Beyonce: Ρετουσάρει η ίδια τις φωτογραφίες της

Η 33χρονη Αμερικανίδα σταρ τους τελευταίους μήνες ανεβάζει συχνά σέξι φωτογραφίες της στις προσωπικές της σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πρώτα τις “πειράζει” εκείνη
Φωτογραφίες από τη μέρα των γενεθλίων της δημοσίευσε αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο η τραγουδίστρια Beyonce, η  οποία εμφανίζεται σε αυτές με ένα σέξι μπικίνι.

Θοδωρής Αθερίδης: Θα πέσουν μηνύσεις αν ασχοληθούν με την προσωπική μου ζωή

Απαντά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την Σμαράγδα Καρύδη
Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης και μίλησε τόσο για την επαγγελματική του όσο και για την προσωπική του ζωή.

Μοντέλα πήγαιναν σε μπάτσελορ πάρτι και έπαιρναν 8000 ευρώ

Στα χέρια της αστυνομίας ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που προωθούσε στην πορνεία μέσω Facebook μοντέλα από την Ανατολική Ευρώπη
Ροζ ατζέντα με τρανταχτά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της Βορείου Ελλάδας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Η Kelly Brook ξανά στη Μύκονο με μπούστο... που «σκοτώνει»

Η πληθωρική τηλεπερσόνα χαίρεται τον ήλιο και τα νερά του κυκλαδίτικου νησιού
Η Κelly Brook ψήφισε και φέτος Μύκονο για τις καλοκαιρινές της διακοπές της...

 Η πληθωρική τηλεπερσόνα εθεάθη να απολαμβάνει τα νερά του κυκλαδίτικου νησιού και να χαίρεται τον ήλιο φορώντας το μπικίνι της. Με ένα τιρκουάζ μαγιό, η 34χρονη μαγνήτισε τα βλέμματα και το φακό κυρίως με το πλούσιο μπούστο της, που «κλέβει» πάντα τις εντυπώσεις.

Λος Αντζελες Camille Rowe: Η Γαλλίδα που ξέρει από πόζες

Η Rowe, η οποία είναι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του φωτογράφου των σταρ Terry Richardson, πόζαρε με ριγέ μπικίνι προβάλλοντας με χάρη τη σέξι πίσω όψη της
Μια φωτογράφηση σε δρόμο του Λος Αντζελες έκανε αυτές τις μέρες η όμορφη Γαλλίδα Camille Rowe, την οποία εντόπισε επί το έργω ο παπαρατσικός φακός.

Lady Gaga: «Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας» *Lady Gaga: «Ευχαριστώ Athens, σας αγαπώ, φιλάκια μωράκι»!

Η τραγουδίστρια εκθείασε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας τυλιγμένη με την ελληνική σημαία - Πλήθος επωνύμων στο ΟΑΚΑ
Η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga ενθουσίασε τους θαυμαστές της, που έσπευσαν να την απολαύσουν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

ΤΑΙΠΕΔ: Στο «σφυρί» και η σπάνια φυσική κληρονομιά της Ελλάδας

Η προσπάθεια της κυβέρνησης και του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) να διατηρήσουν θολό το τοπίο σχετικά με τα ακριβή όρια των εκτάσεων δημόσιας γης που προορίζονται για «αξιοποίηση» -ξεπούλημα, έχει γίνει πλέον αντιληπτή από τον ελληνικό λαό.

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014*Αυτό είναι το νέο χαρτονόμισμα των 10 ευρώ

Την ερχόμενη Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το νέο, ανανεωμένο χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ, το οποίο δε θα έχει πολλές, αλλά σημαντικές διαφορές.
Η πρόοδος της τεχνολογίας στον τομέα των τραπεζογραμμάτιων αναμένεται να «τεσταριστεί» στο νέο χαρτονόμισμα, το οποίο σχεδιάστηκε προκειμένου να είναι πιο ασφαλές ανθεκτικό αλλά και πιο δύσκολο να παραχαραχθεί.

«Ανεύθυνες οι παρεμβάσεις του Σαμαρά στο καφενείο της Βουλής» * Εκλογές: Ο Βενιζέλος τις «ανάβει» κι ο Σαμαράς τις «σβήνει»

Σκληρή απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σαμαρά για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο εντευκτήριο του κοινοβουλίου

Η κόντρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ παίρνει πλέον προσωπικές διαστάσεις. Μετά τα όσα έλεγε χθες ο Αντώνης Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής πως αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγουν τα λεφτά από τις τράπεζες, ήρθε η σκληρή απάντηση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος – εμμέσως πλην σαφώς – χαρακτήρισε «ανεύθυνο» τον πρωθυπουργό .

Δημοψήφισμα του Newsbomb: Πρόθεση ψήφου μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ!

 Μεγάλο διαδικτυακό δημοψήφισμα του Newsbomb: Έχοντας ακούσει τις εξαγγελίες και τα προγράμματα όλων των κομμάτων στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν αύριο το πρωί γινόντουσαν εκλογές; - Πάρτε θέση τώρα στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του Newsbomb.

Οι Τούρκοι κατέλαβαν 250 ελληνικές συχνότητες * Σοφία Βούλτεψη προκάλεσε σάλο στη Βουλή, όταν δικαιολόγησε αυτή την κυβερνητική αδράνεια με τους... φυσικούς μηχανισμούς διάδοσης των ραδιοκυμάτων.

Επίθεση και κατάληψη 250 περίπου ελληνικών ραδιοφωνικών συχνοτήτων έχουν κάνει τουρκικοί κρατικοί και ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί, καλύπτοντας σαν ομπρέλα τον Έβρο, τα νησιά του Αιγαίου και τη μισή Κρήτη.

Ο ξένος τύπος αποθεώνει τον Θρύλο- Τρελαίνει την Ευρώπη ο Ολυμπιακός! ( super+picture+video )

Ο μαέστρος Μίτσελ έφτιαξε αυτή την ομάδα σε λίγες μόνο εβδομάδες και έβαλε τρία στην πρωταθλήτρια Ισπανίας δημιουργώντας φαντασιώσεις για τη συνέχεια - Μαρινάκης: «Περήφανη όλη η Ελλάδα» - Μίτσελ: «Τα κάναμε όλα καλά στο γήπεδο και η Ατλέτικο έχασε την άνεσή της» - Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού ο Σιμεόνε: «Πολύ καλά δουλεμένη ομάδα»

Αλέξης Μητρόπουλος: Ένα μόνο προεκλογικό μέτρο Σαμαρά κόστιζε 5 ΑΕΠ και 4 χρέη ( Super Video)

«Όταν ο κ. πρωθυπουργός στις αρχές Μαϊου προ των ευρωεκλογών με τον κ. Βενιζέλο μίλησαν γα δημιουργία 790.000 θέσεων εργασίας, η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη κοστολόγησε μόνον αυτό το ένα μέτρο του πρωθυπουργού σε 1 τρισεκατομμύριο 100 δισεκατομμύρια, δηλαδή με άλλα λόγια 5 ΑΕΠ και 4 χρέη.

Στο Βατικανό αύριο ο Τσίπρας για συνάντηση με τον Πάπα

Ειρήνη, μετανάστευση και προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο. Για πρώτη φορά ηγέτης της ριζοσπαστικής Αριστεράς γίνεται δεκτός στο Βατικανό. Η εξέλιξη αυτή αντανακλά τις αγωνίες, από διαφορετικές πλευρές, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και των ανθρωπιστικών προβλημάτων εξαιτίας των πολεμικών συρράξεων.

Βουλιάζει στην κινδυνολογία και τον πανικό ο Σαμαράς

Από μία κλωστή κρέμεται η κυβέρνηση καθώς η αδυναμία εύρεσης της "προεδρικής" πλειοψηφίας των 180 βουλευτών και η καθυστέρηση των δανειστών να ανοίξουν τη συζήτηση για την διευθέτηση του χρέους σπρώχνει την κυβέρνηση στην πόρτα της εξόδου.

ΔΗΜΑΡ Ζητά κατάργηση του μπόνους και του πλαφόν

Την αλλαγή του εκλογικού νόμου προτείνει και η ΔΗΜΑΡ, επαναλαμβάνοντας την πρόταση που είχε καταθέσει από τον Οκτώβριο του 2013 για την αλλαγή του πολιτικού συστήματος με την καθιέρωση της απλής αναλογικής και της πιστής αποτύπωσης των πραγματικών κοινωνικοπολιτικών συσχετισμών.

Γεωργιάδης: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν το πρωί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του φορολογικού τομέα του κόμματος, Δημήτρης Γελαλής. Γεωργιάδης: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες

Αυτός είναι ο χάρτης της Ευρώπης αν αυτονομηθούν όλες οι περιοχές που το ζητούν

«Αν κερδίσει το ΝΑΙ, η ανεξαρτησία θα ξεκινήσει με οργανωμένο τρόπο και θα λάβει ισχύ το 2016. Η γεωπολιτική αναταραχή, όμως, θα είναι σημαντική. Ολόκληρη η πολιτική και οικονομική Ευρώπη μπορεί να σχεδιαστεί από την αρχή: το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να βγει από την ΕΕ, οι αποσχιστικές τάσεις μπορεί να φουντώσουν στην Ισπανία κλπ.

Σαμαράς: «Αν δοθεί η ευκαιρία στον Τσίπρα για εκλογές, δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες»

«Όποιος μιλάει για εκλογές αυτή την στιγμή ή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν θέλει το συμφέρον του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα» ανέφερε
Με την χθεσινή του παρέμβαση ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς θέλησε να βάλει τέλος στην εκλογολογία που υπονομεύει την πολιτική σταθερότητα και παράλληλα να τονώσει το ηθικό των βουλευτών του. 

ΔΝΤ: Η κρίση «έφαγε» το 14,1% του ΑΕΠ από τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων

Η μεγάλη υποχώρηση του ΑΕΠ την περίοδο 2008 - 2013 δημιουργεί μια «πλασματική» εικόνα για τα επίπεδα του ιδιωτικού χρέους στην Ελλάδα , ενώ παράλληλα έχει συντελεστεί σημαντική συρρίκνωση του τραπεζικού κλάδου, τόσο σε επίπεδο χορηγήσεων όσο και σε ότι αφορά στη σχέση μεταξύ καταθέσεων και πιστώσεων με το ΑΕΠ σημειώνει μελέτη του ΔΝΤ με τίτλο Financial Access Survey που ερευνά την πρόσβαση των πολιτών, ανά τον κόσμο, στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.

Κεγκέρογλου: Αδιανόητη η παρέμβαση του κράτους στους μισθούς

"Αδιανόητο" χαρακτήρισε ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου "να έρχεται το κράτος και να λέει 'ρυθμίζω των μισθό'".
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επέμεινε ότι δεν πρέπει να συνεχιστεί η λογική της κρατικής παρέμβασης σε σχέση με τους μισθούς και τα επιδόματα

Ντράγκι: Δεν είπα ότι απορρίπτω τις απόψεις Τσίπρα

Σε διευκρινιστική δήλωση, που καταρρίπτει την υποτιθέμενη διαρροή πληροφορίας, σύμφωνα με την οποία κύκλοι της ΕΚΤ και Μάριο Ντράγκι "άδειαζαν" τον Αλέξη Τσίπρα, προέβη η ΕΚΤ.

Τσάμπιονς Λιγκ *Πάρτι η Ρεάλ, εφτάψυχη η Λίβερπουλ! * Πετάει… στ’ αστέρια η Ντόρτμουντ!

Σαρωτική η Ρεάλ Μαδρίτης που έγραψε ιστορία επικρατώντας 5-1 της Βασιλείας. Είδε τον… χάρο με τα μάτια της η Λίβερπουλ, αλλά με τον Τζέραρντ στις καθυστερήσεις νίκησε 2-1 την Λουντογκόρετς
Στο πρωτάθλημα δεν τα πάει καλά, αλλά η πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκίνησε εντυπωσιακά την προσπάθεια υπεράσπισης του στέμματός της!