Προεδρικές εκλογές Κύπρου: Στο 100% προβάδισμα Αναστασιάδη με 45,46%

Σαφές προβάδισμα του Νίκου Αναστασιάδη, υποψήφιου προέδρου του ΔΗΣΥ, καταγράφουν

Η αυστραλιανή κυβέρνηση τα θεωρεί ως περιβαλλοντικό πρόβλημα.. Μαζική θανάτωση τις Αυστραλιανής Καμήλας.Video


Καμήλες δεν εχει μόνο στην Αφρική,  στην Αυστραλία ήρθαν από το Πακιστάν και την Ινδία από τους Βρετανούς για να βοηθήσουν  την εξερεύνηση και μεταφοράς φορτίου στα μέσα της δεκαετίας του 1800. Δεδομένης μεγάλη, άνυδρο τοπίο της Αυστραλίας outback του, καμήλες ήταν τα μόνα ζώα αρκετά ισχυρή για την εργασία.

Προβάδισμα Αναστασιάδη στην Κύπρο με 48%-52,6%

Έκλεισαν στις 18.00 οι κάλπες για την εκλογή του νέου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σαφής εικόνα αναμένεται περίπου στις 20:30.

Caribbean David & Goliath: iGambling hub slaps US over copyright

One of the world's smallest economies, Antigua and Barbuda has beaten the US in a trade battle over

Ελεύθερη και ωραία και πάλι η Rihanna;

Η είδηση της επανασύνδεσης της Rihanna με τον Chris Brown είχε προκαλέσει πολλά ειρωνικά σχόλια προ εβδομάδων. Και τώρα οι «Κασσάνδρες» μάλλον επιβεβαιώνονται, αφού το διάσημο ζεύγος μάλλον δεν είναι (ξανά) μαζί...

ΦΕΣΤΙΒΑΛ Στο Σαν Ρέμο η Κάρλα Μπρούνι με νέο τραγούδι

Στο Σαν Ρέμο η Κάρλα Μπρούνι με νέο τραγούδι


Η άλλοτε πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι ταξιδεύει

AΝΑΖΗΤΗΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Κάτι βρόμικο υπάρχει στο κτίριο της Καγκελαρίας...

Αναδίπλωση στον Βορρά, στη μικρή και έντιμη Ευρωζώνη των πλεονασματικών ή ακόμη πιο χαλαρά σε μια βόρεια σύμπλευση των εντός και εκτός Ευρωζώνης που θα θυμίζει την Χάνσα, την εμπορική ένωση των λιμανιών της Βόρειας και της Βαλτικής Θάλασσας;

Είκοσι εκατοστά ψηλότερο σύντροφο θέλουν οι γυναίκες

Ο ιδανικός σύντροφος για μια γυναίκα εκτός από το χιούμορ, τα ωραία εξωτερικά χαρακτηριστικά και όλα εκείνα τα στοιχεία που κάθε γυναίκα προσθέτει στη δική της «λίστα», πρέπει να είναι και κατά 20 εκατοστά ψηλότερος από εκείνες, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα.

Ηλίας Βρεττός: «Αν νικήσω απόψε, το κύπελλο θα είναι δικό σας!!!»

Απομένουν μόλις λίγες ώρες πριν τον τελικό του Dancing With The Stars και όπως είναι φυσικό, οι δύο διαγωνιζόμενοι επιθυμούν εξίσου να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να πάρουν το «χρυσό» μετάλλιο στο χορό!

Δείτε δύτρια να μιλάει με λευκό καρχαρία!

Ένας λευκός καρχαρίας στα νερά της Χαβάης δεν είναι και η καλύτερη υποθαλάσσια παρέα για την μικροκαμωμένη ξανθιά δύτη, που δε δίστασε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής το σαρκοφάγο ζώο.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

«Ποιος μπορεί να σώσει την Ιταλία;», τιτλοφορείται το τελευταίο τεύχος του βρετανικού περιοδικού The Economist, το οποίο κυκλοφόρησε χθες, δέκα ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης-25ης Φεβρουαρίου. Μάλιστα, η πρώτη σελίδα του κοσμείται από μια φωτογραφία του…

«Καθαίρεση» Χατζηδάκη για το ΕΣΠΑ!

Για μαλλί πήγε χθες στο υπουργικό Συμβούλιο ο Κωστής Χατζηδάκης και βγήκε κουρεμένος, και μάλιστα με την ψιλή. Η καθαίρεσή του, και μάλιστα αιφνιδιαστικά, από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και η αφαίρεση του ΕΣΠΑ από τον υπουργό Ανάπτυξης, Μεταφορών κ.λπ. είναι ενδεικτική της αποτυχίας του σε έναν τομέα

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Αυτό που έγινε με τους “Βασιλιάδες” ήταν απαράδεκτο»


Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το κόψιμο της σειράς «Βασιλιάδες» και τι γεύση της αφήνει αυτό.

Αγγελική Ηλιάδη: «Το τραγούδι μου είναι το πιο ελληνικό απ' όλα»

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στο «Μες Στην Καλή Χαρά», το πρωί του Σαββάτου και μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision με το τραγούδι «Χίλιες Και Μία Νύχτες», αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη.

Θωμαή Απέργη: «Είμαι σε πανικό για τον τελικό της Eurovision»


Η βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision κατά το τέλος της οποίας θα αναδειχθεί το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού πλησιάζει.

Μόνο με τα πέδιλά της στην πισίνα η Eva Herzigova

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στην καμπάνια των εσωρούχων Wonderbra το 1994 δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη συνέκριναν με την ξανθιά σεξοβόμβα Marilyn Monroe. Και ήρθε η ώρα σχεδόν 20 χρόνια μετά από την πρώτη της εμφάνιση, η Eva να θυμίσει στους παλιούς και να δείξει στους νέους ότι αυτή η ομοιότητα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Σέξι στο «Esquire» η σύζυγος του Channing Tatum

Το υπέροχο σώμα της αποκαλύπτει η γυναίκα του Channing Tatum, Jenna Dewan, η οποία φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα για το αντρικό περιοδικό «Esquire».

900-HORSEPOWER TRUCK TAKES ON MOUNT SNOW SKI TRAILS


A Pro-4 off-road racing truck took to the snowy incline of Mount Snow to prove what's possible for Red Bull Frozen Rush. Just one week after record-breaking snowfall in the Northeast, Champion off-road racer Ricky Johnson took advantage of all the extra powder by riding a figure eight trail with jumps and berms while thousands of winter and motorsports fanatics cheered him on.

Red Bull Crashed Ice: Who's your favorite Ice Cross Downhill athlete? - Part 2


The Swiss Ice Cross Downhill elite presents itself: Kilian Braun, Jim de Paoli and Kim Müller from the Swatch Proteam are fighting to win your favor. Who's it going to be? Click into the clip and decide which way you want the story to move along.
Red Bull Crashed Ice, 2nd March 2013, Lausanne, Switzerland.

Sharia Shushed: 'Majority of Egypt against Muslim Brotherhood'

Egypt's hardline Islamists, including members of the ruling Muslim Brotherhood party, have gathered in Cairo for a rally calling for peace. That's after three weeks of protests against the government,