χριστουγεννιάτικη διάθεση Courtney Stodden: Η γυμνή Αγιοβασιλίτσα!

Έβαλε μόνο ένα ζευγάρι, ροζ σατέν γάντια και έναν σκούφο του Άγιου Βασίλη όχι κόκκινο, όμως... αλλά ροζ, και κάλυψε τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με κουτιά με δώρα.
Μέσα σε ροζ, χριστουγεννιάτικη διάθεση η 17χρονη Courtney Stodden πόζαρε μπροστά από ένα επίσης ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο με πούπουλα αλλά και στο.

To πιο γρήγορο χριστουγεννιάτικο τραγούδι στον κόσμο (video)

Ως το «πιο γρήγορο χριστουγεννιάτικο τραγούδι στον κόσμο» διαφημίζει η BMW τα «τρίγωνα κάλαντα» που είπαν τα τέσσερα μέλη ενός Α Καπέλα συγκροτήματος από τη Ζυρίχη.Ο χαρακτηρισμός δεν έχει να κάνει με το μήκος του τραγουδιού, αλλά με την ταχύτητα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν..

Ζημίες 711,8 εκατ., ευρώ ανακοίνωσε η Alpha Bank


Ζημίες 711,8 εκατ., ευρώ συμπεριλαμβανομένων των ζημιών από την αναγνώριση των νέων Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου στην εύλογη αξία κατά την ημερομηνία της, ανακοίνωσε ο όμιλος της Alpha Bank, στο εννεάμηνο του έτους.
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος, οι συνολικές κεφαλαιακές ανάγκες της Alpha Bank,.

Ζημίες 2,45 δισ. ευρώ για το 9άμηνο ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα

Ζημίες 2,45 δισ.ευρώ για το εννεάμηνο του 2012 ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας, κυρίως λόγω της αρνητικής συνεισφοράς από μη επαναλαμβανόμενες λειτουργικές πηγές, όπως τα αρνητικά αποτελέσματα από χρηματοοικονομικές πράξεις στην Ελλάδα και οι πρόσθετες ζημίες λόγω της απομείωσης ομολόγων και δανείων που ανταλλάχθηκαν στα πλαίσια του PSI καθώς και περαιτέρω προβλέψεις για απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου..

Γκάλοπ - βόμβα για τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα

Το «τέλος εποχής» για το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα της χώρας καταγράφει η έρευνα κοινής γνώμης της Marc, που πραγματοποιήθηκε για το «Εθνος της Κυριακής». Οι πολίτες εμφανίζονται απογοητευμένοι από την πολιτική κατάσταση που επικρατεί και προβλέπουν για το 2013 αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού σε ποσοστό 81,4%..

7,8 δισ. δολάρια θα καταβάλει η BP ως αποζημίωση για την πετρελαιοκηλίδα στον κόλπο του Μεξικού


Η αμερικανική δικαιοσύνη επικύρωσε σήμερα τη συμφωνία για την αποζημίωση πολιτών ύψους 7,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων που συνήφθη μεταξύ του πετρελαϊκού κολοσσού ΒΡ και δεκάδων χιλιάδων εναγόντων ιδιωτών που επλήγησαν από την τεράστια πετρελαιοκηλίδα το 2010 στον Κόλπο του Μεξικού..

Ποινική δίωξη κατά Λαϊκής και Α. Βγενόπουλου Για εξαπάτηση σε υπόθεση αξιoγραφων..


Ποινική δίωξη ασκήθηκε εναντίον της Λαϊκής Τράπεζας, του τέως εκτελεστικού αντιπροέδρου της Ανδρέα Βγενόπουλου και άλλων στελεχών της τράπεζας, καθώς και του τέως Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιου Ορφανίδη, με την κατηγορία της εξαπάτησης στην υπόθεση των αξιογράφων..

Στις φυλακές Χαλκίδας ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος


Στις φυλακές Χαλκίδας οδηγήθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας κατόπιν εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του.
Ο 57χρονος επιχειρηματίας ήταν φυγόποινος, καθώς εκκρεμούν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών...

Η Αφροδίτη του Steve Jobs δημιουργή προβλήματα..Εκδόθηκε δικαστική εντολή για προσωρινή κατάσχεση του 78 μέτρων σκάφους..


Εκδόθηκε δικαστική εντολή για προσωρινή κατάσχεση της Αφροδίτη 78 μέτρων σκάφους.Το σκάφος του Steve Jobs, συνιδρυτής της Apple, το οποίο είναι τώρα αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Άμστερνταμ, κατασχέθηκε στις 21 Δεκεμβρίου από το δικαστήριο.Εκπρόσωποι του Philippe Starck, ο σχεδιαστής..

Αργεντινή: δύο νεκροί, δεκάδες τραυματίες και εκατοντάδες συλληφθέντες σε λεηλασίες ..


Οι ληστείες που ξεκίνησαν στο Μπαριλότσε έχουν εξαπλωθεί σε άλλα μέρη της χώρας.
En los saqueos en varios centros comerciales que estallaron este jueves dos personas fallecieron, decenas resultaron heridas y más de 500 fueron detenidas..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Πρωτο Θεμα το ΕΘΝΟΣ την Ημερησια..











.................