ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2017 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ!!!


***Εύχομαι από καρδιάς, σε όλες και όλους, το 2017 να είναι καλύτερο και χρόνος δημιουργίας.***
                                               ** Χρόνια Πολλά - - Καλή Χρονιά!**

Alibaba: Επενδύσεις άνω των 7 δισ. δολ. από θυγατρική της

Περίπου 7,2 δισ. δολάρια σχεδιάζει να επενδύσει η θυγατρική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ψυχαγωγίας της Alibaba Group, Alibaba Digital Media and Entertainment Group την επόμενη τριετία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του διευθύνοντα συμβούλου της θυγατρικής.

Τουρκία: Το Κοινοβουλίο ενέκρινε το νομοσχέδιο για την αναθεώρηση του συντάγματος

Η Συνταγματική Επιτροπή του τουρκικού Κοινοβουλίου ενέκρινε σήμερα το σχέδιο νόμου για την αναθεώρηση του συντάγματος, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Τουρκία: Αποφυλακίζεται υπό όρους η συγγραφέας Ασλί Ερντογάν

Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης διέταξε την υπό όρους αποφυλάκιση της Ασλί Ερντογάν, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε «τρομοκρατική οργάνωση», μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Η συγγραφέας, που κρατείται εδώ και τέσσερις μήνες, θα αφεθεί ελεύθερη από τις γυναικείες φυλακές του Μπακίρκιοϊ, όπως ανέφερε μια φίλη της, η Αϊσεγκιούλ Τοζερέν.
Η γνωστή γλωσσολόγος Νετσμιγιέ Αλπάι, συγκατηγορούμενη της Ερντογάν,

Τα παιγνίδια της φύσης: Δείτε πώς πάγωσε σταυρός στον Ψηλορείτη (φωτο)

..Μία εντυπωσιακή φωτογραφία ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebooκ το KritiChannel δείχνει τα παιγνίδια που μπορεί να παίξει η φύση: ο σταυρός στον Ψηλορείτη παγωμένος!

Η Ντόρα σε τηλεοπτική εκπομπή: "Η χούντα μάς έκανε ένα καλό, μας έφερε τον Κυριάκο"! (βίντεο)

"Μας έκανε ένα καλό η χούντα, μας έφερε τον Κυριάκο", διακήρυξε σε συνέντευξή της σε κουτσομπολίστικη τηλεοπτική εκπομπή η αδελφή του προέδρου της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη!
Δείτε το απόσπασμα

Δείτε όλα τα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα (φωτο)

Κωνσταντινούπολη, Κάιρο, Πεκίνο, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Βιέννη, Νίσυρος, Πανάγιος Τάφος, Κούβα. Το δύσκολο 2016 του Αλέξη Τσίπρα μέσα από 16 ταξίδια του για την ανάπτυξη, το χρέος και το προσφυγικό
Σε μια χρονιά που κυριάρχησαν οι διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, οι τρομοκρατικές επιθέσεις, οι διαμάχες στη Μέση Ανατολή,
αλλά και το προσφυγικό δράμα εν μέσω διεθνούς ύφεσης, το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα εστίασε στο ζήτημα της ελάφρυνσης του χρέους αλλά και στη διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης.

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ

Σήμερα Σάββατο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αναμένονται λίγες νεφώσεις στα δυτικά πρόσκαιρα αυξημένες και στην υπόλοιπη χώρα θα χιονίσει τοπικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια, την Ανατολική Στέρεα, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Και στην Αττική, αναμένεται χιονόνερο ή χιόνι, ειδικά στα βόρεια και ανατολικά, με βαθμιαία εξασθένηση.