Ποντάρουν στον τάφο της Αμφίπολης για να «καπελώσουν» τον Τσίπρα και να ανατρέψουν την επικαιρότητα από την επίσκεψη Τσίπρα στην ΔΕΘ

Στο Μαξίμου ελπίζουν ότι τα ευρήματα των ανασκαφών μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανατρέψουν την επικαιρότητα από την επίσκεψη Τσίπρα στην ΔΕΘ – Ετοιμάζουν ταξίδι αστραπή του Αντώνη Σαμαρά

Ο πανικός είναι ως γνωστόν κακός σύμβουλος και πολλές φορές οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς και σε κινήσεις απελπισίας.

Τα 51 ονόματα βουλευτών που ψήφισαν τον ΕΝΦΙΑ

 Δείτε τους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που με την ψήφο τους επικρότησαν την τροπολογία για τον φόρο ακινήτων

Τελικά η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Έχει όμως αντικαταστάτες, έχει «πάγκο» που λένε και στο ποδόσφαιρο. Όταν βρεθούν τα δύσκολα, γίνονται οι απαραίτητες αντικαταστάσεις και «όλα μέλι γάλα».

Miley Cyrus: Στην αγκαλιά της Bella Thorne

Αφού σηκώθηκε και περπάτησε στην πασαρέλα, με την προτροπή του σχεδιαστή που είναι φίλος της, η Cyrus έκατσε στην αγκαλιά της 17χρονης ηθοποιού Bella Thorne και πόζαρε βγάζοντας τη γλώσσα της ως συνήθως στο φωτογραφικό φακό
Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας να έριξε πανηγυρικά αυλαία, οι φωτογραφίες από τα σόου και τα πάρτι κάνουν ακόμα τον γύρο του διαδικτύου.

Διαψεύδει για sex-tape η Ίγκι Αζαλέα ράπερ φιλενάδα άσου του ΝΒΑ (video+photos)

Αρνείται κατηγορηματικά η Ίγκι Αζαλέα ότι «πρωταγωνιστεί» σε sex-tape για το οποίο πληρώνει όσο –όσο να το αποκτήσει μεγαλοπαραγωγός πορνοταινιών.
Η λευκή ράπερ από την Αυστραλία αρνείται ότι στην εν λόγω ταινία την οποία έχει …εντοπίσει ο Στιβ Χερς ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της γνωστής εταιρείας ταινιών πορνό Vivid εμφανίζεται η ίδια και ένας εραστής της.

«E TV»: «Οσκαρική» παρουσίαση για το νέο πρόγραμμα του καναλιού

Λάμψη, κέφι, διασκέδαση, χαρά, συγκίνηση και ένα πολλά υποσχόμενο, πλούσιο πρόγραμμα... Η βραδιά του «Ε» είχε τα πάντα.
Λάμψη, κέφι, διασκέδαση, χαρά, συγκίνηση... και ένα πολλά υποσχόμενο, πλούσιο πρόγραμμα.

Η βραδιά του «Ε» είχε τα πάντα. Η φαντασμαγορική παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού και ο εορτασμός των πρώτων του γενεθλίων πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Δείτε πόσα πλήρωσε η Apple για το άλμπουμ των U2 που δεν αρέσει σε κανέναν

Πολλοί χρήστες του iTunes διαμαρτύρονται ότι δεν τους αρέσουν τα νέα τραγούδια των U2 και δεν τα θέλουν μέσα στη συλλογή τους
Πάνω από 100 εκατ. δολάρια πληρώνει η Apple για το νέο άλμπουμ των U2, το οποίο μοιράζει δωρεάν σε όλους τους χρήστες του iTunes.

George Clooney* Μα, αυτός δεν είναι έρωτας, αλλά... οδοστρωτήρας για την διάσημο γόη του Χόλιγουντ

Μα, αυτός δεν είναι έρωτας, αλλά... οδοστρωτήρας για την διάσημο γόη του Χόλιγουντ, ο οποίος όχι μόνο δεν έχει μάτια παρά μόνο για την Αμάλ του αλλά το βροντοφωνάζει κιόλας!!!
Πήρε φόρα και ποιος τον πιάνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney).

Σούσουρο προκάλεσε η πρόσφατη εμφάνιση της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) στη σκηνή του Fashion Rocks 2014.

Σούσουρο προκάλεσε η πρόσφατη εμφάνιση της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) στη σκηνή του Fashion Rocks 2014.
Η πληθωρική τραγουδίστρια έκανε μια άκρως αισθησιακή εμφάνιση επί σκηνής, η οποία ήταν τόσο προχωρημένη, που το CBS το οποίο θα μετέδιδε την βραδιά, αναγκάστηκε να κόψει πολλά κομμάτια από την εμφάνιση για να μπορέσει να την παίξει.

Μουντομπάσκετ '14: Η Αμερική «αιχμαλώτισε» τη Λιθουανία και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντομπάσκετ vds.

Οι παίχτες του Κασλάουσκας άντεξαν μόνο ένα ημίχρονο - Ξέσπασμα των Αμερικανών στα τελευταία δύο δεκάλεπτα
Για ένα ημίχρονο υπήρχε… ματς. Στο δεύτερο, ωστόσο, υπήρχε μια ομάδα στο παρκέ. Οι ΗΠΑ συνέτριψαν τη Λιθουανία με 96-68

Πόλ�μος ΣΥΡΙΖΑ-κυβέρνησης με αφορμή τις παραιτήσεις στη ΝΕΡΙΤ *Η Δημόσια Τηλεόραση θα μετέδιδε και την ομιλία και την συνέντευξη Τύπου με αντάλλαγμα την αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί ο κ. Τσίπρας ερώτηση του δημοσιογράφου της ΝΕΡΙΤ, την οποία δεν αναγνωρίζει.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την κυβέρνηση για λογοκρισία, καθώς δεν συμφώνησε να μεταδοθούν η ομιλία και η συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα στη ΔΕΘ και το συνδέει με τις παραιτήσεις των Μακρυδημήτρη- Μορώνη που φέρονται να διαφώνησαν με την τακτική αυτή
Αναστάτωση προκάλεσαν στον πολιτικό κόσμο οι χθεσινές παραιτήσεις του προέδρου της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη και του διευθύνοντα συμβούλου Ροδόφλου Μορώνη, καθώς τα σενάρια γι' αυτές έδιναν και έπαιρναν.

Ένα γέλιο θα τους θάψει .......* Αντίδραση του Μαξίμου για το πρωτοσέλιδο του «Π» *«Κόπηκε» η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Θα ήταν απίστευτα ανόητη, αν δεν ήταν, πολιτικά, τόσο τραγική. Ο λόγος για την καταφανώς λογοκριτική ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού για το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Ποντικιού».

Ιδού τι έλεγε η ανακοίνωση: «Το άθλιο πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα “Το Ποντίκι”, οι εμπνευστές του και όσοι κρύβονται πίσω από τους εμπνευστές του να γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν άγεται, ούτε φέρεται, ούτε κάμπτεται από κανέναν».

Με αέρα «νικητή» στη ΔΕΘ ο Τσίπρας

Αισιοδοξία και σιγουριά επικρατεί στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της αυριανής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να δώσει μια «παράσταση νίκης» κατά την ομιλία του, σε μια προσπάθεια να καταστήσει σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση που θα λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών και όχι των δανειστών της Ελλάδας.