τι κάνει η Ζέτα Μακρυπούλια στις Σεϋχέλλες;

Μπορεί ο χειμώνας να είναι πολύ κοντά, όμως η Ζέτα Μακρυπούλια ζει το δικό της καλοκαίρι στις μακρινές Σεϋχέλλες και μάλιστα χωρίς τον αγαπημένο της, Μιχάλη.

Όσο για το λόγο που οδήγησε τη λαμπερή Ζέτα να ταξιδέψει στον εξωτικό αυτό προορισμό;  Η καινούργια φωτογράφηση για την κολεξιόν της Raxevsky στην οποία τα τελευταία πέντε χρόνια η παρουσιάστρια - ηθοποιός και ..

Milla Jovovich: Campari Girl

Το κορίτσι του Campari θα είναι για τη χρονιά που μας έρχεται η ηθοποιός Milla Jovovich, η οποία φωτογραφήθηκε για το ημερολόγιο 2012 του Campari.

H 35χρονη Jovovich, η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Three Musketeers», που θα βγει στις 6 Δεκεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους, πόζαρε στον φακό του Dimitri Daniloff εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της: « Ως μοντέλο και ως ηθοποιός μπορώ να πω ότι ήταν μια συναρπαστική εμπειρία η οποία είχε θεατρικό αλλά και σοφιστικέ αποτέλεσμα». Το ημερολόγιο έχει τυπωθεί σε 9.999 αντίτυπα.

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες..
Μπορεί η Beyonce να περιμένει το πρώτο της παιδί, όμως στο νέο της video clip για το τραγούδι της «Party», η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν υπάρχει πουθενά. Φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό, «καυτά» σορτσάκια και επιδεικνύοντας το..

Το νέο παλάτι της Jennifer Lopez

Ένα πολυτελές σπίτι στην περιοχή The Hamptons της Νέας Υόρκης αγόρασε η τραγουδίστρια και κριτής του αμερικανικού American Idol, Jennifer Lopez.
H 41χρονη Lopez μετά το διαζύγιό της με τον Marc Anthony φαίνεται ότι θέλει να αλλάξει τελείως τη ζωή της και να κάνει μια καινούργια αρχή.
Το σπίτι αυτό, το οποίο της στοίχισε 18 εκατομ δολάρια, διαθέτει μεταξύ άλλων πανοραμική θέα, 7 υπνοδωμάτια, 9 μπάνια, πολλούς βοηθητικούς χώρους και μια μεγάλη πισίνα.


 ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες..

Η Αμερικανίδα «σεξοβόμβα» που κέρδισε τους Τσέχους!

Γεννημένη πριν από 32 χρόνια σε μια μικρή πόλη έξω από την Ουάσινγκτον, η Kaki West είναι από τις αγαπημένες γυναίκες των αντρικών περιοδικών.

Μοντέλο από τα 17 της, αλλά και ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια και Cybergirl του «Playboy», η West ζει μεταξύ Νέας Υόρκης και Λος Αντζελες...

Φωτιά η Catalina Otalvaro

Η Catalina Otalvaro γεννήθηκε στην Κολομβία πριν από 19 χρόνια. Η ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της την οδήγησαν γρήγορα στον χώρο του μόντελινγκ.
ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες..

Η Jennifer Lopez και η μικρή της αδερφή

Αυτή η εμφάνιση σίγουρα θα συζητηθεί, μιας και η Jennifer Lopez σπανίως εμφανίζεται με τη μικρότερη αδερφή της, Lynda.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε εκδήλωση της οργάνωσης  «Maribel» στο Λος Άντζελες.

Η διάσημη star και η 40χρονη αδερφή της, η οποία είναι βραβευμένη δημοσιογράφος με ΕΜΜΥ, συγκέντρωσαν  500.000 δολάρια για σοβαρό σκοπό.


ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες..

Άνοιξε και πάλι το θέατρο Μπολσόι στη Ρωσία

Το θρυλικό θέατρο Μπολσόι άνοιξε ξανά σήμερα τις πύλες του στους φιλότεχνους όλου του κόσμου, μετά από έξι χρόνια που παρέμεινε κλειστό προκειμένου να ανακαινιστεί..

Σεισμός 6,9 Ρίχτερ στο Περού

Σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στο νότιο Περού, όπως ανακοινώθηκε από το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS).

Σύμφωνα με το Reuters, ο σεισμός, το επίκεντρο του οποίου εντοπίστηκε 50 χλμ. νότια της παραθαλάσσιας πόλης Ίκα, έγινε αισθητός και στην πρωτεύουσα του Περού, Λίμα.

Δεν υπήρξε άμεση προειδοποίηση για τσουνάμι.

ΠΗΓΗ

Παταγονία: Η γη των αιώνιων παγετώνων

Στην Παταγονία συνειδητοποιείς ότι τα ταξιδιωτικά σου βήματα έχουν τελειώσει - έχεις φτάσει στην άκρη της Γης. Ο Νότιος Πόλος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, ενώ το σκληρό τοπίο και η βασανιστική..

ΑΡΚΑΔΙΑ: Περιπέτεια στον Λούσιο και τον Aλφειό

Στα νότια της Aρκαδίας υπάρχει η Γορτυνία και στο τελείωμα του Mαίναλου, η γη σχίζεται για να περάσει τα νερά του ένας ποταμός..

Κινεζική αναγνώριση για την κρητική βοήθεια

Τιμή για τον ίδιο και όλους τους Κρητικούς χαρακτήρισε τη βράβευση ο επιχειρηματίας Γιάννης Βαρδινογιάννης

Ευχαριστήρια επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποίησαν Κινέζοι αξιωματούχοι για να τιμήσουν τις τοπικές Αρχές και τους επιχειρηματίες που βοήθησαν στον..

ΕΡΤ: Παραποιήθηκε τίτλος στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων

Παραποίηση τίτλου κατά τη διάρκεια τους χθεσινού κεντρικού της δελτίου με φωτομοντάζ καταγγέλει η ΕΡΤ, η οποία θα καταθέσει για το θέμα αυτό μήνυση.-Ειδικότερα η ΕΡΤ καταγγέλει ότι το..

Οι πρώτες φωτογραφίες της Τζούλια Σαρκοζί. Τα δώρα των Μέρκελ - Κάμερον

Φωτογραφίες της μόλις πέντε ημερών δεσποινίδας Σαρκοζί, Τζούλια, βγήκαν στη δημοσιότητα ενώ ο Γάλλος πρόεδρος έχει ήδη αρχίσει να δέχεται δώρα για το νέο μέλος της οικογένειας.
Η Κάρλα Μπρούνι επέστρεψε από το μαιευτήριο κρατώντας τυλιγμένο με..

Έλενα Αλεξάνδρα . Inna Romania



Inna picture
DEITE VINDEO..

Rihanna :Νέο τραγούδι.

.
VIDEO.

Δομινίκη Κεφαλοπούλου: Σέξυ και ανατολίτισσα

Η Δομινίκη Κεφαλοπούλου έχει κερδίσει τους τίτλους ομορφιάς Μις Αφροδίτη 1999, Μις Υδρόγειος 1999 και Μις Ευρώπη 1999.
Πέρασε από την τηλεόραση τον «Πρωινό Καφέ» στον ΑΝΤ1, το..

Η κλιματική αλλαγή θα πλήξει κυρίως τις φτωχές χώρες

Από τις 30 χώρες που χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα εκτεθειμένες στους κινδύνους που επιφέρει η κλιματική αλλαγή, τα δύο τρίτα είναι στην Αφρική και όλες είναι αναπτυσσόμενες χώρες
Το ένα τρίτο της ανθρωπότητας -κυρίως στην Αφρική και τη Νότια Ασία- αντιμετωπίζει τους μεγαλύτερους κινδύνους από την αλλαγή του..