Το απίστευτο ποσοστό των Ισλανδών που είδαν το ματς με την Αργεντινή!

Η Ισλανδία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Αργεντινή στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, όταν ο Φινμπόγκασον εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το ισόπαλο 1-1.
Η Ισλανδία παρουσιάστηκε πειθαρχημένη, δεν άφηνε χώρους και εγκλώβισε την Αργεντινή, που δεν κατάφερε τελικά να διασπάσει την άμυνα της αντιπάλου της.

Π. Καμμένος: Η πατρίδα μας βγαίνει από τα μνημόνια μέσα στην εβδομάδα

«Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα έχουμε καλά νέα για την πατρίδα μας. Έρχονται καλύτερες ημέρες» διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην τελετή των εγκαινίων 14 διαμερισμάτων που πρόκειται να καλύψουν τις στεγαστικές ανάγκες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στη σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι.
«Η πατρίδα μας βγαίνει από την εποχή των μνημονίων και της επιτροπείας. Ο ελληνικός λαός πλήρωσε πολύ ακριβά την κρίση αυτά τα οκτώ χρόνια.

Μέρκελ: Ελπίζω ότι θα κάνουμε με την Ελλάδα το τελευταίο βήμα στο πρόγραμμα

Την ελπίδα ότι στην συνεδρίαση του Eurogroup την Πέμπτη «θα καταφέρουμε να κάνουμε με την Ελλάδα το τελευταίο βήμα στο πρόγραμμα», εξέφρασε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, επισημαίνοντας ότι «τότε όλες οι χώρες του ευρώ θα βρίσκονται εκτός προγραμμάτων και θα είναι η σωστή στιγμή για να ληφθούν τα μέτρα θωράκισης της Ευρωζώνης».«Τώρα πιστεύω έχουμε την χρονική στιγμή.

Ένας μυθικός Φοίνικας, πολλά ειδικά εφέ και μια μεταφυσική εξήγηση της ιστορίας. Το προεκλογικό σποτ του Ερντογάν είναι ύμνος στην προπαγάνδα

Οι κάλπες στην Τουρκία ανοίγουν την Κυριακή και οι το ΑΚΡ όσο και ο ίδιος ο Ερντογάν βρίσκονται στην κορύφωσης της προεκλογικής εκστρατείας ρίχνοντας στη μάχη τα πιο δυνατά τους όπλα.
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το άκρως προπαγανδιστικό τελευταίο προεκλογικό βίντεο του επιτελείου του Ερντογάν

Καλοκαίρι και επίσημα από την Πέμπτη, τη μεγαλύτερη μέρα του έτους. Ξεκινά το θερινό ηλιοστάσιο

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 21 Ιουνίου, και συγκεκριμένα στις 13:07 ώρα Ελλάδας θα συμβεί το θερινό ηλιοστάσιο και θα ξεκινήσει το φετινό καλοκαίρι και επίσημα, με την μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα του έτους.
Από την Πέμπτη και μετά, οι μέρες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να μικραίνουν, ώσπου σχεδόν να εξισωθούν με τις νύχτες κατά την φθινοπωρινή ισημερία, ενώ στο χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου θα υπάρχει πια η μικρότερη μέρα.

«Πρόωρα» τα περί πώλησης στην Τουρκία ρωσικών μαχητικών Su-57, λέει η Μόσχα

Ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Άμυνας της κρατικής Δούμας, Γιούρι Σβίτκιν δήλωσε ότι είναι πρόωρο να πει κανείς ότι η Μόσχα θα πουλήσει στην Τουρκία ρωσικά μαχητικά Su-57 που θα αντικαταστήσουν τα F-35.
Πρόκειται για έμμεση απάντηση της Μόσχας στις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου,