Eurovision 2016: Δείτε τις λαμπερές παρουσίες της τελετής έναρξης του διαγωνισμού!

Σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Στοκχόλμης έδωσαν το «παρών» οι 42 εκπρόσωποι της φετινής Eurovision. Οι συμμετέχοντες φόρεσαν τα καλά τους, περπάτησαν και πόζαραν στο κόκκινο χαλί.
Ανάμεσα τους η ελληνική αποστολή με τους Argo, ο Γιώργος Καπουτζίδης που έχει αναλάβει την περιγραφή του φετινού διαγωνισμού με την Μαρία Κοζάκου,

H Kim Kardashian στη Vogue Αυστραλίας

To τεύχος του περιοδικού που κυκλοφορεί στα περίπτερα στις 16 Μαΐου θέλει την Kim Kardashian ήρεμη όσο ποτέ. Δεν έχει λόγο να μην είναι.
Με την αυτοκρατορία της να μην δείχνει σημάδια κάμψης, η Kim Kardashian αν και έχει περπατήσει σε αναρίθμητα κόκκινα χαλιά από τότε που γέννησε τον γιος της, Saint, δεν είχε ωστόσο φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό που υπενθυμίζει το brand της.

Υγεία- Όμορφιά:Τι πρέπει να «κόψετε» από τη διατροφή σας για να κερδίσετε χρόνια ζωής

Η μακροβιότητα είναι αποτέλεσμα ενός συνδυασμού παραγόντων με την κληρονομικότητα να παίζει ρόλο σε ποσοστό 20-30%.

Η κατάκτηση της μακροζωίας μπορεί να επιτευχθεί σε ένα βαθμό μέσω της υιοθέτησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής βασισμένου στην πρόληψη και ειδικότερα την υγιεινή διατροφή, την άσκηση και την αποφυγή του καπνίσματος.

Υγεία- Όμορφιά: Γιατί αγαπάμε τους άνδρες που μας κάνουν να γελάμε

Σε όλους αρέσει να γελούν και όταν πρόκειται για τις ερωτικές σχέσεις, έρευνες δείχνουν πως το γέλιο είναι ένα κριτήριο ισχυρό για την επιλογή συντρόφου.

Σύμφωνα με μελέτη του Jeffrey Hall, Ph.D, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας, όταν δυο άγνωστοι συναντώνται, το γέλιο είναι εκείνο καθορίζει την έκβαση της γνωριμίας τους.

Ένας ακόμη λόγος για να αγαπήσεις την Κολομβία

Αποτυπωμένο πάνω στο κορμί της Rosanna Cordoba είναι το ταπεραμέντο της Λατινικής Αμερικής! Το μελαχρινό κορίτσι διαφημίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ομορφιές του τόπου της και μεταφέρει σε όλον τον κόσμο το ξακουστό όνομα της χώρας της.
Η καλλονή από την Κολομβία διαφημίζει κυρίως μαγιό και το κάνει πάρα πολύ καλά. Οι αναλογίες του σώματός της και το αισθησιακό της πρόσωπο την κατατάσσουν

Ένας μελαχρινός άγγελος κατέβηκε στη Γη Η εξωπραγματική ομορφιά της Elizabeth Smith

Η Μις Τροπική Ομορφιά 2014 με το καλλίγραμμο κορμί και το εξωπραγματικά όμορφο πρόσωπο εξελίσσεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς σε μία ακόμα διασημότητα εκτός παραδοσιακού συστήματος και γίνεται γνωστή στα πέρατα του πλανήτη.
Το Instagram της Elizabeth Smith είναι γεμάτο με απόλυτα σέξι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τις υπέροχες καμπύλες της!

Δυτική Ισλανδία: Χιονισμένη φυλακή για τραπεζίτες....Το «όχι» που έσωσε την Ισλανδία από την καταστροφή

Η φυλακή Kviabryggja στη δυτική Ισλανδία δεν χρειάζεται ούτε τοίχους ούτε συρματοπλέγματα ούτε πύργους για να «κρατήσει» τους τροφίμους της.
Μόνη της, σε ένα ανεμοδαρμένο ακρωτήριο, η πρώην αγροικία είναι η ίδια δέσμια του παγωμένου Βόρειου Ατλαντικού από τη μια πλευρά και μιας χιονισμένης πεδιάδας από την άλλη, η οποία αποτελείται από βράχους λάβας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ -Η λειψυδρία απειλεί την παγκόσμια οικονομία

Οι οικονομίες σε μεγάλα τμήματα του πλανήτη είναι πιθανό να συρρικνωθούν δραματικά έως τα μέσα του αιώνα, καθώς θα αυξηθεί η σπανιότητα του γλυκού νερού, εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, αναφέρεται σε νέα έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Η λειψυδρία, που επιδεινώνεται από την αλλαγή του κλίματος, θα μπορούσε να κοστίσει σε ορισμένες περιοχές έως και το 6% του ΑΕΠ τους, να προκαλέσει ραγδαίες αυξήσεις των τιμών των τροφίμων,

Η κόρη του Βαν Νταμ δέρνει καλύτερα από εκείνον

Στα χνάρια του πατέρα της Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ οδεύει η πανέμορφη Μπιάνκα! (Pics)
Adtech Ad
Μπορεί όταν ήταν μικρή η Μπιάνκα Βαν Νταμ να ξεκαθάριζε στον πατέρα της Κλοντ Βαν Νταμ, ένα από τους πλέον αγαπημένους "σκληρούς' του σινεμά και στη μητέρα της πρωταθλήτρια bodybuilder, ότι σιχαίνεται τις πολεμικές τέχνες, μεγαλώνοντας όμως άλλαξε γνώμη και πλέον οδεύει στα χνάρια τους,

Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες αυτό το βίντεο. Είμαστε ελεύθεροι ή ζούμε μέσα σε ένα ψέμα;

Ένα μικρό ντοκιμαντέρ που ρίχνει μια κριτική ματιά στον κόσμο γύρω μας και εκφράζει τις σκέψεις του για τη διεφθαρμένη κοινωνία (Vid)
Adtech Ad
Ο σκηνοθέτης Spencer Cathcart δημιούργησε ένα μικρό ντοκιμαντέρ που ρίχνει μια κριτική ματιά στον κόσμο γύρω μας και εκφράζει τις σκέψεις του για τη διεφθαρμένη κοινωνία.

Κάμερον: Το Brexit μπορεί να οδηγήσει σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο

Σε ομιλία του για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ αναμένεται να υποστηρίξει ότι η απόφαση να παραμείνει η Βρετανία στην Ευρώπη θα βοηθήσει να αποτραπεί μία νέα πολεμική σύγκρουση στην ευρωπαϊκή Ήπειρο.
Ο Κάμερον θα δώσει έμφαση στον ρόλο της Βρετανίας για την ειρήνευση στην Ευρώπη. Ο Βρετανός πρωθυπουργός θα τονίσει τις σημαντικές στιγμές της ιστορίας της Ευρώπης

Η εντυπωσιακή παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης» στην Κόκκινη Πλατεία (Live)

Με μια εντυπωσιακή παρέλαση και πλήθος εκδηλώσεων η Ρωσία γιορτάζει σήμερα τη συμπλήρωση 71 ετών από την νίκη κατά της ναζιστικής Γερμανίας και το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Κόκκινη Πλατεία η μεγαλειώδης παρέλαση παρόντος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Βούλτεψη σε Καμμένο: Τι έγινε Πάνο, τελείωσε ο πόλεμος;-Γέλασε και ο πρωθυπουργός! (Video)

Ο Πάνος Καμμένος τα έβαλε για μια ακόμη φορά με τη Νέα Δημοκρατία και η Σοφία Βούλτεψη βάλθηκε να τον ειρωνεύεται, κάνοντας ακόμα και τον πρωθυπουργό να γελάσει.
Ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτίθετο στη αξιωματική αντιπολίτευση, η Σοφία Βούλτεψη ακούστηκε από τα έδρανα να του φωνάζει: «Τι έγινε βρε Πανό, τελείωσε ο πόλεμος; Γύρισες;».

Πάτρα: Ο προϊστάμενος ήταν ο ...εγκέφαλος ομάδας που έκλεβε την επιχείρηση

Σοκ έχει προκαλέσει σε επιχειρηματικούς κύκλους των οποίων η έδρα βρίσκεται στη ΒΙΠΕ, η είδηση, σύμφωνα με την οποία, προϊστάμενος σε βιομηχανία που έχει έδρα στην περιοχή και στον οποίο οι ιδιοκτήτες είχαν τυφλή εμπιστοσύνη, πιάστηκε να κλέβει ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα παραγωγής της.

Στάχτη το 20% των σπιτιών στο Φορτ ΜακΜάρεϊ του Καναδά (Photos)

Η μεγάλη πυρκαγιά στην πετρελαϊκή πόλη του Φορτ ΜακΜάρεϊ στον Καναδά συνεχίζει να κατακαίει ότι βρει στο διάβα της, ενώ η μαζική εκκένωση της περιοχής συνεχίζεται από τις αρχές.Η φωτιά συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα, ενώ έχει καταστρέψει ολόκληρες γειτονιές, περίπου το 20%, στην αναφερόμενη πόλη, οδηγώντας σχεδόν 100.000 κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

Συνελήφθη και απελάθηκε ο ανταποκριτής του BBC στη Βόρεια Κορέα

Ο ανταποκριτής του BBC απελάθηκε από τη χώρα, εξαιτίας των φραστικών επιθέσεών του στο σύστημα της Βόρειας Κορέας, αλλά και της μη αντικειμενικής κάλυψης του ρεπορτάζ του, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου της Εθνικής Επιτροπής Ειρήνης, που έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Δευτέρα στην Πιονγκγιάνγκ όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

DW: O Σόιμπλε είναι σχεδόν μόνος εναντίον όλων στο Eurogroup

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε εμφανίζεται αυτοπαγιδευμένος στην επιμονή του να παραμείνει το ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα καθώς η πλειοψηφία των Ευρωπαίων εταίρων του ζητά να ανοίξει άμεσα η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους σύμφωνα με την Deutsche Welle (DW).
Το σημερινό Eurogroup θα είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη δοκιμασία για τον κ.Σόϊμπλε

Deutsche Welle: Μεγάλη δοκιμασία στο Eurogroup για τον Σόιμπλε που αυτοπαγιδεύτηκε

Μετά τη θυελλώδη συζήτηση στην ελληνική Βουλή, τα βλέμματα στρέφονται το μεσημέρι στο Eurogroup, όπου δεν αναμένονται μεν αποφάσεις για την πορεία της αξιολόγησης, αλλά θα καταγραφούν οι θέσεις των βασικών πρωταγωνιστών σε ό,τι αφορά κυρίως τη διαχείριση του χρέους που έχει γίνει και το αγκάθι της έκτακτης συνεδρίασης.

Η κιτρινίλα των μέσων ενημέρωσης

Τι να πρωτοδιαβάσεις ή να δεις; Το συνάφι των εκδοτών και των δημοσιογράφων που από το 1980 μέχρι το 2010 έγραφε και παρακινούσε τον κάθε ένα της συντεχνίας να ζητάει περισσότερα;

του Θάνου Πασχάλη

Ποιος ξεχνάει τον χρήσιμο οδηγό που διακινούσαν ορισμένες εφημερίδες για το πώς να γλιτώσουν φόρους οι αυτοαπασχολούμενοι; Ο απέραντος και εξωφρενικός λαϊκισμός.

Παπαδημούλης: Όσκαρ θράσους στη ΝΔ για το χρέος

«Όσκαρ θράσους» στη Νέα Δημοκρατία απονέμει μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τον χθεσινό ισχυρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για τη διόγκωση του δημοσίου χρέους της Ελλάδας.

Όπως σχολιάζει σε αναρτήσεις του στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης, η Νέα Δημοκρατία άφησε το 2009 δημόσιο χρέος
στο 125% του ΑΕΠ και το 2014, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, στο 180% του ΑΕΠ, ενώ αντί για εφαρμογή της ελάφρυνσης του χρέους ζητούσε πιστοποιητικό βιωσιμότητας.

Μαθήματα παραπληροφόρησης από Άδωνι, Μανιάτη και Ραχήλ (φωτό)

Με πλαστή είδηση και φωτογραφία του …2014 επιτέθηκαν στην κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης αλλά και οι Γιάννης Μανιάτης και Ραχήλ Μακρή.

Ένοπλη επίθεση κατά Τούρκου δημοσιογράφου στην Κωνσταντινούπολη (video)

Ένοπλη επίθεση πραγματοποίησε ένας άνεργος 40χρονος πατέρας κατά του Τούρκου δημοσιογράφου Τσαν Ντουντάρ την Παρασκευή, έξω από δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης.

 Η επίθεση έγινε λίγο πριν οι δικαστές ανακοινώσουν την απόφασή τους σχετικά με τις κατηγορίες σε βάρος του, περί αποκάλυψης κρατικών μυστικών.