Δες τους 10 πιο πλούσιους celebrities του σήμερα

Ο καθένας τους έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο που τον έκανε διάσημο, είτε στο τραγούδι είτε στην υποκριτική ή και ακόμα στον αθλητισμό, με αποτέλεσμα να συρρέουν κατά δεκάδες οι χορηγοί που θέλησαν να τους χρηματοδοτήσουν επιπλέον.
Έτσι, αυτοί οι celebrities κατάφεραν σε όλη την πορεία τους να συμπεριληφθούν πολλές φορές σε λίστες με τους πιο πλούσιους του πλανήτη.
Μία τέτοια είναι και αυτή εδώ του εμπορικού οίκου Wealth-X,

Η εξωπραγματική προσφορά στον Daniel Craig για να επιστρέψει ως James Bond

Ο Daniel Craig το είχε δηλώσει κατηγορηματικά. Το ''Spectre'' θα ήταν η τελευταία ταινία του Bond με πρωταγωνιστή τον ίδιο.
Η δήλωση
"Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το γυαλί και να κόψω τα χέρια μου", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο TimeOut.

Το πιο τολμηρό trend της μόδας (και τα μυστικά πίσω απ' αυτό)

Η φήμη της Bella Hadid εκτοξεύθηκε όταν έδειξε τις καμπύλες της μέσα σε μία εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα στο φετινό φεστιβάλ των Καννών.
Η συγκεκριμένη τουαλέτα, βέβαια, δεν ήταν οποιαδήποτε τουαλέτα, αλλά μία που απαιτούσε την έλλειψη εσωρούχου. Τα media πήραν φωτιά και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε πως έκρυβε ένα μικρό μυστικό -ένα ενσωματωμένο κορμάκι.
Η Hadid παρ' όλα αυτά δεν είναι η μόνη που έχει τολμήσει το συγκεκριμένο trend στο κόκκινο χαλί: Giulia Salemi αλλά και Dayane Mello

Η προκλητική ομορφιά της Sabella Shake Οι καμπύλες της μαγεύουν...

Το μοντέλο και ηθοποιός Sabella Shake έχει κορμί που ξεσηκώνει το Instagram και όχι μόνο.
Οι πλούσιες καμπύλες της και το μαγευτικό της βλέμμα μαγνητίζει τους πάντες.
Δείτε τις φωτογραφίες της...

Μια ματιά στο ημερολόγιο της Kelly Brook για το 2017

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ δηλώνει η Kelly Brook τώρα που έχει πίσω τις… καμπύλες της. Η 36χρονη βρετανίδα σεξοβόμβα αποκάλυψε ότι λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων και τα πολλά ταξίδια είχε χάσει αρκετά κιλά και η εικόνα της δεν την ικανοποιούσε.
Έχοντας βρει τον παλιό καλό της εαυτό, η Kelly Brook ποζάρει για το ημερολόγιο της για το 2017.

Με έντονο πατριωτικό αίσθημα η Samantha Hoopes

Η Samantha Hoopes, είναι μοντέλο πολλών διάσημων οίκων και έχει ποζάρει για λογαριασμό γνωστών περιοδικών, όπως το Sports Illustrated ενώ το 2014 βγήκε 18η στη λίστα του περιοδικού Maxim με τις 100 πιο σέξι γυναίκες.
Η ξανθιά οπτασία, με έντονο το πατριωτικό αίσθημα, εθεάθη με το λευκό μπικίνι της και μία πετσέτα με την αμερικανική σημαία να περπατάει στην άμμο σε παραλία του Μαλιμπού.

Το τσάμικο του Απόστολου Γκλέτσου σε γάμο φιλικού του ζευγαριού Δείτε το βίντεο

Σε γάμο στην Αχαΐα ήταν καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος και φυσικά για μια ακόμη φορά έκλεψε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του ικανότητες.
Ο δήμαρχος Στυλίδας το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στο Ρίο για τον γάμο φιλικού του ζευγαριού.

Σπανουδάκης: Πήγα στην Κέρκυρα με καροτσάκι και στάθηκα όρθιος

«Έζησα το θαύμα», δηλώνει ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Σταμάτης Σπανουδάκης στο Secret των Παραπολιτικών. Πριν από λίγο καιρό συγκλόνισε με την εξομολόγησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, αφού όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγιος Σπυρίδωνας τον βοήθησε με έναν απίστευτο τρόπο μετά από μεγάλη περιπέτεια να σταθεί στα πόδια του.

Τι απαντά η Ιερά Σύνοδος για την προσευχή στα σχολεία

Σε δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται ότι καταργείται η προσευχή στα σχολεία, απαντά η Ιερά Σύνοδος, διευκρινίζοντας ότι «η πρωινή προσευχή στα σχολεία συνεχίζει να προβλέπεται στο άρθρο 13 παρ. 5 εδάφιο α του Προεδρικού Διατάγματος 201/1998 (ΦΕΚ Α’ 161/1998)».
Όπως σημειώνει ακόμη, η συγκεκριμένη διάταξη επαναλαμβάνεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η οποία υπενθυμίζει ότι:

Τα 20 καλύτερα smartphone του πλανήτη Δείτε τη λίστα με τα κορυφαία κινητά για το 2016

Μπορεί εξωτερικά να έχουν πάνω – κάτω το ίδιο σχήμα, ωστόσο κάθε smartphone είναι εντελώς διαφορετικό. Ακολουθεί μια κατάταξη με τα είκοσι καλύτερα τηλέφωνα που μπορείτε να αγοράσετε, σύμφωνα με το businessinsider.com.

Ποιοι ασφαλισμένοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη με 15 έως 40 έτη εργασίας

Χαμηλότερα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης κερδίζουν οι ασφαλισμένοι όλων των Ταμείων ανάλογα με τα συντάξιμα χρόνια που έχουν στη διάρκεια του εργασιακού τους βίου.
Η έξοδος στη σύνταξη μπορεί να γίνει με χρόνο ασφάλισης από 15 έως 40 έτη αλλά με διαφορετικές προϋποθέσεις ανά Ταμείο.
«Κλειδί», σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, για να κερδίσουν οι εργαζόμενοι και να αποχωρήσουν νωρίτερα από το 67ο έτος είναι για τους παλαιούς -μέχρι το 1992

Διάκριση 38 ελληνικών εταιρειών στα European Business Awards

Tις 38 ελληνικές επιχειρήσεις που πέρασαν με επιτυχία στην πρώτη φάση του εφετινού διαγωνισμού «European Business Awards 2016/17» και αναδείχτηκαν ως «National Champions» ανακοίνωσε η RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International.
Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη και είναι ανοιχτά προς όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτου μεγέθους ή κλάδου

Κατέρρευσε κτίριο στο Τελ Αβίβ - Δεκάδες αγνοούμενοι στα συντρίμμια

Πολλοί άνθρωποι τραυματίσθηκαν και πολλοί άλλοι φέρονται αγνοούμενοι σήμερα το πρωί μετά την κατάρρευση ενός κτιρίου στο βορειοανατολικό Τελ-Αβίβ, ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης, πρόκειται για ένα υπό κατασκευή υπόγειο γκαράζ και εννέα άνθρωποι πιστεύεται πως είναι παγιδευμένοι.
Οι διασώστες έκαναν γνωστό πως ένας άνθρωπος τραυματίσθηκε σοβαρά και πέντε ελαφρά. Απομακρύνθηκαν όλοι από το κτίριο.

Τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας θέλουν να σπάσουν τη συμφωνία για Μαρινόπουλο

Δεν θα μείνουν απλοί παρατηρητές των εξελίξεων σχετικά με την προσπάθεια διάσωσης της Μαρινόπουλος αρκετοί επιχειρηματίες και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των σούπερ μάρκετ. 
Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι η γνωστή μικρομεσαία αλυσίδα «Γαλαξίας», η οποία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής στα αρμόδια όργανα εντός και εκτός Ελλάδας,

Τι απαντά το Μαξίμου για τους εργαζομένους στα κανάλια που δεν πήραν άδεια

«Η κυβέρνηση παρακολουθεί πολύ στενά και πολύ προσεκτικά το ζήτημα των εργαζομένων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα», υπογραμμίζει το Μέγαρο Μαξίμου αναφορικά με τα εργασιακά ζητήματα της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.Την ίδια ώρα όμως κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι εκδηλώνεται όψιμο ενδιαφέρον για την ανθρώπινη εργασία από επιχειρήσεις ΜΜΕ που επί δεκαετίες είχαν βασιστεί στη λεηλασία του δημοσίου συμφέροντος

Παππάς: Βάλαμε τέλος στο διευθυντικό δικαίωμα για απολύσεις στα κανάλια

Οι καναλάρχες που σήμερα έχουν συμφωνήσει να έχουν τουλάχιστον 400 εργαζόμενους, το προηγούμενο διάστημα ήταν ενάντιοι στο όριο αυτό και θεωρούσαν ότι «καταστρατηγείται το διευθυντικό δικαίωμα», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς σε συνέντευξή του Στο Κόκκινο, ενώ απάντησε στη ΝΔ για τις αντιδράσεις της στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις ζητούν οι εργαζόμενοι του MEGA

Ύστατη «κραυγή αγωνίας» αποτελεί το νέο κείμενο των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι τους πέντε τελευταίους μήνες.
Το κείμενο απευθύνεται προς τους μετόχους του καναλιού και τις τράπεζες, απαιτώντας λύση του προβλήματος και καταβολή δεδουλευμένων και αποζημιώσεων

Αναλυτικά το κείμενο των εργαζομένων του MEGA:

Aίτημα ακύρωσης του διαγωνισμού για τις άδειες από τον Άlpha λόγω δηλώσεων Σαββίδη

Αίτημα ακύρωσης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, αποκλεισμού της εταιρίας του Ιβάν Σαββίδη από επιλαχούσα και αναγγελία έγερσης αγωγής κατά του ελληνικού Δημοσίου, υπέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha - Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA είναι ο δεύτερος επιλαχών πίσω από την εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη με 500.000 ευρώ διαφορά
Σύμφωνα με το Star.gr, ο σταθμός απέστειλε διά του νομικού εκπροσώπου του, καθηγητή Πάνου Λαζαράτου, εξώδικο στην εταιρία του

Ράλι Σπριντ ΑΣΜΑ: Χώμα και θέαμα στην Κινέτα

Στην περιοχή της Κινέτας και με έδρα το Λουτράκι πραγματοποιήθηκε το «2ο ράλι σπριντ ΑΣΜΑ». Τα πληρώματα έτρεξαν σε μία χωμάτινη ειδική διαδρομή δύο φορές και προσπάθησαν στον μέγιστο βαθμό Όσοι δεν πήγαν για μπάνιο έκαναν... χωματοθεραπεία κοντά στην Αθήνα!προσφέροντας θέαμα σε όσους βρέθηκαν στο βουνό.

Το Superfast αποχαιρετά την Αμοργό κάνοντας…. χορευτικά στη θάλασσα (Video)

Τελευταίο δρομολόγιο φέτος του Superfast XII για το πιο γρήγορο και άνετο ταξίδι από την Αμοργό στον Πειραιά και ο καπετάνιος του πλοίου cpt Ηλίας Βερβενιώτης θέλησε να αποχαιρετήσει τους Αμοργιανούς και το νησί με μία ξεχωριστή μανούβρα στο λιμάνι των Καταπόλων.
Έτσι γύρισε με μαεστρία το μεγάλο σκαρί του Superfast XII, υποκλίνοντας και αναχωρώντας από το λιμάνι με την όπισθεν.

Φονικές πλημμύρες στο Μεξικό: Τρεις νεκροί - 200 διεσώθηκαν με ελικόπτερα

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των πλημμυρών που έπληξαν περιοχές του νότιου και του νοτιοανατολικού Μεξικού, ενώ άλλοι περίπου 200 άνθρωποι χρειάστηκε να διασωθούν με τη χρήση εναέριων μέσων, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Απίστευτη γκάφα του αγεωγράφητου Κυριάκου Μητσοτάκη σε LIVE μετάδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

"Η Ελλάδα και η Πορτογαλία είναι Μεσογειακές χώρες". Τάδε έφη ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι οι ακτές της Πορτογαλίας βρίσκονται στον Ατλαντικό Ωκεανό. Προφανώς δεν γνωρίζει ότι η Πορτογαλία ΔΕΝ είναι μεσογειακή χώρα.

 Δεν τους μαθαίνουν σωστά... γράμματα εκεί στα Κολέγια.

«Που ήσασταν οι δημοσιογράφοι, όταν οι δικές μας επιχειρήσεις έκλειναν;»

Από το ξέσπασμα της κρίσης μέχρι σήμερα, η απόσταση που χωρίζει τα μίντια από την πραγματική κοινωνία έχει μεγαλώσει. Οι δημοσιογράφοι είναι λες και απευθυνόμαστε συχνά σε έναν δικό μας πολιτικο-μιντιακό μικρόκοσμο,

Κάθε φορά που κλείνει μία ένα κανάλι, μία εφημερίδα ή ένα ραδιόφωνο είναι αυτονόητο ότι συνεπάγονται δεκάδες ή και εκατοντάδες άνεργοι.

Ανοδική πορεία για τις ελληνικές εξαγωγές στη Ρουμανία το Α’ εξάμηνο του 2016

Αύξηση των ελληνικών εξαγωγών προς τη Ρουμανία κατά +5,33%, σημειώθηκε το πρώτο εξάμηνο του 2016, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, που περιλαμβάνονται στο ενημερωτικό δελτίο της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Βουκουρέστι (γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων), το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα Παρασκευή στην ηλεκτρονική σελίδα για τις εξαγωγές του υπουργείου Εξωτερικών.

Αύξηση 70% στις εξαγωγές καπνού στη Ρωσία

Την πρώτη θέση, στη σύνθεση των ελληνικών εξαγωγών προς τη Ρωσία για το πρώτο εξάμηνο του έτους, με μερίδιο 8,4%, κατέλαβαν τα ακατέργαστα καπνά, με συνολική αξία 7 εκ. ευρώ κι έχοντας σημειώσει θεαματική αύξηση της τάξης του 70,5%.
Αυτό υπογραμμίζεται στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Μόσχας που αφορά στα στοιχεία του διμερούς εμπορίου Ελλάδας και Ρωσίας για το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Ξέσπασε ο Σρόιτερ: Είσαι ο γνωστός σε όλους Έλληνας “σκατόψυχος”

Ο Αντώνης Σρόιτερ έξαλλος με τη συμπεριφορά κάποιων μετά το αποτέλεσμα των τηλεοπτικών αδειών μέσω του facebook έστειλε ένα μήνυμα.
«Σου φταίνε όλοι και όλα, για τα χάλια της δικής σου ζωής. Πάντα ευθύνονται οι άλλοι, εσύ δεν φταις σε τίποτα. Χαίρεσαι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος, γιατί ετσι πιστεύεις οτι παίρνει γεύση, από τη δική σου μιζέρια. Είσαι ο γνωστός σε όλους, Έλληνας «σκατοψυχος».

Ιαπωνία: «Ξορκίζει» τον αποπληθωρισμό με αυξήσεις μισθών

Την ίδια στιγμή που στην Ευρώπη και στην Ελλάδα στο όνομα της εσωτερικής υποτίμησης και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας οι μισθοί μειώνονται ή στην καλύτερη περίπτωση καθηλώνονται η Ιαπωνία διαλέγει τον αντίθετο δρόμο για να αντιμετωπίσει την ύφεση και τον αποπληθωρισμό.

Πρώτη συνάντηση των Πούτιν–Μέι στο περιθώριο της συνόδου των G20

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν (Vladimir Putin) και η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι (Theresa May) είχαν σήμερα την πρώτη τους συνάντηση, στο περιθώριο των εργασιών της συνόδου κορυφής της G20 στην στο Χανγκτσόου (Hangzhou) της Κίνας. 

ΠΚ 2018: «διπλό» Γερμανίας στη Νορβηγία, λύτρωση στο 94 για την Αγγλία

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου και στην Ευρωπαϊκή ζώνη ξεκίνησαν με την κάτοχο του τροπαίου Γερμανία να περνά εύκολα από την έδρα της Νορβηγίας, ενώ το ντεμπούτο του Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας ήταν αγχωτικό με νίκη στις καθυστερήσεις επί της Σλοβακίας.
Ένα γκολ του Λαλάνα, ενώ είχαν συμπληρωθεί 94 λεπτά παιχνιδιού στην Τρνάβα λύτρωσε την Αγγλία και της έδωσε την δυνατότητα να

Τηλεοπτικές άδειες: Προτεραιότητα οι περιφερειακές, λέει το Μαξίμου

Διαδικαστικά θέματα για το πώς ακριβώς θα προχωρήσει η αδειοδότηση των τεσσάρων επιχειρηματικών ομίλων που πλειοδότησαν στην δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών συζητεί σήμερα η κυβέρνηση με τους εκπροσώπους των καναλιών.

Η συνάντηση θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο δείχνει πως δεν επιθυμεί να χάσει καθόλου χρόνου μετά το πέρας του διαγωνισμού.